Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 25 Авг 2009 00:37
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 25 Авг 2009 03:58
Първото ми впечатление беше, че прилича на Mabinogi:Heroes, което се оказа вярно само до някъде. Колкото до бих ли си купил PS3 Slim само за тази игра - не. Излизат прекалено много такива РПГта, че да си взема конзолата само за това - Risen, Divinity 2, Dungeon Hero, Venetica и вероятно още няколко, за които не се сещам, да не говорим за идващите MMORPGта, за които въобще не искам да говоря, че много ще се отплесна. Ако имах възможност бих си купил PS3 за игра като Final Fantasy Versus XIII... всъщност в момента май това е единствената игра, за която бих си купил конзола... освен може би Brutal Legend, но там нещата стоят на съвсем друго ниво.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 25 Авг 2009 08:51
Не,това е принципно така, но играта няма нищо общо с готикоподобната(бих казал готик 4,в което няма нищо лошо) Risen.Всмисъл,ако я имаше за бокс,веднага я купувах,просто това е доста различна игра от останалото на пазара. Играта е смесица между типично рпг,Devil May Cry,и от части онлайн игра(това с мъртвите души е много добре-измислено) Играта била дяволски трудна и светът бил огромен с много бос битки.Абе страхотна игра,но дори някой да му хрумне да си вземе слим,по-добре да не го прави,защото играта е само за Америка и Азия...В Европа няма да има лаунч.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 25 Авг 2009 14:35
Както казах играта ми напомня на Mabinogi: Heroes, но с по-бавна бойна система. Мога да изброя още няколко такива MMORPGта, които са подобни. Играта със сигурност би си заслужавала да се играе, но не мисля, че си заслужава да си купиш определена конзола за нея.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 25 Авг 2009 15:18
Аз бих си взел PS3 заради това, ето това също изглежда супер яко и определено това е моят фаворит.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 25 Авг 2009 15:43
Според мен пък ГОУ 3 си е овърейтната игра и няма накъде повече.Да героя е бед-ес,да той е невероятен,ама е твърде еднообразна и елементарна игра. Не виждам,защо сони свалят цената на конзолата,след като игрите за пс3 са пълен провал.Единствено мгс4 и гоу 3 фенбойте явно са заинтересовани да купуват,иначе не виждам нито един свестен екслузив.Може би само Uncharted 2.Та идеята е,че няма смисъл от закупуване на слимка само заради една игра,а после да не можеш да цъкаш нищо свястно.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 25 Авг 2009 18:07
+1,както и +1 за God of War тая игра е толкова проста че няма на къде.Просто нищо ново,избий всички с някой постен пъзел от време на време.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 27 Авг 2009 11:11
ъъъъъ ъ?Тя не е излезнала,а вече я хулите тц тц.Авторите сами казаха ,че ще има голям акцента на пъзелите и голям replay-value, което ще включва цял скрит лвл!Между другото,който е играл Killzone 2 online знае колко е яка и аз примерно когато няма какво да играя си я пускам и си цъкам 2 часа-все пак играта е създадена за мулти(въпреки че и кампанията е много добра) и има над 200 различни unlockabels,items ranks specialities(perks) etc.FFXIII versus+XIV,uncharted 1+2,LBP(колкото и да е странно тя най-много ми харесва а нивата са безкрайни да не говорим ,че тя е само началото на поредицата play create share,която ще бъде продължена с ModNation racers),още нещо Сони са пуснали иск за патент на НАТАЛ-оподобна технология и тя в момента е в разработка+някакви Enhanced experience джаджи(източник Геймспт)+ MGS4 има 10/10! тя е играта с най-висок рейтинг и който я е играл трябва да съжалява и т.н. и т.н.Само заради една игра а? П.С.Сони развиват eye-toy,който така или иниче беше на принципа на НАТАЛ ,а Нинтендо пускат топки и възглавници за сядане lol
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 27 Авг 2009 13:11
Бях у един приятел да гледаме мач и той ми вика дай да ти пусна килзоун 2 голяма лудница е.Аз през живота си по-тъпа игра не бях играл.Всичко,което има играта е една смотана графика.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 27 Авг 2009 13:54
DJ Cat написа: Бях у един приятел да гледаме мач и той ми вика дай да ти пусна килзоун 2 голяма лудница е.Аз през живота си по-тъпа игра не бях играл.Всичко,което има играта е една смотана графика. btw и при мен така на 3ма човека съм я показвал всички имат странна реакция,явно трябва да я играеш за да разбереш. П.С.Явно не ти е показал забавените каски в мулти със снайпера(който има доста як дизайн)и CQC ownage със помпата+пистолета(револвера)+кефа когато вземеш електрическото оръжиe,което Геймспот сами нарекоха "The most powerful FPS weapon after the BFG™"
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 27 Авг 2009 14:33
Играта просто е твърде амбициозна и получената симбиоза не ми е по вкуса,а и на много хора.Разработчиците искат хем идеална графика,хем да е най-реалистичния шутър,хем да има класове,хем да е забавна в мулти.Еми нъц.Ако искам реалистичност и тонове кръв,значи мултито не ми е приоритет,ако искам класове-две мнения няма тф 2,ако искам разнообразие от оръжия батълфилд бц.....Графиката и реалистичността,добре,но мултито с набор от 5 скучни до едно оръжия,няма как да ми хареса.Просто обичам по-динамични и интересни изживявания.Кой го интересува,че в хало може да скочиш на майната си,нереалистично и да отнесеш 2-3 вражески глави,или в цод,когато скачаш,лягаш,клякаш почти едновременно и съперника ти, ако не е опитен играч, е ей така От всичко в играта най-много уважавам снайпера,но всички останали ''оръжия'' не ми допадат хич Най-мразя карабината.Като обосновка,ще изтъкна и адски неудобната игра на джойстика,което може да се премахне с закупуване на специална клавиатура и мишка......
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 29 Авг 2009 11:33
ааааааа глупости, ГоУ нямала накъде повече...НИ СЪ ИЗЛАГАЙ!!! определено има още накъде да се развива ...
има много добри играчки за пс3, аз откакто пуснаха ГТА4 само нея май играя и то крада коли и се разхождам из града(бахти чудото бтв) ... зарибявки са, искам да кажа
пък за тая игричка няма кво да кажа, ще я вземем, ще я пробваме и чак тогава ще се опитам да напишем нещо
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 29 Авг 2009 13:01
Ако ти се свидят 90 лева и ти пука за парите ти,изгледай 3-4 геймплея и виж какъв лейм е играта.Освен това шутъри с пс3 контролър си е тегаво.И не ми противоречи и убеждавай за мен ГОУ поредицата мирише.От всички ексклузиви за пс3 съм направил тема за кой ме е яд,а той дори няма да има лънч в европа.PS3 Slim skiped,въпреки,че в момента имам предостатъчно пари за него,просто няма смисал да давам пари за нещо,което ще ми събира прах.Ако Deamon's Souls излезе в Европа и скалъпят една свястна игра за пс3 ще си помисля.Сега се сещам,че като фен на шутъри,малко трудно ще ми хареса пс3,къде с джойпада,на килзоун 2,се въртя като обран еврейн.Да не говорим,че вкъщи имам подобен за комп.Който се кефи на килзоун 2,резистанс 2,Ънчартед 2,МГС 4 си взема пс3. Аз се кефя на Фейбъл 2,Хало 3,Гиърс 2.Това е всеки да се радва,че има конзола въобще .
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 29 Авг 2009 20:06
абе ще ти противореча бе !
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 29 Авг 2009 20:15
На аверите от село противоречи колкото искаш.На мен не можеш,не ти достига едно нещо хахахахахха
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 30 Авг 2009 11:45
тъй ли уе?изкаш ли да се бием затова уе ? ауе кажи уе? DJ Cat DJ Cat, защо мълчиш, кур в устата ли държиш бахти как съм се разлигавил не е истина
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 30 Авг 2009 12:25
Не си се разлигавил,ти имаш максимум 2-3 поста по-умни от твоите в тази тема.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 30 Авг 2009 23:50
тей е, нямам достатъчно екстази за всички постове
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Страшно завиждам на хората с PS 3 Публикувано на: 31 Авг 2009 00:50
Симо кво ти стана?
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|