Автор |
Съобщение |
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 16:47
Your gamerDNA is: Killer Result Signature Get This Signature The Killer motto: "No enemy left standing!" Description: It's the thrill of the kill. Trophies are okay, but that momentary rush attained from besting an opponent is what it's all about. People with high Killer scores prefer the player-versus-player aspect of any game more than anything offered by the environment. They relish the adrenaline and challenge of pitting themselves against real people. Not all Killers are gankers as some critics claim. While getting the jump on the unprepared for a quick kill is important fun for some Killers, many prefer group PvP and revel in a well executed team maneuver that blows away the opposing side. Secondary influences * Killer Achievers pit themselves against PvE challenges as well--though often it's a means to an end. A KA often enjoys PvP that focuses on their skill as an individual contributor (duels, and so forth) as well as their personal position on competitive ladders and such. * Killer Socializers often seek out PvP in a game, but they are looking to socialize with and form alliances and teams with other players who are interested in doing the same. KS tend to seek out guilds or clans that organize formal PvP events, or work on group strategies and tactics. * Killer Explorers like to feel immersed in a virtual worlds and see themselves as a great villain or crusader within that world. They seek out challenges against other players, but they are going to find all the areas of that world. Trust an KE to know all the best ambush spots and sniper perches.
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 17:07
Абе Sturm, свинска помио такава, що не вземеш да заколиш цялото си родословие, а после и самия себе си. За твое сведение, идиот скапан, съм учил немски, а не английски. Знанията ми по английски са придобити само от личен опит, така че си наври кол в дупенцето и млъкни. Повече няма да коментирам - боли ме оная работа и за теб, и за мнението ти, и за това, че не съм дал най-точния възможен превод. Бтв педераст ще викаш на баща си. Не смятам да се занимавам повече с некви пишлемета като тебе. Just ignore.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 17:21
Остави, Мите, не падай до неговото ниво. Той точно това иска.
НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛА!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 17:21
<mitko> написа: Абе Sturm, свинска помио такава, що не вземеш да заколиш цялото си родословие, а после и самия себе си. За твое сведение, идиот скапан, съм учил немски, а не английски. Знанията ми по английски са придобити само от личен опит, така че си наври кол в дупенцето и млъкни. Повече няма да коментирам - боли ме оная работа и за теб, и за мнението ти, и за това, че не съм дал най-точния възможен превод. Бтв педераст ще викаш на баща си. Не смятам да се занимавам повече с некви пишлемета като тебе. Just ignore. Млъкни бе ;д пс. И ти млъкни бе ;д
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:40
Минотавре ще ни разкриеш ли новината най-накрая?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:48
arthas6666 написа: Минотавре ще ни разкриеш ли новината най-накрая? Не. Пукнете се от напрежение
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:49
Новината е, че в дивелопърския блог, някой дев е изказал мнение, че играта ще излезе към есента на 2011.
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:50
Sturm написа: Новината е, че в дивелопърския блог, някой дев е изказал мнение, че играта ще излезе към есента на 2011. тва вече се знае
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:51
Искам да знам!!! СЕГА!
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 18:54
Sturm написа: Новината е, че в дивелопърския блог, някой дев е изказал мнение, че играта ще излезе към есента на 2011. Не е тази, тя е от месец
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:04
Трябва да знам,кралю!!!!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:06
Няма пък *devious Sith smile*
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:07
Minotaur King написа: Няма пък *devious Sith smile* I Must honor the sith code!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:12
Минотавре, на всичките обсади в L2, на които съм бил (повярвай ми, не са малко), сървъра си беше пушка и ситуациите, в които съм изпитал и моментален сеч, са били две-три. Точно си ги спомням. Сигурно щото имам и добър комп де, ама няма да се залавяме за дреболии. Та, поне си кажете - "за" такива огромни мелета или "против"? Говорим като цяло, без значение дали ще е в космоса, на планетата или на двете едновременно.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:13
за естествено. стига да няма много лаг.
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:14
Принципно "за", стига сървърите и системните изисквания да са оптимизирани и всеки да си знае мястото в отбора. Голяма организация е нужна.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:15
Noob, закъснявам за излизане, докато търся за какво става на въпрос -.- Поне разбрах хинтче:
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:15
Тини, WTF?!?!
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:17
За естествено
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Сеп 2009 19:21
Чудя се колко мощна би станала ПЦМ гилдията ни, определено ще имаме бройка...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|