Final Fantasy XIII/VERSUS XIII
Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII
Предвид че никога не съм бил фен н РПГ жарна FF crisis core беше много добра игра .Но колкото и да хвалят ФФ серията за мене най-добрата игра на Square enix си остава Chrono Cross.
it's never easy....
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Ммм... Денгеки. Искам Ексбокс. :/
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
'Бе поредицата от FF VII ли започва? ;д
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Fenir не просто 7 мислия е първата от поредицата излязла за ПС и може би е най успешната и известна част.Реално Всичко започва от Final fantasy 1 предполагам някои от вас се чудат за името на играта защо аджаба е такова.Историята е следната през далечната 1980 и някоя си който иска да гледа на уикипедия мързи ме... въпросната фирма скуер еникс е пред фалит и решават да направт една "ПОСЛЕДНА" игра преди да фалират и за това е кръщтават Final Fantasy в последствие играта става хит продават се за времето си доста бройки и фримата се спасява от фалит благодарения на играта.
it's never easy....
Игал съм за супер нинтендо някакви фаинал фентазита ама нензам кои номера са.
А иначе в този форум можеби единствено Sentry е истински фен на тази породеица и са ми много странни всички други дето се правят на заинтересовани тука някво оо версията за пс3 има повече екстри нензам си кво и тем подобни коментари, а дори неса превъртяли нито една част от играта. Копелета излези са 13 или повече игри фаинал фентази и несте минали нито една кво се праите на фенове мноо сте ми смешни
А иначе в този форум можеби единствено Sentry е истински фен на тази породеица и са ми много странни всички други дето се правят на заинтересовани тука някво оо версията за пс3 има повече екстри нензам си кво и тем подобни коментари, а дори неса превъртяли нито една част от играта. Копелета излези са 13 или повече игри фаинал фентази и несте минали нито една кво се праите на фенове мноо сте ми смешни
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd следа от известно време коментарите ти и не мога да се начуда ти пишеш такива за трупане на постове или? щото липсва всякаква логика в тях?Откъде знаеш кой кво е играл тука нещо ясновидец се водиш или?iddqd написа:Игал съм за супер нинтендо някакви фаинал фентазита ама нензам кои номера са.
it's never easy....
Просто пиша в този форум от години и знам какво игарят масовката, а това че само еидн човек потвърди че е превъртал игри от серията прави постовете ми по смислени от твоя последен.
Пиша така радразнено не за друго ами защото се дразна, че някои хора се прадат на фенове на някви игри само защото е фешън.
Пиша така радразнено не за друго ами защото се дразна, че някои хора се прадат на фенове на някви игри само защото е фешън.
Ами игрите, които аз лично знам, са:
Final Fantasy 1 - nintendo и Gameboy версия с 2
Final Fantasy 2 - nintendo и Gameboy версия с 1
Final Fantasy 3 - super nintendo и PS версия с 4 и 5
Final Fantasy 3 DS 3d remake
Final Fantasy 4 - super nintendo и PS версия с 3 и 5
Final Fantasy 4 DS 3d remake
Final Fantasy 5 - super nintendo и PS версия с 3 и 4
Final Fantasy 6 - super nintendo и PS версия
Final Fantasy 7
Final Fantasy 7 Crisis Core
Final Fantasy 7 Dirge of Cerberus
Final Fantasy 7 Before Crisis
Final Fantasy 8
Final Fantasy 9
Final Fantasy 10
Final Fantasy 10-2
Final Fantasy 11 с 4 expansion-а
Final Fantasy 12
Final Fantasy 12: Revenant Wings
Final Fantasy Tactics
Final Fantasy Tactics: War of the Lions
Final Fantasy Crystal Chronicles и многото spin-off-и
Final Fantasy 13
Final Fantasy Versus 13
Final Fantasy Agito 13
Също така Mana сериите са започнали като spin-off на FF.
А за хубаво модерно jRPG за PC - Last Remnant. Аз мисля да си спестя игрането на играта, докато не си взема хубав компютър. Лично обаче в момента se чудя какво ще измислят Mistwalker, където са доста от родоначалниците на FF към момента, включително Hironobu Sakaguchi и Nobuo Uematsu.
Final Fantasy 1 - nintendo и Gameboy версия с 2
Final Fantasy 2 - nintendo и Gameboy версия с 1
Final Fantasy 3 - super nintendo и PS версия с 4 и 5
Final Fantasy 3 DS 3d remake
Final Fantasy 4 - super nintendo и PS версия с 3 и 5
Final Fantasy 4 DS 3d remake
Final Fantasy 5 - super nintendo и PS версия с 3 и 4
Final Fantasy 6 - super nintendo и PS версия
Final Fantasy 7
Final Fantasy 7 Crisis Core
Final Fantasy 7 Dirge of Cerberus
Final Fantasy 7 Before Crisis
Final Fantasy 8
Final Fantasy 9
Final Fantasy 10
Final Fantasy 10-2
Final Fantasy 11 с 4 expansion-а
Final Fantasy 12
Final Fantasy 12: Revenant Wings
Final Fantasy Tactics
Final Fantasy Tactics: War of the Lions
Final Fantasy Crystal Chronicles и многото spin-off-и
Final Fantasy 13
Final Fantasy Versus 13
Final Fantasy Agito 13
Също така Mana сериите са започнали като spin-off на FF.
А за хубаво модерно jRPG за PC - Last Remnant. Аз мисля да си спестя игрането на играта, докато не си взема хубав компютър. Лично обаче в момента se чудя какво ще измислят Mistwalker, където са доста от родоначалниците на FF към момента, включително Hironobu Sakaguchi и Nobuo Uematsu.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
"Просто пиша в този форум от години и знам какво игарят масовката"
Ех да му се невиди и аз влизам от сума време пък незнам всеки кво играе как стават тия неща..... но да ти повярваме ако дадеш пример кажи аз какво играя :>
Ех да му се невиди и аз влизам от сума време пък незнам всеки кво играе как стават тия неща..... но да ти повярваме ако дадеш пример кажи аз какво играя :>
it's never easy....
Ти примерно игареш гта 4 аз не я игаря, но ако толкоз се интересуваш виж класацията и там си пише най много играят WOW, Soker, Gta4, Diablo 2. Заблебележи щом още има доабло 2 на ендо от първите места просто няма място за фаинал фентази просто и грите дето са в класациата нямат нищо общо никога не е имало японско рпг в класяцията така че колкото и да се правят на фенове то лицемерничат и позират за да са модерни.
Има и истински зарибени като Sentry но надали са повече от 2 ма 3 ма. Дори за момента ми изглежда че е един
Има и истински зарибени като Sentry но надали са повече от 2 ма 3 ма. Дори за момента ми изглежда че е един
А бе някой знае ли къде може да се намери FF7: AC Complete?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
фф7 ац комплиит филм ли е? и ако е филм каква е разликато с не компиит?
20 минути... поне.
11 гб. Тва на ква резолюция е? Също така имате ли субтитри които да съвпадат с тази версия?
Blu-Ray RIP, което предполага 1920х1080 резолюция, на японски е, тъй като това е единствената държава, в която е излязал филма за сега. За английските субтитри - най-вероятно има. Няма да е FF ако няма поне четири различни версии до сега 
ако намерите хд реди версия а не фул хд и субтитри за нея които да съвпадат може да постнете тука
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
Re: Final Fantasy XIII PWNS UR @$$ES!
И от кое по точно си доволен!?!?!? явно не си пробвал никоя част от поредицата на FF.... иначе таях надежди че ще е за ps2 ама.....iddqd написа:абе някой от вас верно ли игаре тия японски рпг та? тва е мн скучно бе деба. Друго си е да си пуснеш династи уориарс най новия с роботи и да избиеш 5000 робота за 30 мин и да си доволен
DEATH IS ONLY THE BEGINING
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Re: Final Fantasy XIII PWNS UR @$$ES!
iddqd написа:абе някой от вас верно ли игаре тия японски рпг та? тва е мн скучно бе деба. Друго си е да си пуснеш династи уориарс най новия с роботи и да избиеш 5000 робота за 30 мин и да си доволен
Предполагам дори и не си ги играл. Както и да е, играй си с новите роботи от които избиваш 5000 за 30мин и после си доволен.
Тея гейски, японски рпгта са най-тъпото нещо на света!
Граматика от злато да това ти е познато.
А ти си дори по-тъп.gadmc написа:Тея гейски, японски рпгта са най-тъпото нещо на света!