Автор |
Съобщение |
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:18
<mitko> написа: Аз не бих се наел. А да питам - знае ли се кога ще пускат инфо за някой от още необявените класове? Знам,че на 5 септември ще има още един геймплеи в САЩ но за класове-не знам
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:19
Draksys написа: От една страна си прав, добре е всички да си говорим/чатим в играта като същински зарибени пичове, които си познават вселената и си играят с кеф. От друга, исках да видя точно колко средностатистически WoW-аджии ще се преместят от Азерот в Републиката. Ако говорим за средностатистическия ноу лайфър, той няма да пусне играта дори ако му предложат пътешествие до Луната. Но препятствие ли е това за масите идиоти? Ама йок! Защо трябва да крадем achiever-и и фермери от други игри - те сами ще изникнат! Още сега виждам ордите 12- до 15-годишни играчи, които ще си направят badass-сит, щото е готино да си ЛОШ! И после пак ще има: "К'ва е таз' планета Корибан, дет' ме пуска бря!" "Кой е Марка Рагнос, Нага Садоу, какво въобще е това Ситски Лорд бе!" "Каквой туй Lore, вдигат ли се левъли от него? Какво? Не е бос? Не пуска предмети? ИЗИСКВА ЧЕТЕНЕ! Абе я си е*и майката бе, маниак смотан!"
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:23
Minotaur King написа: ИЗИСКВА ЧЕТЕНЕ! Full voice over
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:25
аз неща сит. не ме кефи червения цвят на меча.
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:26
Minotaur King написа: Цитат: От една страна си прав, добре е всички да си говорим/чатим в играта като същински зарибени пичове, които си познават вселената и си играят с кеф. От друга, исках да видя точно колко средностатистически WoW-аджии ще се преместят от Азерот в Републиката. Ако говорим за средностатистическия ноу лайфър, той няма да пусне играта дори ако му предложат пътешествие до Луната. Но препятствие ли е това за масите идиоти? Ама йок! Защо трябва да крадем achiever-и и фермери от други игри - те сами ще изникнат! Още сега виждам ордите 12- до 15-годишни играчи, които ще си направят badass-сит, щото е готино да си ЛОШ! И после пак ще има: "К'ва е таз' планета Корибан, дет' ме пуска бря!" "Кой е Марка Рагнос, Нага Садоу, какво въобще е това Ситски Лорд бе!" "Каквой туй Lore, вдигат ли се левъли от него? Какво? Не е бос? Не пуска предмети? ИЗИСКВА ЧЕТЕНЕ! Абе я си е*и майката бе, маниак смотан!" За съжаление във всички игри има такива идиотчета които няма нищо да знаят за древните сити и за лорето,което и мене ме дразни адски много.А пък за Кои са Марка Рагнос и Нага Садоу....става ми тъжно за бедните непросветени дечица. ПП Ще споделиш ли новината с нас най-накрая МК?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:39
Лидера на РСМ гилдията ще е Минотавъра, оно има NERVES OF STEEL!!!!!!!!!!!!! Сериозно, падаме се един джедай (моя скромна невероятна, фантасмагорично красива и безумно привлекателна и интелигентна личност) срещу много сити (демек вие, заблудени душици такива!). Така, сега сериозно - идеята за Гилдия с абревиатурата РСМ в названието си е добра, да, но все пак няма покритие, ако другите 89% от нея не са чужденци. Падаме се 15 човека от форума, на които играта им харесва. Пардон - 15 сериозни човека. Няма смисъл да взимаме новодошлите лапета, само защото и те имат регистрация тук. А и остава въпросът, че аз, колкото и да искам, сит няма да мога да направя никога и това е. Просто мисълта, че дори и в компютърна игра мога да извърша злина, ми е противна. How righteous am I, huh... Та освен да ви питам отвреме навреме как върви гилдията и колко члена сте набрали, май друго няма да мога да правя... Освен да ви ритам задниците, естествено.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:41
Няма да може Сит и Джедай да сформират група? Тъпооо! -- Няма начин гилда да се казва ПЦМ, просто сме си от ПЦМ Ще измислим някое култово име!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:41
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:42
2-ма ще сме джедайте Драксис, не бой се
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:44
The Chameleon написа: Няма начин гилда да се казва ПЦМ, просто сме си от ПЦМ Ще измислим някое култово име! "Wi haz cookiez"? Добре, че Пресатора ще е на моя страна, тоя човек си разбира от работата... Евалата, братле. Спукан ви е гьома, тъпи ситиииииии.... !!!!!
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:47
Draksis написа: Лидера на РСМ гилдията ще е Минотавъра, оно има NERVES OF STEEL!!!!!!!!!!!!! Сериозно, падаме се един джедай (моя скромна невероятна, фантасмагорично красива и безумно привлекателна и интелигентна личност) срещу много сити (демек вие, заблудени душици такива!). Така, сега сериозно - идеята за Гилдия с абревиатурата РСМ в названието си е добра, да, но все пак няма покритие, ако другите 89% от нея не са чужденци. Падаме се 15 човека от форума, на които играта им харесва. Пардон - 15 сериозни човека. Няма смисъл да взимаме новодошлите лапета, само защото и те имат регистрация тук. А и остава въпросът, че аз, колкото и да искам, сит няма да мога да направя никога и това е. Просто мисълта, че дори и в компютърна игра мога да извърша злина, ми е противна. How righteous am I, huh... Та освен да ви питам отвреме навреме как върви гилдията и колко члена сте набрали, май друго няма да мога да правя... Освен да ви ритам задниците, естествено. За Минотавъра гласувам с две ръце ЗА ,а колкото до това че ние ще сме примерно 10-15 човека,ние ще сме офицери или нещо такова. ПП Почти забравих- DIE JEDI SCUM!!!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:49
Размерът на гилдията няма значение. Виждал съм гилдия от 5 добре организирани играчи да действат по-ефективно от 20 идиота. Гилд лидерът е ясно, че ще съм аз - във всяка подобна инициатива винаги аз съм бунакът, който доброволно се нагърбва с отговорности. Шее, говорех за Lore. А те и войса няма да четат, защото или не разбират английски достатъчно или ги мързи и скипват диалога. Дракс, ситите са зли?!?! За името на гилдията - разбира се трябва да изберем нещо по-подходящо от PC Mania. Да речем "Sword of the Empire" или нещо подобно. И естествено, че сит и джедай няма да могат да сформират група! Да не споменаваме и факта, че често четирима джедаи не стигат за да убият един сит
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:52
МК ще ни разкриеш ли най-накрая тайната?
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:56
добре тогава. ще съм сит който ще се обърне към светлата страна на силата. иначе и аз гласувам за това минотавъра да е клан лидера
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:56
Трябва да се вземат предвид няколко неща при всеобщото избиране на Лидера, като - сигурност в постоянството му в играта; неутрална/справедлива оценка на делата и хората в Гилдията; а и след като гилдията ще е главно PCM не върви един сит ренегат да се появи изневиделица и да грабне властта Аз самия нямам против да съм Guild Leader-a.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 20:58
Minotaur King написа: Дракс, ситите са зли?!?! Ами да. Ти да не мислиш, че от BioWare ще се напънат да измислят комплексни манипулативни стратегии и подходи за ситите в ToR? Ебе ги, най-много да поразнообразят badass-диалозите за "колене" от KotOR - иначе на средностатистическия играч няма да му е интересно да предприема дълги разговори за доминиране и използване на врага без кръвопролитие. На теб това може да ти е интересно (с ръка на сърцето си признавам, че бих теглил една яка майна на благородството си и бих ролнал сит като първи избор, ако възможността да поставиш Галактиката под ботуша си без да пролееш капка кръв да беше такава), но за нормален човек, още повече ако е играл предишните KotOR-и, и горе-долу свикнал с начина на държане на "тамошните" сити, не е. А не е ли интересно на масите - няма приходи. Няма приходи - няма храна. Тъжна истина, да. Но не мисля, че от BioWare биха рискували първото им ММО да е насочено към истинските die-hard фенове на lore-a на Star Wars. Те са малко. Иначе още първия KotOR би бил такъв, какъвто и ти, и аз бихме искали да бъде.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 21:04
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 21:21
той е дебел!
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 21:30
Той е много дебел. Бтв - вижте му дръжката на меча колко е странна.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 21:32
<mitko> написа: Той е много добол. Бтв - вижте му дръжката на меча колко е странна. Да и аз забелязах тва нещо на дръжката на меча му.Нз какво точно е.Може би нещо защитаващо ръката му?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|