Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Blizzcon
Публикувано на: 27 Авг 2009 18:01

snyk1i написа:
Нормално е MMORPG игрите да имат общи неща по между си

Никога не съм играл Warhammer и никога не бих само от нещата които съм чувал за нея, но ако на теб ти харесва това не ми пречи просто се аргументирай като казваш че близард са крадци - кое по точно са откраднали, по-скоро от тях взимат идеи някои други подобни игри (Guild Wars, Aion, etc.)

Аве смешка WoW цялото PvP от GuildWars го откраднаха. Като почнем от батълграундите и като минем покрай арените всичко от къде мислиш са го взели.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 18:11

Гилд Уорс и Уорхемъра окрадоха УоУ и самите Близард!!! :nooo: :18:

Профил

Публикувано на: 27 Авг 2009 18:35

Raggnarokh написа:
Гилд Уорс и Уорхемъра окрадоха УоУ и самите Близард!!! :nooo: :18:

Цитат:
Уорхемъра окрадe УоУ

...

чу ли се какво каза

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 14:47

Seigar -X- написа:
Мразя Близард защото знам от каде си зимат 70% от матеряла без дори да дадат credits. За разлика от WoW fanboy's като Raggnarokh аз показвам факти за близардския greedy dick. Всеки може да открадне оригинална идея и да я опакова в лъскава кутийка и да каже "реализирах оригиналната си идея".... lol

Цитат:
нямаш ли по-добра работа да правиш цял ден
Ами занимавам се с 3D дизайн но не ми пречи да дам alt-tab за да вида форума.

Цитат:
първото за което се сещам е Emerald Dream
Нови земи , нови истанции , дал боже нов клас (maybe) , нов Cap Level .... Това пач или експанжън ще е ? Ако има нов клас съм съгласен да приема, че ще бъде експанжън , но ако ще е като този Cataclysm ... по скоро да го направят като Major Patch или Bonus Pack като UT 2004.

Цитат:
А btw, ти въобще играл ли си някога УоУ?
Още преди да излезе играта бях луд фен на World of WarCraft слушайки само. След като откраднаха алфата веднаха се опитах да я играя и ще си призная, че и дори под алфа версия играта ме накара да се разплача от радост (след 2 години слушаики , чакайки и гледайки клипчета на играта какво очаквате да направи 13 годишен?). Клипчетата от US бетите с Setz & Plexx бяха ми любими. Не че имаше други като тях тогава но те бяха тези, който ме мотивираха да играя с Undead Warrior и после Priest. След като беше офицялно обявена US Open Beta веднага се наместих там (луд касмет = луда радост). След нея играех в DooM сървърите (беше на един PC клуб, който беше може би единствения свестен български сървър тогава). След време даже станах GM на Undead. Тогава бяхме 4-5 GM-та правеики зоните на отделните раси. Доиде EU Close Beta след това и като по чудо успях да влезна и в нея (беше най дългата, в която съм бил). След това се почна пре-ордера, и когато играта офицялно излезе беше CHAOS!. Основния проблем беше заради CC а повечето бяхме от 14 до 18 годишни. Първия ЛоЛ си беше прекрасно изживяване. След време, когато се обяви новия експанжън си направих пак пре-ордер и даже ходих на Пулсарското парти, което беше фън (Free Food все едно беше Free Epics) :D По време на TBC си намерих приятелка от Разград, (Тролче Priest ^.^) с която излизахме около 1 година. Нещото което ме изкарваше извън контрол в TBC (спецялно моя ГМ) бяха извратените арени. Бяха фън докато бяха без рейтинг но след като им го сложиха беше no fuck around. SL/SL + Resto бяха причинатa на всеки да избеснее пред ПС-то. Но дойде новия експанжън WOTLK и пак ново парти от Пулсар, което беше гробище сравняваики го с TBC партито от преди. WOTLK беше добър експанжън с новия клас Death Knight и неговата история но почнах да гледам теми в форумите на близард с "интересни" историй за техния "успех" докато не се показа цялата история наяве, че близард са крадели идей не само от Mythic - Dark Ages of Camelot но и от Games Workshop - Warhammer , LOTR Online , WAR Online. Беше нечовешко разочарование да вида любимата ми фирма какви крадци са всъщност.

Отговор на въпроса ти: Да

Успях между редовете да прочета нещо любопитно което ме заинтересува,и това беше:
Priest
Troll Priest
Женски Troll Priest
момиче което играе с Женски Troll Priest
момиче от Разград което играе с Женски Troll Priest
Я раздуй че ме мързи да търся въпросния да питам .
Защото надали има доста девойки в Разград които играят с такъв типаж.
Па може да се досетиш от ника ми дали сме се виждали.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 21:28

Тия които казват че УоУ крал от Уар да погледнад коя игра е излязла първа и тогава да кажат кой от кого краде!!!!

Профил

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 29 Авг 2009 21:37

arthas6666 написа:
Тия които казват че УоУ крал от Уар да погледнад коя игра е излязла първа и тогава да кажат кой от кого краде!!!!

:doh: Вселената на УоУ е изградена по модел на Уорхамърската - с всите джуджета, орки и подобни изроди... Плюс това създателите на Уорхамър са бивши служители на близ, така че всяка от двете игри е крала от другата. Само за пример ще ти дам понеже явно няма да ми повярваш - да кажем siege pvpто и машините са си чиста заемка от Уорхамър. Както и да е - аз се отказах от всякви ММОта - само ТоР да излезе и тва е.

Профил Skype

Публикувано на: 29 Авг 2009 22:54

arthas6666 написа:

ТЪП. НЕГРАМОТЕН. ГЕЙ.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 29 Авг 2009 23:17

<mitko> написа:
arthas6666 написа:

:doh: Вселената на УоУ е изградена по модел на Уорхамърската - с всите джуджета, орки и подобни изроди...

A ти па ако си мислиш че WAR са измислили сичките джуджета орки и т.н. просто си най-заблуданич тип в темата :lol:
Битката между орки джуджета елфи хора и т.н. съществува сигурно преди Христа.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 00:03

<mitko> написа:
Плюс това създателите на Уорхамър са бивши служители на близ, така че всяка от двете игри е крала от другата.

AHAHAHAHAHAHAAHAHA

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 30 Авг 2009 08:53

Kamelot написа:
Битката между орки джуджета елфи хора и т.н. съществува сигурно преди Христа.

Да кажем Толкин? :D
+нещо дето се съгласявах с ариман, че някой е тъп
edited lol

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 30 Авг 2009 08:56

@Kamelot - знам го това много добре... Просто в темата става дума за двете игри. Иначе за орки, джуджета и прочие се говори още в скандинавската митология.

@Van Zan nedoeban - умри [keke]

Профил Skype

Публикувано на: 30 Авг 2009 12:25

<mitko> написа:
@Kamelot - знам го това много добре... Просто в темата става дума за двете игри. Иначе за орки, джуджета и прочие се говори още в скандинавската митология.

@Van Zan nedoeban - умри [keke]

нямаш идея за какво говориш, просто млъкни

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 12:28

Ти имаш?

Профил Skype

Публикувано на: 30 Авг 2009 12:33

не ти ли казах нещо бе

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 12:34

АХХАХАХАХАХАХА :Д

митко, за теб се отнася педерастче недоклатено

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 12:46

Ауу леле леле... :shock:

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 30 Авг 2009 13:18

<mitko> написа:
Иначе за орки, джуджета и прочие се говори още в скандинавската митология.

Тц. Орки, в смисъл на големите хуманоидни лошковци започва съществуването си от Толкин. Самата дума e съществувала при Скандинавците, но в смисъл на демон или някакви морски дзверове, не си спомням точно.
В елфите са вярвали разни германски племена. Били млади мъже и жени, безсмъртни и богове. Някои починали владетели били провъзгласявани за елфи. След това ги има в скандинавската митология, но и тук не помня много освен за тъмните елфи. След това по време на Шекспир започват да се описват като същества с заострени уши, но заедно с феите били дребни. Съвременнaта представа за елфите идва от Толкин и един друг писател няколко години по рано.
Джуджета пак първоначално са от германските племена, след това естествено се появяват в скандинавската. Първоначлно били с човешка височина, бледи, имали връзка с земята. Близка са до елфите, особено с тъмните такива. По натам вече се превръщат в дребосъците, живеещи под земята, които са сръчни с чука. По натам се превръщат в невиждани магически същества появяващи се в приказките. Съвременият образ на джуджетата също е най-силно повлиян от Толкин, но не толкова, колкото елфите и орките.
Затова, mitko, "битките между джуджета, орки, елфи и хора" едва ли е съществувала по-рано от 193и някоя си година, когато излиза Хобитът
п.п. припомних си какъв съм нърд :roll:
п.п.п.редактирах предишният вместо нов :x

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 13:31

Е тва е човек. Иначе голям фен съм на Толкин, но си мислех, че "големите озъбени" са отдавна измислени.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 15:25

http://zamunda.net/details.php?id=186368&hit=1

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 15:34

Вече гледам 2-рия ден. :D :D

Фул епикнес

Профил