СПОРЬ !
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Re: СПОРЬ !
Митко-о, с дупе плитко ! 
Вие не разбирате - Б не е просто непрактично, то е неправилно и вреди на цялостната аура на вашата тоалетна. Закачането А е далеч по пестеливо от към пространство и с него има далеч по-малка вероятност хартията да се намокри. Също така ако слагате хартията по начина А ще имате по-дълъг живот, ще се възползвате от повече семейно щастие и здраве и когато излезете от тоалетната аурата ви ще бъде презаредена и ще носи радост не само на вас, но и на всички останали, които са около човека, който закача правилно тоалетната си хартия.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
долу_админа
М-хм, чудесна логика !

Също така чакрата на ануса ви ще се разтвори по най-естествен и екологичен за природата начин и ще ви поведе по една нова пътека на самоопознаване.

Също така чакрата на ануса ви ще се разтвори по най-естествен и екологичен за природата начин и ще ви поведе по една нова пътека на самоопознаване.
-
долу_админа
Е че те тия чертежи ви изкарват олигофрени направо бе, мой.
На първата схема все едно ако не си видял свободно падащата рътия, изобщо не си видял рътията. Тоя дето я е правил не го е напъвало както трябва..
Втората схема ич нема а коментирам. Туй конци ли са, кво са ? Си ги прекара през гъзо тоя.
Третата демонстрира липса на най-елементарни рефлекси и усет за ориентация. Имаме си работа с жертва на лоботомия, която освен това се е насрала. Кво ше си играа да извивам дъги от тоалетна хартия като мога кат' кака ви Лили да са обслужа с три (3) пръста!
End result.. пак ли тия конци бе ?!

На първата схема все едно ако не си видял свободно падащата рътия, изобщо не си видял рътията. Тоя дето я е правил не го е напъвало както трябва..
Втората схема ич нема а коментирам. Туй конци ли са, кво са ? Си ги прекара през гъзо тоя.
Третата демонстрира липса на най-елементарни рефлекси и усет за ориентация. Имаме си работа с жертва на лоботомия, която освен това се е насрала. Кво ше си играа да извивам дъги от тоалетна хартия като мога кат' кака ви Лили да са обслужа с три (3) пръста!
End result.. пак ли тия конци бе ?!
Е туй момче е адекватно, нищо, че многе не му разбирам. Аре и математиците да се изприкажат, стига с тоо F8
Although these descriptions are adequate when pictures are present, it’s difficult to accurately communicate which direction is proper for paper to come off of the roll. As such, I recommend adding an additional section with the following:
1 roll, properly oriented, superimposed on a right-hand coordinate axes system. Then draw a curved arrow in the direction of the paper’s “flow” (from +y to +z), and a straight arrow to the positive x-axis, indicating that the rotational result of a correctly hung roll is in the positive x-direction.
Similarly, the incorrectly oriented roll should also be superimposed over the same right-hand coordinate axes system. Draw the curved and straight arrows opposite of what they were for the properly-hung roll, indicating that this type of rotation creates a force in the negative x-direction.
Thank you for your time and consideration in mathematically describing the validity of a properly hung roll of toilet paper.
And if you understood the theory behind all of that, then z-cross-x to you!
Казва ти общо взето, че като се опитваш да откъснеш хартията, която е разположена по Б начина само я караш да се развинтва и да се тегли и я мачкаш, което е лошо при самото използване на хартията, а когато дръпнеш хартията, която е разположена по начин А то тя веднага се къса чисто, без да се мачка или раздърпва. Естествено всичко това е подкрепено с математически и физичен модел.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Аз до колкот разбрах трябва като гледаш рулото да не виждаш края дето се къса,така уж е правилното.АКо го виждаш си у гъзъ :\
a.k.a Frosty
Самата истина
So which is better? While the ICBE hangs its toilet paper under, our official position is that you should just do whatever your wife (or whoever) tells you to. Trust me on that one. And if you are single, why are you asking me? Hang it whichever damn way you please, until somebody you are trying to impress (or much, much bigger than you) tells you to hang it the other way.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
-
Serious Sam 1.0
Да живее "А", по лесно се къса, а и е по-масово приложимо :p
казва се биде - веднъж пробвах на едно ама въобще не беше удобноVermic написа:Абе ползвайте мивка за ГЪЗ!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
fix'dreadonly написа:Е че те тия чертежи ви изкарват олигофрени направо бе, мой.![]()
Третата демонстрира липса на най-елементарни рефлекси и усет за ориентация. Имаме си работа с жертва на Люботомия, която освен това се е насрала. Кво ше си играа да извивам дъги от тоалетна хартия като мога кат' кака ви Лили да са обслужа с три (3) пръста
Negative Frequency Entity.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
АХАХХААХА егати смешното имеdenik написа:казва се биде - веднъж пробвах на едно ама въобще не беше удобноVermic написа:Абе ползвайте мивка за ГЪЗ!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Заеби, първия път като го видях на снимка това си помислих, че е ниска мивка за миене на лице.denik написа:казва се биде - веднъж пробвах на едно ама въобще не беше удобноVermic написа:Абе ползвайте мивка за ГЪЗ!
evil knows no good
Мойта ситуация е още по-срамна - бях в едно момиче и след като излязох от банята й я попитах за какво е тази ниска мивка, тя ми каза, че е биде, след което аз пак попитах какво е биде и чак тогава тя ми обясни, че с това си миеш дупарата. Толкова срам ме беше тогава...Raggnarokh написа:Заеби, първия път като го видях на снимка това си помислих, че е ниска мивка за миене на лице.![]()
Почувствах се като баси варварския селянин.