Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: WAR
Публикувано на: 27 Авг 2009 10:49

Кире, като дръпнеш играта (която си е ебало мамата на размер) и си регнеш триъл акаунта - направи си героя на съврър Fury.

EDIT:
Не съм сигурен, че в момента триълите работят. Преди време, като пуснаха промоцията за 14те безплатни дни за стари играчи (с цел привличането им обратно), спряха триълите.

Цитат:
Temporarily closing down trial registrations

As we are giving former Age of Conan players the chance to come back and check the game out for free through a re-evaluation offer, we are temporarily closing down new free trial registrations.

This is being done to ensure that the returning players are met with the best experience possible with Age of Conan. The pausing of new trial registrations does not affect existing trial players, and buddy invites will still be working. Already existing trial keys are still working and can be used to create a new trial account. No date has been set for when trial registrations will re-open, but rest assured that we are looking forward to inviting trial players back to Hyboria.

Това е съобщение на месец и нещо, знам ли..

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 11:08

Сега като тръгнах да си правя акаунта и ми казаха, че като проработят пак, ще ми пратят мейл. Демек - кур за сега. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 11:20

Кире, ако си намериш от къде да дръпнеш играта, мога да ти пратя Buddy Key. Ако тръгнеш да теглиш от офи сайта, ще ти иска 3$ или 3euro :x.

Въртеше ми се в главата, че имаше такава опция в акаунта на играта, но чак сега цъкнах, за да я разгледам.

Цитат:
This buddy program lets you invite friends to join you in Hyboria for free for seven days. Simply select what server you play on, your Nickname and then write a personal message if you so desire. When done, enter the e-mail address of your buddy and then click "Buddy Invite".

We recommend that you lend your install DVDs to your buddy to get him or her ready to play as fast as possible. Alternatively your buddy will be offered a $2,99/€2,99 client download with 3 additional days of playtime to cover the download time.

From this page you will be able to see the buddies you have invited.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 12:06

Недей, няма нужда - по-добре и да не се закачам сега, щото имам важни поправки и ще стане мазало :lol:
Като гледах трейлъра на експанжъна и ми мина през ума да пробвам трайъла, ама чак толкова не ми се занимава.

Мисля, обаче, като почне годината, и ако няма какво да се играе - да взема Warhammer. Ще е първото ммо, което ще си купя, а от trial-а останах с добри впечатления. Ще видим ...

Профил Skype WWW

Публикувано на: 27 Авг 2009 12:30

Кире_Гръчата написа:
Недей, няма нужда - по-добре и да не се закачам сега, щото имам важни поправки и ще стане мазало :lol:
Като гледах трейлъра на експанжъна и ми мина през ума да пробвам трайъла, ама чак толкова не ми се занимава.

Мисля, обаче, като почне годината, и ако няма какво да се играе - да взема Warhammer. Ще е първото ммо, което ще си купя, а от trial-а останах с добри впечатления. Ще видим ...

Не, няма - откъдето и да го гледаме. *an air of finality*

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 12:41

Ще ме спреш ли ? :o :D :o :P

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 27 Авг 2009 13:48

Gipo написа:
Бастун, остави хората да пишат където си искат!
Малко култура имай и престани да започваш всяко второ изречение с убида. Заради хора като тебе ме е срам да кажа от каде съм когато ме питат в онлайн игра (и не само там...). Няма мужда заради хора като тебе да се осира тема след тема.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 27 Авг 2009 14:41

И на другите им писна като почнеш да сереш "близърд съкс, блаблабла", но ти не спираш.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 16:40

Tiny написа:
И на другите им писна като почнеш да сереш "близърд съкс, блаблабла", но ти не спираш.
Разликата межу него и мене :arrow: Аз не обиждам човека отсреща :)

Профил

Публикувано на: 27 Авг 2009 16:55

Seigar -X- написа:
Tiny написа:
Разликата межу него и мене :arrow: Аз не обиждам човека отсреща :)

Това далеч не те прави по-готин от Гипо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 18:58

Seigar -X- написа:
Gipo написа:
Бастун, остави хората да пишат където си искат!
Малко култура имай и престани да започваш всяко второ изречение с убида. Заради хора като тебе ме е срам да кажа от каде съм когато ме питат в онлайн игра (и не само там...). Няма мужда заради хора като тебе да се осира тема след тема.

Мен пък ме е срам заради хора, които не могат да говорят и пишат на родния си език ;). Пише се Обида.

Винаги е по-добре да се изрови стара тема по конкретния въпрос, отколкото да се създава нова.
Ти му се скара на човека, защото не е писал в твоята тема, а в друга, по-стара :lol:.

Ще те обиждам, разбира се... като се правиш на интересен... :lol:

@Кире - то има опасност до края на годината да няма Warhammer Online :? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 19:33

Защо ? :shock:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 19:51

Ами така ми се струва просто. Поиграх я доста месеци и лошото е, че дори най-силния аспект на играта(RvR'то) издиша жестоко. Все още няма нищо съществено, което да стимулира хората да ходят на масовки. Освен това има изключително остарял геймплей. Няма да коментирам графиката, която не прилича на нищо. Все пак не графиката определя успеха на едно ММО.
Идеята е, че играта меко казано трябваше да лети, заради по-слабата си графика. А то вместо това е абсолютен ад по сийджове и масовки. Дори и със сносни PC конфигурации.
Единствената цел на играта е RvR, защото PvEто липса. Което е чудесно, стига да го бяха направили като хората :).
Плюса на играта е, че имат доста по-богати разработчици от AoC. Могат да се спасят, ако направят нещо революционно. За сравнение пък AoC имат много добра основа, с графика, геймплей, добро ПвЕ и изгключително грубо ПвП. На нея и липсва единствено контент.

На европейските сървъри на WAR е абсолютно мъртвило.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 20:03

Tiny написа:
DJ Cat написа:
а ммо-то по Стар Уарс,ще е УоУ с лазерни мечове и пушки,ама ще е тъпня според мен въпреки,че е най-очакваното ммо.

Официално имаш най-насраното мнение във форума :icq25:

Mr. ''Cod 4=CS с fancy графика'' Strikes Again......

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 20:13

Което не му пречи да е прав...

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 20:19

Много е хитро да коментираш игра, която не е излязла ;).

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2009 20:30

То и да е излязла, ако не си я играл пак е същото.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 03:50

Gipo непомна да съм се карал на някого в форума. Ако се бях карал на някого щях да гледам от тебе ... "Бастун! Пиши в правилната тема!". Но заразлика от теб , на мене ми трябва добра и солидна причина за да се карам на някого. Пак и защо да се държа като типичен българин и да псувам и обиждам всеки, който не споделя моето виждане ?

Цитат:
то има опасност до края на годината да няма Warhammer Online
Малко трудно след като популацията на WAR сървърите скочи с 20% в последните 3-4 месеца... Но да ... както кажеш :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 07:41

qvno si kysopameten. Ne mu li se skara na 4oveka za tova, 4e e izrovil stara tema, vmesto da pi6e v tvoqta? :D I ne mislq, 4e e nujno da davam obqsneniq za tova, za6to sym kazal na bastun - bastun ;).
A tova za WAR kak go iz4isli? Moje bi igra4ite izpra6tat fluidi kym teb ahahaha. V momenta nqma igra, koqto da si e ka4ila sub'ovete s 20%. Ta dori i Conan, sled poslednite patchove/fixove.
Az 4estno kazano ne iskam WAR da umira. Prosto spodelih, za6to ne zaslujava osobeno vnimanie, spored men.

Izvinqvam se za 6liokavicata, vseki pyt sym s nqkakyv razli4en slujeben laptop, koito ima samo bds... .

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 11:24

Gipo написа:
qvno si kysopameten. Ne mu li se skara na 4oveka za tova, 4e e izrovil stara tema, vmesto da pi6e v tvoqta? :D I ne mislq, 4e e nujno da davam obqsneniq za tova, za6to sym kazal na bastun - bastun ;).
A tova za WAR kak go iz4isli? Moje bi igra4ite izpra6tat fluidi kym teb ahahaha. V momenta nqma igra, koqto da si e ka4ila sub'ovete s 20%. Ta dori i Conan, sled poslednite patchove/fixove.
Az 4estno kazano ne iskam WAR da umira. Prosto spodelih, za6to ne zaslujava osobeno vnimanie, spored men.

Izvinqvam se za 6liokavicata, vseki pyt sym s nqkakyv razli4en slujeben laptop, koito ima samo bds... .
Ще запаза добрия тон защото поне един от двама ни трябва малко да отговаря на годините си. Това за увеличаването на популацията на War e от форуми , познати от щатите и от самото играене на играта. Личи си с всяка седмица, когато са дошли нови играчи :) А иначе това за "spored men" никак не прозвуча като лично мнение :?

"то има опасност до края на годината да няма Warhammer Online"

Ти направо го наложи като факт без дори да си прочел или поразпитал малко за популацията в играта. Btw думата ти не е божия заповед :idea:

Btw "Ne mu li se skara na 4oveka za tova, 4e e izrovil stara tema" ако това е така .... защо чак след 5 дена ми правиш забелешка за изказването ми тогава ? :D Нямаше проблеми с мене в първите ти постове :D Дори напротив :D Ти подкрепи поста ми с "@Drusalin - mai si prekalil s kolata, a?" :D Стана комедиен театър :P

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com