Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Игри за PC
Публикувай отговор
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Мнение от The Chameleon »

Така, тук ще сформираме/обсъждаме. :)

EDIT :

Skill tree re-specialization is currently a planned feature for the Diablo II 1.13 patch, yes.

Originally Posted by Bashiok
So yeah, we're still working on the patch. It's coming along really well. We're getting there. I can't give an estimate or date, we're expecting there to be a good amount of testing required due to the types of changes being made. We want to take our time and put out a solid patch, and that means we don't have a release date right now.

Some exciting news - and it also may be some comfort - due to the types of changes we're making we will be offering the Diablo II 1.13 patch for testing and feedback on a test realm before its release. We'll have more information about how you'll be able to help test it in the coming weeks.

Неофициална, но много вероятна възможност има да увеличат Stash Size-a. Спекулира се за огромен Content Patch водещ ни към Диабло 3... :)

Все пак ще има Public Test Server, работата ще е по-голяма от няколко нови руни. ;)

http://forums.battle.net/board.html?for ... 2&sid=3000
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Sick boy

Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer

Мнение от Sick boy »

Кога излиза пача ? :)
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Надявам се скоро.. Трябваше да е излязъл още през април, ако не се лъжа... около март съобщиха за него и Ladder Reset-a, който ще го последва и всички се отказаха от героите си в Бнет. Минаха месеци - ни вест, ни кост. Към май месец съобщиха, че спират да работят по него, поради проблемите с Уоркрафт 3 в батълнет и вирусите, които можеш да вземеш от там. Направиха 1.24 пача, но се оказа, че има нужда от още работа и едва след като излезе 1.24б пача казаха, че отново подновяват ( отдавна започнатата ) работа по 1.13 :) Така, че се надявам до месец Максимум да е излязъл... :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Можем само да чакаме... :D

НО.. нещо, което ме кара да мисля, че това ще се случи е: На Близкона по време на Q&A D3 Section-a беше зададен този въпрос " дали в Д2 1.13 ще има content водещ към Д3 " отговорът на шефа на екипа бе " нямаме право да коментираме това, тъй като над Д2 пачовете работи друг екип и нямаме право да говорим вместо тях "... Смисъл, ако няма да има такъв контент - нямаше ли просто да го каже?

едит :

Нещо, което много ме накефи е, че всички класове от Д2 в един или друг момент ще бъдат срещнати от героите на Д3.. :D Некромантите, Паладините и т.н... Предполагам, че се и очакваше де, бидейки част от Lore-a на света.. :roll: Но все пак е яко, примерно шанса да срещнеш Zayl в Ureh. Който се загатна от екипа. :)
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

High_voltage написа:А кой е Заил? :)

Персонаж от книгите по диабло. Много готин пич, в торбата си има говорещ череп :D
Хамелеоне, той не си ли тръгна от Урех :?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ами не е сигурно, че ще го срещнем точно там, но най-вероятно ще го срещнем. :D
天皇陛下万歳。。!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Ааааа Заил ftw :) Дано го има. Дано има и други персонажи от книгите - Норек, Дерек, Кентрил :)

А за пача чак сега разбирам, че ще има такъв пач :lol: Дано има много промени :)
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Няма да е зле да си изберете герои от сега.. :wink: Аз лично смятам да съм Hammerdin Paladin , щото никога до сега не съм правил такъв ( само Zeal+Fanatism+Holy Shield ) и чета разни гайдчета, ала-бала. :)

Както знаете е препоръчително да сме различни класове, но в крайна сметка не чак толкова важно... смисъл, надали ще се паднат кой знае колко яки предмети без Run-ване. :) Предполагам всички ще се съгласите да няма Necro на Summon, поради обясними причини. :lol:

--

Наистина, с възможността на reset-ване на скиловете в 1.13 играта ще стане къде-къде по-интересна! Няма да има повече ядове, че в даден Акт мобовете са с доминиращ имунитет към атаката на героя, а и ще можем да правим много повече и интересно PvP! :)

ЕДИТ : Крайно желателно е групата да се състои само от хора, които са сигурни, че ще могат да играят до края. Омръзнало ми е да почваме 6 човека и да завършваме 2-ма. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
maximalniq

Мнение от maximalniq »

Ще има ли някакви графични промени,нов град или само няколко нови екстри...
И най важното ще има ли опция за по-висока резолюция от 800х600?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Беше дискутирано за по-голяма резолюция, за жалост за нищо не е сигурно, от това, което изброяваш. :?
天皇陛下万歳。。!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Хами, тая сутрин в кенефа точно това се чудех с какъв герой да съм и понеже също като тебе не съм развивал паладин на чук реших точно такъв да съм :D Обаче не знам де ще видим, много други типове за развитие на герои също не съм правил. Примерно некро на боун, асасинка на martial arts. A пък с барб изобщо не съм играл :) Просто тая игра може да се изиграе по безброй различни начини затова никога няма да ми омръзне. То ще излиза Диабло III, а аз още не съм изиграл II по всички възможни начини :)

Иначе верно ли ще има рестване на скиловете ве :shock: Не знам дали е за добро или лошо това, но определено играта ще стане много по-лесна на хелл. От друга страна ако искаш да пробваш друг начин за развитие на герой няма да е нужно да почваш от начало.

Едит: дано да може с по голяма разделителна способност, че направо не се трае на 20 инчовия монитор т'ва 800х600. Чудя се дали дали не е по-добре да играя на 8.9 инчовия нетбук :lol:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

То ще излиза Диабло III, а аз още не съм изиграл II по всички възможни начини

И аз съм така.. :D :D А и имам чувството, че да почна с някой build дето съм го правил десетки пъти пак ще ми е мега кеф.. :lol: :)

Да, официално потвърдено е от Башиок. Определено е за добро! :D :D
天皇陛下万歳。。!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ок, изглежда ще сформираме групата днес или утре, поради неясната дата на 1.13 Ако излезе след месец или повече ще сме я превъртяли 100 пъти до тогава. :) В скайп се доуговаряме.
天皇陛下万歳。。!
Side

Мнение от Side »

Хами,зададох няколко въпроса у скайпа,погледни си го :)
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Аватар
R7KWHR3k
В момента играе: всичко

Мнение от R7KWHR3k »

Бахти тъпата игра! :stooped:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Update - 9/2

Work commences on patch 1.13. We won't be providing any information on when the patch will be available, except that we expect the PTR to be available "soon". We will provide some amount of warning very, very shortly before the PTRs become available. Please keep in mind that any number of factors could delay the start of the PTR and ultimate release of the patch. Thanks for being patient, we're getting close now.

:D :D
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Ако може да попитам, каква е традицията на такива Diablo 2 сбирания на форума ? Т.е Какви са изискванията да се включа и т.н :) Че обичам да играя Diablo 2 и нещо ми се е доцъкало, но подчертавам не съм "супер uber мега " добрия играч. Тъй че ако можеш хамелеоне кажи с 2-3 думи какви са изискванията :) Берем се включа
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
Sturm

Мнение от Sturm »

Никакви изисквания, Хами сбира народ от доста време насам. Важното е да искаш да играеш, най-добре да не дропнеш на половината път и естествено, така да си премериш времето, че да можеш да играеш с другите. Естествено простотии като hero editor са... ненужни.
Minotaur King написа:гаменче
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Незнам защо, ама този пач ми се вижда по скоро като реклама на диабло 3 отколкото нещо друго.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Май привърши форумното диабло. Поне в д2 чата не е писано повече от седмица...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Публикувай отговор