[Arena] Вашето MMORPG

Игри за PC
apaunchev

Re: [Arena] Вашето MMORPG

Мнение от apaunchev »

Благодаря за отговора. Вторият вариант с прежалването не ме устройва; ако взема, че наистина се зарибя, това ще означава всеки месец по 25 лв., а на практика в момента нямам собствени доходи.

Гледам днес са качили нов трейлър на GW2; доста впечатляващ, между другото. Също видях, че във FAQ пише: "Like the original Guild Wars, there will be no subscription fee for Guild Wars 2. You just buy the game and play it online without paying a monthly fee". Което е много хубаво, но пък от друга страна се говори, че играта ще излезе най-рано след година.

Мисля да изпробвам trial-a на Guild Wars, пък ако ми хареса - ще си я купя. Така или иначе нямам друг избор в момента. :)
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Като история ми напомня адски много на Толкин : Властелина на Пръстените :D Иначе гледайки графиката изглежда много красиво (специално в горите) :P И вече ще може да се скача (Хореййййй!)
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Аватар
Azathot
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP

Мнение от Azathot »

Предпочитам да си цъкам LOTRO, най-малкото поради крайната ми фенщина към творчеството на Толкин... Едно на ръка, че графиката и е просто еталон за качество...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Абе и аз се зарибих по лотро, но играя в следобедните часове и е трудно да се намери парти. Иначе привечер като се понапълни винаги можеш да си събереш дружинка.
п.п. и моят елф хънтър е 23 ниво :)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Azathot
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP

Мнение от Azathot »

Ако си в Eldar server-a, си добре дошъл в нашия kinship, само българи сме там...
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Azaroth, не че нещо ми е проблем, но принципно гледай да не пускаш такива големи картинки директно в темата, прави thumbnail-и, повечето сайтове за картинки всъщност си ги правят и сами, и така пускай, или просто линкчета. По този начин много грозно се разкривява форума.

Извинявам се за offtopic-а :)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
zak007

Мнение от zak007 »

Wow Forever :rockon: (undead mage)
Публикувай отговор