Хостване на игри.
Хостване на игри.
Здравейте.Имам въпрос относно хостването в Starcraft и Warcraft3.Имам БТК интернет и IP-то ми не е реално.Имам приятел, който е на същия интернет и може да хоства.Той ми каза, че говорил с БТК да му отворят някакви портове и така станала работата, но не помни точно кои...Аз много не разбирам, а ако се обадя на БТК и им кажа какъв е проблема, те още по-малко ще разберат, затова се обръчам към вас
.Някой има ли идея как става тази работа?
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
Re: Хостване на игри.
Бате неса толкова тъпи там в БТК-то,чукни първо един телефон,после ако нети помогнат пак ще говорим!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Деба, аз съм с рутер
.Значи няма как да стане?
Мисля че може с proxy, но не знам как стават работите и те съветвам да почакаш някой друг, да ти помогне.
Мерси за линка, но въпреки богатото съдържание рутера ми не присъства в списъка (с Comtrend CT-5367 съм).Дори си свалих кракната версия на програмата от този сайт и пак марката Comtrend не присъстваше.Ако нямате друго решение, можете ли поне да ми кажете какво да кажа като се обадя на БТК, защото нямам никаква идея.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
преди вреем им се обадих на тея кухи глави, разбъзиках там рутера, настройките да му наглася скапаните портове, но пак- нищо.
рутер и БТК не стаат
рутер и БТК не стаат
TheChosen1 написа:даджайците