Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: WAR
Публикувано на: 28 Авг 2009 16:45

za MO znam samo; 4e se o4akva da e dosta dobyr sandbox... Ni6to pove4e.
Za aion znam, 4e cqloto l2 6te se iznasq na tam... to samo tova moje da me nakara da q probvam - priqtelite. Ina4e hi4 ne mi dopada ot vidqnoto i 4utoto do tuk.
@seighar - v profila pi6e za godinite
@dj cat - ahahah ti ne si dobre :D. Siguren sym, 4e ako sega otvori6 forumite na WoW pak 6te vidi6 sy6tite ne6ta, no za wow. Horata, koito haresvat igrire gi igraqt, a trolovete pi6at po forumite im ;). Az imam 4uvstvoto, 4e si si pusnal AoC, dvama s 1lvl nad teb sa te ganknali, ti si se nasral v ga6tite i si obqvil AoC za svetovno zlo, vkl i za ozonovata dupka ahahaha.
Kak ina4e 4ata v igrata e pylen s hora, koito deistvitelno haresvat igrata.

A tova, 4e war ima 3-4 pyti pove4e subove ot aoc be6e hita na sezona ot painer music uahahahah. Nelepo prosto :D

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 28 Авг 2009 16:54

EviL - Знаеш ли кога ще има бета тестове за Mortal Online ? Играта ми хвана окото :)

ПС: Age of Conan до колкото знам наистина пада по популярност. Бях чел някаде, че са раздавали почти безплатни копия на Age of Conan :? Даже Inside Gaming си правеше ташак с играта :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 17:01

War има какво ? :lol:

Последното преброяване преди има няма 4-5 месеца показа че активните акунти са паднали до 300к.... и това беше преди хората да почнат да се изнасят масово. Не говаря за петима човека който напускат играта - говоря за цели гилдии. Хардкор гилди при това с чука си активни играчи и така нататък.

Ще бъда силно изненадан ако Лар-а в момента има повече от 100к активни акаунти.
И като изключим възможноста да станеш от лвл 1 до лвл 40 изцяло чрез пвп - Лар така и не предложи нещо революционно. Не знам каква игра играеш ти но определно е нещо различно от това което аз играх.

Ах да понеже усещам че някой ще ме сърчне скоро нека дам малко инфо за чара ми преди да бъда наречен лъжец :)
SilentFear
Class - Marauder
Guild - Bloodline
Server - Karak Eight Peak's

EDIT. mmm Х то вече има бета но само за тези който са преордарнали. Аз лично в понеделник мога да вляза. Не знам кога точно ще има опен бета за съжаление. Както каза играта в момента е на ниво алфа такаче очаквам да я забавят яко.

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 28 Авг 2009 17:16

EviL написа:
War има какво ? :lol:

Последното преброяване преди има няма 4-5 месеца показа че активните акунти са паднали до 300к.... и това беше преди хората да почнат да се изнасят масово. Не говаря за петима човека който напускат играта - говоря за цели гилдии. Хардкор гилди при това с чука си активни играчи и така нататък.

Ще бъда силно изненадан ако Лар-а в момента има повече от 100к активни акаунти.
И като изключим възможноста да станеш от лвл 1 до лвл 40 изцяло чрез пвп - Лар така и не предложи нещо революционно. Не знам каква игра играеш ти но определно е нещо различно от това което аз играх.

Ах да понеже усещам че някой ще ме сърчне скоро нека дам малко инфо за чара ми преди да бъда наречен лъжец :)
SilentFear
Class - Marauder
Guild - Bloodline

EDIT. mmm Х то вече има бета но само за тези който са преордарнали. Аз лично в понеделник мога да вляза. Не знам кога точно ще има опен бета за съжаление. Както каза играта в момента е на ниво алфа такаче очаквам да я забавят яко.
Guild - Bloodline
Направи една тема после с ревю за играта ако можеш :) Изглежда наистина интересна в този Elder Scolls style :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 17:25

Mortal и мен ме грабна, особено с идеята за free world и т.н. Значи сега ще започва closed beta, и чак тогава ще мога да си я закупя , или ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 17:53

Мии не точно :)

Ограничената бета вече тече от около месец за всички който са преордарнали. Фактически на всеки две седмици отварят още 2000 слота и така докато стигнат 10 000. След това играта би трябвало да влезе в отворена бета и след това в края на септември началото на Октомври играта БИ трябвало да бъде пусната за продажба. Но както казах силно се съмнявам. Играта макар да се води в бета е по скоро в алфа. Имат много още работа по сърварите , скиловете , крафтинга и тн и тн.

Но идеята е че някъде в края на септември би трябвало да има опен бета.

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 17:56

Аха, мерси :) Дано играта пробие и се реализира добре, защото четейки сайта, оставам с много високи очаквания.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 19:03

Gipo написа:
za MO znam samo; 4e se o4akva da e dosta dobyr sandbox... Ni6to pove4e.
Za aion znam, 4e cqloto l2 6te se iznasq na tam... to samo tova moje da me nakara da q probvam - priqtelite. Ina4e hi4 ne mi dopada ot vidqnoto i 4utoto do tuk.
@seighar - v profila pi6e za godinite
@dj cat - ahahah ti ne si dobre :D. Siguren sym, 4e ako sega otvori6 forumite na WoW pak 6te vidi6 sy6tite ne6ta, no za wow. Horata, koito haresvat igrire gi igraqt, a trolovete pi6at po forumite im ;). Az imam 4uvstvoto, 4e si si pusnal AoC, dvama s 1lvl nad teb sa te ganknali, ti si se nasral v ga6tite i si obqvil AoC za svetovno zlo, vkl i za ozonovata dupka ahahaha.
Kak ina4e 4ata v igrata e pylen s hora, koito deistvitelno haresvat igrata.

A tova, 4e war ima 3-4 pyti pove4e subove ot aoc be6e hita na sezona ot painer music uahahahah. Nelepo prosto :D

Добре сега ме караш да извадя субовете на 2те игри.Просто ти е мания да защитаваш тази умряла игра да го еба.Играх до 40-ти левел,но бях поразен от разнообразието на куестовете,страхотното пвп и иновативната система за битки тип guitar hero.Тогава специално нямаше 80 левел дънджъни и всички се оплакваха,в дженерал чата,всеки пцуаше играта здраво.Познавайко фейлком са раздавали банове яко.И не,не ме притесняваше факта,че ме убиват,защото дори да победиш или загубиш нямаше никва разлика.Нищо не губиш,нищо не печелиш,спауна ти е на 1мин път,баланса е предначертан(демек аз ако съм конкуер или какъвто беше този балък,задължително губя срещо следните класове и задължително ступвам барбериан с 10 левела над мен)На 32левел убих един 41 варварин.Да не говорим,че асасините ги играеха само мазохистите и гейовете,защото обичат да им го врът отза,дето ги видят.Абе един голям фейл е играта.Крафтинга така и не проработи до последно.
Слек като са били 300к просто няма как масово да се изнесат 200к,но както и да е,някой бе споменал.Но дори човека да е прав,пак има повече от ''продукта'' на Фейлком.Явно майната му на баланса и добрата игра като цяло,на разнообразието,на кънтента-глей кви яки кървища и красиви терени има играта :shock:

И Гипо тва с как винаги чата е пълен с хора,напрао се пръснах да се хиля сериозно :lol: Още се подхилквам докато пиша,щото примерно даркфол е пълен с хора в чата а има 20 000 играещи макс.Всяка вечер в cod4 serverite е пълно с хора в чата(сървърите са за 18човека).Интересна аргументация,чата е пълен,в форумите лъжат,играта рулира.Мислиш като 3 годишен. Просто като има масов хайп или масов хейт около дадена игра,винаги си има причина.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 19:25

4akai da vidq, dali razbrah pravilno. Obvinqva6 igra v lipsa na content, lipsa na raznoobrazie, kofti balans... I v sy6toto vreme za6titava6 WAR? :o gotov sym da se zakylna, 4e tova, koeto kazva6 se otnasq za WAR, a ne za Conan hahaha. Igral si war i mi govori6 za ednoobrazie v conan??? Igral si war i mi govori6 za balans, za casteri i t.n.??? Za content :o :o :o ???
Q po-dobre se pregledai, 4estno!

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 22:00

Отивам........ Само едно нещо ме безпокои,за теб не е разнообразие да имаш налице Дънджъни(2-3типа доста разнообразни),пве куестове,пъблик куестове,Open world pvp,Сценарии,Сийджове.......За баланса не го разбрах,това просто ми е чудно как в игра в,която се залага на отборна игра и екипна работа,сравняваш игра в която си сам през цялото време(нали тва е идеята да си бед ес,да си като конан,да мажеш всички,да режеш глави) като видиш някой клас да му скачаш,само защото твоят герой е добър срещу него или обратното.Как имаше един клас,който правеше най-много демидж,хелваше доволно и носеше добри сетове,а останалите като барбериана смучеха.Мислех че,можеш да водиш спор и имаш някои доводи освен ''Иди се прегледай'' ,''Бегай от тука'' и когато спориш за нещо,давай примери като мен,а не ''УАР Е ТЪПА'',''Уар няма баланс'',''Конан има повече кънтент''...давай примери бе .Уархамър има тонове кънтент,това, че играчите са уоуаджии и киснат по сценариите,не значи,че няма 5000 други работи да се правят.Всяка интервю на фънком,ги прегледай се казва ''Всяка гилдия ще може да си строи замък'',''Епични сийджове и битки''.И на лаунча и двете счупени,смотани,наебани,нищо ново освен прословутото строене,което си е гриндене за материали.Най-интересното на този аспект е,че всеки,който иска да напада,може спокойно да се запише в голямата томбола и кръвожадните съперници да си договорят час и дата.При Уар М.ДЖ и останалите от екипа повтаряха хиляди пъти ''публик куестове'',''сцанарии'',open world pvp'' и т.н,но поне ги имаше и бяха точно като обещаното нали? Да не говорим,каква неоптимизирана пръчка е Конана,тва е съвсем друга тема.Няма как да ме опровергаеш,просто,защото аз и да се преглеждам или не това е моя работа.Факт е,че пиша с цифри,примери и от опит.А ти пишеш ''не това не е така,а е обратното'',''мълчи не разбираш,аз ги разбирам тея игри'' фейл...Или си Graphic whore или си голям фен на всичко около Конан,или....а то няма други варианти.

Профил

Публикувано на: 29 Авг 2009 09:09

Eми за АоС мнение не мога да изкажа, щото не съм я играл, но мога да подкрепя DJ Cat, въпреки, че на някой места не съм съгласен - дънджъните са си същите от началото на играта с изключение на новата дето я добавиха преди 3 месеца. Иначе може да удариш един сценарий, някой сийдж (поне АоЕто го оправиха малко и се търпи вече :lol: ). Можеш да направиш някой дънджън все пак, тъй че липса на кънтент не виждам. Поне Open RVR има разнообразие и тактика ако не излезат "бомб скуадове". Във ВоВ кажи-речи във всеки експанжън добавят бая нови неща, но всички са почти същото ама изглеждащо малко по различно да дечицата да не се усетят че играят същото... Досега в Уар човек на по-малко от 20 не съм срещал... :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 13:45

Аз имам герои макс лвл и на двете игри.
И в двете игри съм бил в големи гилдии.
Спокойно мога да заявя, че откъм PvE Content AoC има повече такъв само в началната зона Tortage 1-20лвл, която се минава за два дни. За два дни виждаш такива куестове в AoC, каквито и на 40лвл няма в WAR.
В War дънджъните са по-скоро, за да убият номера, сложили са ги, за да кажат, че има някакво ПвЕ.

В никакъв случай не твърдя, че в AoC PvE'то е гениално, ултра разнообразно, невероятно добре изпипано. Сравнено с това на WAR обаче е същински хит. В последно време в конан се добавиха нови зони, както за mid lvl, така и за high end. Нови дънджъни... Та в PvE аспект, WAR има едно единствено попадение - public quests. Не е никак малко, но поне на мен не ми беше достатъчно, за да ми бъде приятно. До този момент не е излизала игра, която да е имала добър end game в самото начало.
Защо критикувам геймплея на WAR. Играта е доста по-нова от WoW, а има по-мудна и необмислена бойна система от нея.

Но стига толкова за PvEто, двете игри се водят PvP.

Аз лично си падам по хилърите, няма игра, в която да не съм имал макс левъл хилър(в случая 40лвл Зелот и 40лвл шами). И в никоя друга игра не съм се чувствал до такава степен heal bot, както в WAR. В сценариите/масовото пвп хилъра има една единствена цел - държи едно единствено копче в 80% от времето. Спамваш големия групов хийл, като от време на време пускаш клавиша, единствено, за да пуснеш груповия HoT... Да, човек би могъл да играе по друг начин, но уви това е най-hps ефективния, за оцеляване на партито. Във всички други игри хилърите са едни от най-трудните и комплексни герои в ПвП, а в тази игра е смехория. В другите игри можеш да си добър хилър, лош хилър... в WAR имаш два ефективни клавиша за групово пвп, ако умееш да натискаш двата клавиша, ти си добър хилър. Единственото трудно е да се позиционираш на правилното място и да започнеш спама.

Същото важи и за dps/танк класовете. В WAR e много по-лесно да си добър играч, отколкото в AoC. Не само, защото е трудно да нанесеш успешно комбо в правилния момент, а защото има много по-голямо значение, от коя посока удряш противника, има active shield blocking, double tap умения... В отношение битка, WAR e много по-casual, точно заради тези неща. И PvPто не е - заставате един срещу друг и се млатите, докато на единия не му свърши кръвта. В AoC има огроомно количество използване на терен, стрейф, приближаване и отдалечаване в правилния момент...

И DJ Cat - няма игра, в която героите във всеки един момент да са еднакво силни. В един момент барбериъна смуче, на следващия пач барбериъна е машина... така е във всички игри. Ако в AoC се срещнат най-силния 1в1 клас, срещу не толкова силен... пак зависи страшно много от качествата на двамата играчи. Двубоя не е предрешен в никакъв случай. Както аз с асасина си съм изяждал танкове, които би трябвало да са ми най-трудния клас за двубой, така и мен са ме изяждали нюкъри, които се водят най-лесния ми опонент. И двете игри не са ориентирани към 1в1, а груповото ПвП. Нормално е в AoC да има много повече 1в1 обаче, защото реално погледнато в WAR половината съврър е от твоя отбор ;).

И не, аз не съм адвокат на AoC. За мен реално нямаше значение, кое ще е по-добрата игра, важното е да има такава. В случая за мен AoC е по-добрата игра в 80% от нейните аспекти. Защото, ако бях предубеден, че AoC e по-добрата, независимо от всичко... нямаше да си купувам и да пробвам WAR. Също така разликата между мен и теб е, че ти си слушал за AoC от форумите, а аз съм играл и двете игри до end game content. Играл си AoC до 30лвл? Браво, почти си я бил превъртял :lol:.

С какви цифри и факти пишеш? Факти от рода, че WAR имал 3-4 пъти повече играчи? :lol: Това не е така, дори в най-оптимистичните сънища на разработчиците и :lol:. В момента и двете игри имат почти еднакво малко играчи(около 100хил). По-точно няма как да знаем, защото 100% актуални статистики не се пускат.
Игри като Eve Online и LOTRO се водят успешни и въпреки това имат по 150-200хил. играча.

Профил

Публикувано на: 29 Авг 2009 14:08

Чакай ЛОТРО не бяха ли бая повече хора? :shock:

EDIT: Е извинявай, ама нещо начина по който описа ПвПто на УАР нещо не ми хареса :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=XjEOCGAo ... annel_page. В масовките също си иска тактика.

Профил

Аватар
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Публикувано на: 29 Авг 2009 14:39

За LOTRO знам, че са около 1 милион, може би малко повече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 17:54

За миналата година LOTRO са около 150-200 хиляди. Final Fantasy XI са около половин милион. Runescape платените акаунти са около милион-милион и половина, Lineage и Lineage 2 имат също по около милион. Преди известно време аз самия си мислех, че LOTRO има около 1 милион потребители, но бях объркал графиката на Runescape с тази на LOTRO.
http://www.mmogchart.com/charts/
За съжаление това е най-новата информация, която можах да намеря, за сега, но ще продължа да търся.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 19:25

Гипо толкова манипулаторски пишеш,че чак аз щях да ти повярвам.Имаш попадения,но в повечето случаи си изсмукваш от пръстите проблеми в Уар,само за да наложиш пръстите.В същото време елегантно заобикаляш проблеми в АоЦ,без да си личи особено.Евала,не всеки има тази дарба.Само,че съм играл конана до средата и след 40 левел,видях,че няма какво да се прави,обикалях да намеря къде аджеба има куестове и правех такива за 36-37 левел.В същото време в Уар като се логнеш,се чудиш какво първо да правиш днес.Да,имам 40 лвл Зилот,и точно хелинг системата ми хареса много.В конан такава няма,защото първо няма организирано пвп,второ хванат ли те наблизко,ако не си (се му забравям името сет,мет.....) напрао ти напукват шошоните.В уар точно това,че ми прилича на Guild Wars ми харесва,търсиш позиция,кастваш аое.Според мен е доста по-трудно да намериш правилна позиция между мелето да хийлнеш в правилния момент и да обърнете врага в нападение,от това в УоУ-имаш по-добър предмет-ти хелваш повече..В АоЦ първите 2 месеца нямам впечатления,големи от хилърите,защото така или иначе този''сет нещо си'' никой не го припарваше на повече от 50 метра,а останалите хийлъри,не можах да ги разгледам първите 2-3 месеца,докато имах играта,защото им бяха счупени ''айтъмите''.Явно това твое предварително настройване за АоЦ,те кара да я харесваш много повече и да виждаш неща,които другите не виждат.Левелите 1-20 са страхотни две мнения няма и оттогава се почват големите лоудинги,''пътувания'' с корабу(хахаха) и въобще в тази игра не се чувстваш като една малка част от цялото,а като в Guild Wars,инстанси до безобразие(разликата е че това е стила на въпросната,която би трябвало да смяташ,че е класи над аоц) А това за класовете,че няма такъв,който да е безполезен в дънджъните и по-големи ивенти(то реално няма) си напълно прав.На никой не му пука дали си гардиан,''завоевател'' или другия 3тия,който се води дпс,те са си еднакви.Хилърите,са си кастъри,с тук таме някой хийл,и кастърите пък са идентични с тях.Демидж дийлърите най-голямата им разлика е козметична.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 30 Авг 2009 09:05

DJ Cat написа:
въобще в тази игра не се чувстваш като една малка част от цялото,а като в Guild Wars,инстанси до безобразие

Между другото, GW2 open world ли ще бъде или като първата част? :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 09:43

Нямам представа,но разработчиците си знаят работата.100% ще е култ играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 12:18

Tiny написа:
Между другото, GW2 open world ли ще бъде или като първата част? :roll:

Най-вероятно ще има open world, освен ако не съм мисинтерпретирал два от отговорите във FAQ-то:

Цитат:
Will Guild Wars 2 be an MMO?

Yes. Guild Wars 2 provides a massive, online persistent world.

Цитат:
How is Guild Wars 2 different from other MMOs?

While Guild Wars 2 adds a persistent-world experience, it retains the unique characteristics of the original game, including strong narrative, extensive instanced gameplay, anti-grind design philosophy, and strong support for competitive play.

Което си е хубаво, но на мен лично ми е интересно как ще направят това в такъв случай:

Цитат:
How will character progression work? Will you be raising the level cap?

Guild Wars 2 will have the kind of extensive character advancement appropriate to a persistent-world RPG. Our goal is to avoid forcing players into the grind-based gameplay that too often accompanies a high level cap.

Also, to allow players the freedom to play together even if their friends are at a much higher (or lower) level, we are planning to implement a strong sidekick system, similar to that used in City of Heroes™.

We're applying this same philosophy to competitive play. Players will be able to engage in organized, balanced PvP (similar to GvG in the original Guild Wars) without first leveling up characters, finding equipment, and unlocking skills. While inside the organized PvP area, all characters will be the same power level and will have access to the same equipment.

Цитат:
Will Guild Wars 2 be solo-able?

Yes. You will be able to advance your character to the maximum level without ever joining a group if you so desire. Most content will be designed in a solo-friendly way, though often with mechanisms for scaling up in difficulty when more players are involved.
This will give players the option to experience the game however they prefer.

At the same time, it is important for an MMO community to join together to overcome challenges. Guild Wars 2 will feature challenges that require players to join forces.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: