Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 10:24
невъзможно е да спресъздадат толкова много планети в реалните им размери и територии, но мисля че няма пък да са толкова малки.
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 10:28
<mitko> написа: Много ми е интересно едно нещо. Не знам как да го обясня, може би "мащабът" на една планета е най - точното обяснение. Досега в повечето ММОта игралната територия и била просто къс земя, заобиколена от море, летящи скали и т.н.. Но как стои въпросът с една цяла планета, камо ли пък много такива? Не съм играл SWG и не знам как стои положението там, но си мисля, че планетите в ТОР ще ни се видят доста по - малки от това, което сме предполагали. Не ми звучи добре идеята след 10 минути ходене да обиколиш целия Корусант да речем. Мнения? Предполагам,че ще направят градовете и околностите им.Все пак примерно 10-15 планети ако има не можем да очакваме всичко да е направено в тях.А колкото до Крусант-кой знае как щи го направят.Но съм убеден,че няма да можем да го обиколим за десет минути. ПП Някой да знае в колко часа излиза новия геймплеи?
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 12:14
O_o То днес ли е?
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 12:43
<mitko> написа: O_o То днес ли е? Нещо от сорта на 2:30-3:30или един час по-късно в САЩ
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 13:05
какво ще дават на него?
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 13:07
време е да кажат какви изисквания ще иска играта да знам дали да си копувам ново PC
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 13:13
the_presator написа: какво ще дават на него? Геймплей трейлър ЕДИТ-Няма да има нов Геймплей трейлър,а ново инфо за играта утре или тази вечер.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 16:52
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 20:09
Задължително трябва да направят интерфейса подвижен, като на GW и LOTRO. Обичам да си го нагаждам както на мен си ми е удобно.
|
|
|
|
|
drakus
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 20:34
arthas6666 написа: ----------------------------------------------------------------------------------------- Sith Warrior: Sith Warrior has an ability BW Call 'Spender', its an enrage mid fight ability, can be used once per fight - GamesSpot (GamesCom) Sith Warrior provides no Buffs to groups - GamesSpot (GamesCom) Sith Warrior starts on Korriban - GamesSpot (GamesCom) Sith Warrior can spec in to either DPS or deflecting front line fire - GamesSpot (GamesCom) Sith Ability of 'Channelled Hatred' Shown as a Out of Combat self heal - EuroGamer HO (GamesCom) Force Jump and Force Choke shown to be used by Sith Warrior - VO Video You can play as a Neutral character such as a Grey Jedi, Confirmed - Live Q & A session Comic Con.There are three Story elements: Personal, Class and Galactic - IGN Q & A The more Dark/Light Side you go you gain access to more abilities that lean towards that calling that going the other way denies you. - GameSutra ----------------------------------------------------------------------------------------- Съдейки по изказванията в този линк, си правя следните изводи : Sith Warrior-a ще прилича по-скоро на танк-dps, отколкото "caster", което неимоверно ме навежда на мисълта, че ще има друг Sith/Jedi клас ориентиран по-магически ( демек "caster" ).
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 20:47
drakus написа: arthas6666 написа: ----------------------------------------------------------------------------------------- Sith Warrior: Sith Warrior has an ability BW Call 'Spender', its an enrage mid fight ability, can be used once per fight - GamesSpot (GamesCom) Sith Warrior provides no Buffs to groups - GamesSpot (GamesCom) Sith Warrior starts on Korriban - GamesSpot (GamesCom) Sith Warrior can spec in to either DPS or deflecting front line fire - GamesSpot (GamesCom) Sith Ability of 'Channelled Hatred' Shown as a Out of Combat self heal - EuroGamer HO (GamesCom) Force Jump and Force Choke shown to be used by Sith Warrior - VO Video You can play as a Neutral character such as a Grey Jedi, Confirmed - Live Q & A session Comic Con.There are three Story elements: Personal, Class and Galactic - IGN Q & A The more Dark/Light Side you go you gain access to more abilities that lean towards that calling that going the other way denies you. - GameSutra ----------------------------------------------------------------------------------------- Съдейки по изказванията в този линк, си правя следните изводи : Sith Warrior-a ще прилича по-скоро на танк-dps, отколкото "caster", което неимоверно ме навежда на мисълта, че ще има друг Sith/Jedi клас ориентиран по-магически ( демек "caster" ). Мисля,че дори да направят клас който е ориентиран повече към using The Force не ми се вярва да е нещо от сорта на спелкастър който седи отстрани и каства магийки,а по-скоро Battle mage ако мога така да се изразя.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 21:05
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 21:16
Цитат: You can play as a Neutral character such as a Grey Jedi Мисля, че Джони Рико свърши !!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 22:08
The Chameleon написа: Цитат: You can play as a Neutral character such as a Grey Jedi Мисля, че Джони Рико свърши !!! Той и да не е, аз определено нацапах стената (да, толкова ми е голяма струята ).
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 05 Сеп 2009 22:34
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2009 09:08
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2009 09:20
Корусант
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2009 10:33
Това фейк ли е?
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2009 10:38
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 06 Сеп 2009 10:40
<mitko> написа: Това фейк ли е? Не 100% истина
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|