Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mafia.
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE
Публикувано на: 20 Авг 2009 20:02

Каквито и статистики и титли да имат Левски,истината е,че паднаха у дома от посредствен унгарски отбор без особени претенции ;).Като се замисля,май е по-добре въобяще да не се класират за ШЛ-само да излагат родината.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 20:16

ЕВАЛАТА ЛИТЕКС!

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 20:45

Цялата тема като гледам и най-вече тролването (или не ?) на тоя прогата две думи ми идват наум - чорбарска завист ... ;)

Не сте играли на високо ниво откакто Стоичков беше при вас, спряхте да бъдете отбор на властта, де що имахте добър играч го продадохте и за всичко кой знае защо за всичко е виновен Левски.

И е тва ми е било винаги най-тъпото - как така аз се радвах за ЦСКА като биха Ливърпул, когато влязоха в груповата на УЕФА, как бях на стадиона на резила ви преди 10 години срещу Атлетико да ви подкрепям, а вие скапани чорбарчета един път не можете да признаете наш успех или да подкрепите наше участие в Европа. Когато двата отбора бяха в турнирната фаза на УЕФА се видя - едните стигнаха 1/4 финал, другите отпаднаха на групово ниво. Едните бият Оксер и Марсилия, в мачове от значение, на други най-съществения им успешен мач за последните 20 години е срещу Сервет.

Да не стават грешки - ЦСКА е достоен отбор с традиции, успехи и може би най-успешната футболна школа в България. Вие смешници обаче сте жалки долни завистливи прасенца, които ги е яд че не винаги е тяхното. А Левски падна, но ще продължава напред, нещо което на вас за съжаление не ви се отдава като цяло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 20:53

Yessir :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 09:59

Чорбарска завист викаш,ами да то 1-17 е толкова голям успех,как да не ви завиди човек!Колкото до оная година в Уефа със сигурност тва е първата година,в която ФК1914 е бил пред ЦСКА в европа от създаването на отбора,за има няма 60 години и това е голям успех!Да биеш жалките Марсилия и Оксер(да тогава бяха 6ти във Франция и е съвсем нормално шампиона на БГ или втория да ги бият)също е голям успех!А след вчерашните резултати,след победата на Литекс и равенството на ЦСКА се видя кои са заслужилите титлата си евроидиоти на България!Гипо преднина от 16 точки и отнет лиценз да ти говорят нещо?(да ЦСКА бяха 100 пъти по добри от ФК1914,16 точки пред втория)Преди началото на сезона сички казваха,че ЦСКА ще се борят за 6-то място,което след отнет лиценз и безпаричие би било нормално за всеки друг български отбор,но не и за ЦСКА!!!

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 21 Авг 2009 10:21

Ебаси глупаците. По една нормална телевизия да не дават шибаните мачове.
Намерих Бате-Литекс, ама след 1мин ми иска премиум акаунт, че да гледам до края...връъ им го.
Момчета, що няма тема Динамо, Динамоооо?!

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2009 12:15

Цитат:
Чорбарска завист викаш,ами да то 1-17 е толкова голям успех,как да не ви завиди човек!

За последните 10 години ЦСКА са играли 1 път в груповата фаза на УЕФА и имат 1 победа от 8 мача.
За последните 10 години Левски се класира 2 пъти за груповата фаза на УЕФА и веднъж за Шампионска лига.
За последните 10 години ЦСКА има 3 шампионски титли и 2 купи на България.За същият период Левски има 6 шампионски титли и 6 купи на България.

Освен това,ако погледнем и самите отбори,Левски в действителност има истински отбор,с истински футболисти.ЦСКА купуват всеки сезон по 10-на нови попълнения,от които могат да играят 2ма-3ма.Аз лично не знам някой друг освен Йордан Тодоров и Тодор Янчев да е изкарал повече от 3 сезона през последните 4 години :roll:

Фактите говорят,progata.
Може да падаме от Дебрецен,Жилина,БАТЕ,Тампере,Беверен,но пак си оставаме по-добри от вас :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 13:24

Да в последното десетилетие имате приемущество в България,особено когато Гонзо беше млад си ни биехте всеки път.За европа може би пак имате лек превес,но и касметът ви е някакъв нереален,трябва да признаеш!Ако не ни бяхте отнели лиценза с отбора,с който ви направихме 16т можеше много да постигнем,но разбира се тва са само хипотези.Ненависта ми идва от това,както си посочил 6 пъти сте ставали шампиони за 10 години и се дъните пак толкова пъти срещу някакви анонимки,което задава въпроса: как всъщност сте спечелили поне половината от тези 6.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 14:29

ахахаха
Колко ли ще те е срам като си четеш сегашните тъпотии след няколко години, като си порастнал малко :lol:.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 14:47

Аз така и не разбрах кой е тоя отбор ФК1914? :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 21 Авг 2009 15:27

progata написа:
Да в последното десетилетие имате приемущество в България,особено когато Гонзо беше млад си ни биехте всеки път.За европа може би пак имате лек превес,но и касметът ви е някакъв нереален,трябва да признаеш!Ако не ни бяхте отнели лиценза с отбора,с който ви направихме 16т можеше много да постигнем,но разбира се тва са само хипотези.Ненависта ми идва от това,както си посочил 6 пъти сте ставали шампиони за 10 години и се дъните пак толкова пъти срещу някакви анонимки,което задава въпроса: как всъщност сте спечелили поне половината от тези 6.

Ама да,разбира се,Божков е светия и не е купувал титли,нали? :doh:
И много ми е интересно как четвъртфинала от 2005/2006 в УЕФА е купен?

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 21 Авг 2009 17:35

Аз викам да спираме да лежим на стари лаври и да гледаме напред.
В крайна сметка, Литекс имат най-голяма възможност да се класират.
Левски с точно ТОЗИ резултат вече са с единия крак в Лига Европа...и този път не се надявайте на 1/4 финал.
ЦСКА пък ви запушиха устите и направиха доста добър мач.Чакаме реванша!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2009 22:40

Два броя дебърцини задавиха евроидиотите XAXAXAXAXXAXAXA
Фк подуяне 1914 е синоним на срам!
http://www.sport1.bg/sport1/node/146751#comment-3270741

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2009 22:48

Е тия унгарци сега ако не са пълни късметлии :lol:
Целия мач имаха едно чисто положение и не го вкараха.2-та гола паднаха от 25 метра след някъв супер случаен изстрел.А пък Левски с 20 положения сигурно,10 чисти и нито един гол :lol:
Е,на това вече му се вика малшанс.Евалата на всички сини фенове,които при резултат 4-1 надвикваха 30те хиляди унгарци и се чуваше "Само Левски".
Левски играха,но не спечелиха.Надиграха Дебрецен по всички възможни показатели и направо се чудя как не биха.Нищо.Ще мажем в Лига Европа :)

А и това отпадане не е като отпадането от БАТЕ да речем.Признавам си,БАТЕ си бяха куци коне и трябваше да ги размажем,но унгарците бяха мега надъхани и дори в последните минути хвърчаха като крилати коне :)

Като цяло много добър мач.С много футбол,с много красота,техника и прочее.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2009 22:52

Бате ти май не осъзнаваш,че след като водиш с 4-1 можеш само да съжаляваш съперника и няма никакъв смисъл да викаш срещу толкова слаб отбор.Само 100-те болни говеда се звереха,глупавите мазохисти :)
Като цяло много добър мач.С много футбол,с много красота,техника и два дебърцина в гъза.

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2009 22:55

progata написа:
Бате ти май не осъзнаваш,че след като водиш с 4-1 можеш само да съжаляваш съперника и няма никакъв смисъл да викаш срещу толкова слаб отбор.Само 100-те болни говеда се звереха,глупавите мазохисти :)

И тука е разликата между "говедата" и феновете на ЦСКА.Дори при 4-1 в негатив за Левски,надвикват 30 хиляди души,а при 0-1 на Българска армия свинете скандират "курви,курви".
Аз лично съм доволен от мача и смятам,че малшанса ни попречи да се класираме.Явно просто не ни е било писано тази година :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2009 23:01

Ами вие сте свикнали да губите за вас е нещо нормално да викате за отбора си при резултат 2-0 за противника. :)

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2009 23:03

Ебати жалката работа "БГ футбола" дузина тъпанари се обиждат с животински прякори и се обвиняват кой по-голям некадърник :lol:

:!:

Истината е на Запад, гумари :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2009 23:04

Аз написа:
Ебати жалката работа "БГ футбола" дузина тъпанари се обиждат с животински прякори и се обвиняват кой по-голям некадърник :lol:

:!:

Истината е на Запад, гумари :!:

Доста си прав.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Авг 2009 23:50

мани, мани...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel