Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие: Продавам: Playstation 2 Slim - Продадена
Публикувано на: 11 Авг 2009 12:27

Продавам Sony Playstation 2 Slim (AC 230V , 50/60Hz , Class 1)

играта е практически нова, защото след като я купих (от Технополис за 279 лв.) така се получиха нещата че не съм я ползвал изобщо. Седеше на секцията и събираше прах, след това реших да я прибера в кутията и така поседя още доста време. Но сега реших че е по-добре да я продам за да я ползва някой друг отколкото да ми седи на мене ... На практика сам играл само около 2-3 часа на нея и то само на една игра (оригинална Формула 2006) друг диск не е пускан на конзолата, само този.
Комплекта си е така, както е купена от магазина ... във кутия, кабели в найлончета с инструкции, ДуалШок джоистик. Както е дошла от магазина си е така, нищо не съм купувал защото не съм я ползвал просто.

Цената е 100 лева. + оригиналана F06 в перфектно състояние
От Пловдив сам , скаипа ми е : nonamee4440

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Продавам: Playstation 2 Slim - 100 ЛЕВА
Публикувано на: 12 Авг 2009 23:56

Промоция за хора от форума цената е 100 лева !
Ако сте от друг град, пращам по Еконт, на принципа ''виж преди да платиш'' ...

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Продавам: Playstation 2 Slim - 100 ЛЕВА
Публикувано на: 18 Авг 2009 15:09

Офертата е много добра. Ако нямах вече пс2-ка бих я взел. Практически за около 170 кинта (с чипа) ще се разцепвате от игра на чисто нова конзола :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Продавам: Playstation 2 Slim - Продадена
Публикувано на: 29 Авг 2009 00:18

Поради огромният интерес които предизвика темата в този форум (както в още 3-4 други и няколко западни) и хиладите лични съобщения които получих със оферти (включително и оферта бартер за Москвич 12 с газова уредба и теглич). Реших че е редно да пусна в темата пост в които да обявя че най-после продадох играта, днеска я запратих да пътува към Варна и въпреки че още не съм си взел парите, мисля че всичко е наред, иначе пак ще я пусна за продажба ... :D
Поради разбираеми съображения не си бях дал телефона в темата, но много моля да не ме притесняват повече мацки и фенки по скаипа които побликувах ... и да не ми пращат еротични снимки отправяки ми различни и неприлични сексуални оферти, защото ако жената разбере ще ме набие ... мерси предварително.
И така и така ще пусна този пост (преди 5-6 години щиях да направя нова тема за това) искам да помоля всички добри хора да ми кажат или да ми дадат link за някакъв добър флекстайп за windows xp , зазщото моят няма хубава кирилица и в момента пиша този пост в пощата на абв.бг , след като го напиша ще дам превод от латиница на кирилица и ще го пастна във форума на пцм... което е леко казано неприятно, тъиче ако някои порочете моят безмислен пост, моля да се отзове ... мерси отново.
:D

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Продавам: Playstation 2 Slim - Продадена
Публикувано на: 30 Авг 2009 01:24

NoName написа:
...

Да предположим, че жената не те е била много по главата и все още има нещо останало в нея, ако е така, слушай - не ти трябва флекстайп, попринцип само омазва всичко в ХП. Имаш вградена кирилица и фонетична и БДС от Control Panel -> Regional and Language Options ако не се лъжа. Не съм на тази ОС вече и не си спомням добре нещата, но потърси в гугъл. Нищо не трябва да теглиш и да инсталираш.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com