Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

?
Анкетата свършва на 01 Яну 2010 19:13

ЦСКА    42%  42%  [ 30 ]
 Левски    58%  58%  [ 42 ]
Общо гласове : 72
Автор Съобщение

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски?
Публикувано на: 20 Авг 2009 17:15

Virty написа:
Ивайло Кирилов, Недялко Хубенов, Валери Кулинов - искаш ли още :?:

Не ти бе :x :x

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 20 Авг 2009 17:52

Кур за левски, ташак за ЦСКА :!: :devious:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: с Господ
Публикувано на: 21 Авг 2009 07:57

A , аз си помислих че на мен говориш :lol:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 10:16

Virty написа:
A , аз си помислих че на мен говориш :lol:

На Вермиц писах, щото съм убеден, че просто е чул името на родния си отбори и се прави на интересен :lol: :lol:
Енгибар Енгибаров да има някаква длъжност в клуба?(Предполагам е изключено да играе още...)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 11:34

Преди 2-3 години Енгибар беше нещо като президент ама сега няма никаква връзка с отбора. Сега кмета е председател на управителния съвет за спонсори преди бяха "Приста Оил " сега не знам.

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV
Публикувано на: 22 Авг 2009 11:00

И само Левски обичаме те лалалала ла ла :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 11:09

Само така :lol: (Атака атака сините в атака :D )

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 16:14

Бах левскарите :lol: :lol: :lol:
Както и да е, поне Вагнер го признавам, че е добър.
Мачкай, Сливен, мачкай!!!
Отивам на мач :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2009 00:08

Армейци сме, верни сме само ЦСКА обичаме! Армейци сме, врни сме, само ЦСКА! ЦСКА! ЦСКА! ЦСКА!... На вашето знаме е Юда, на нашето грее звезда, в синьото стадо роди се предател, не ви ли е срам от това? В синьото стадо роди се предател, не ви ли е срам от това? Българио, майчице свята защо ли търпиме това. Вий срам сте за наш'та родина, позор сте за наш'та страна, а ние за нея сме, а ние сме ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА! (Като и двете песни се акомпанирани от Дучето, който крещи "МОЩНО"), след това Сектор Г продължа с "Кръвта", докато сектор Б се питат какъв е цвета на небето, като в детската градина. То вие освен химна ви, "Какъв е цвета на морето..." и "Само левски але, але, але...", друга оригинална песен имате ли, щото на мача с Интер ми се чу, че и "Село Подуяне" сте откраднали, ама то и за това си има песен

"И преди и сега, копи пейст от ЦСКА"
На кето гражданите от Левски отвръщат с "Чорбари прости, в София сте гости" :shock:

А всъщност най-големият селянин е президента ви, който на ДПС ще ше да продаде клуба. Разбира се и новия шеф, Гонзоро е готин. Ако някой го запита "Господин Иванов какви са вашите успехи" той ще каже "Вкарвал съм на ЦСКА" УаУ. Естествено да не забравяаме и Христо Йовов-първият футболист пратил топка в космоса. Ама какво да говорим те вашите легенди са укопирали БФС, като Данчо Лечков и той си урежда неговия отбор. Аз лично се радвам на Черноморец, които имат шанс за по-предна позиция. Други качествени отбори са Черно море и Пирин. Литекс се опитват да са фактор, ама според мен не им се отдава. Дано Ботев си стъпят на краката, защото са отбор с традиции и заслужават да са в професионалния футбол.

Така продължавам с местните клубове. Важно е да се подкрепят. Дори да са в четърта дивизия (известна като селските групи). Аз ходя на маочве на Розова Долина (Казанлък), които са в В група и нищо не показва, че ще се измъкнат от там. Както казват хората от Асеновград "Вдигни гард за своя град".

А за истинските фенове на западните грандове, които сядат с шалчето пред телевизора и пеят песните на отбора, ще им пожелая успех в начинаието. Като се страхувам, че ако си купя фанелка на Челси, от някоя уличка ще изкочи някоя агитка на Ливърпул и ще ме гонят по улицата, а ако съм с такава на ЦСКА, ще ме игнорират.

П.С. ЦСКА са шампион, а за Левски кур на слон!

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2009 08:12

:stooped: Значи ако казваш че на нашето знаме е Юда - ти не си българин (на нашето знаме е Васил Левски, ако не знаеш кой е - твой проблем).По въпроса с ДПС това беше само слух.Вярно че в последните години падаме от знайни и незнайни отбори , но поне сме там където вие мечтаете да сте (Liga Europa), пък и в последните 3 години само 1 отбор има реалния шанс да влезе в Шампионската лига(друг въпрос е защо не влизат) . За Христо Йовов вярно е че прави доста пропуски , но кой вкара на Бартез онзи прекрасен гол :?: (не забравяйте че те 2 с Гонзо влязоха тази пролет надъхаха отбора и ви бихме 2-0). Относно Гонзо - ами то българските футболисти с какво друго да се похвалят - че са участвали на европейско или световно, или пък ча са били някой голям отбор :?: . Пак за БФС ако броим играчите от Цска и Левски резултата няма да е в полза на Левски - Емил Костадинов, Йордан Лечков ( играл е в Цска , пуска играчи за без пари в Цска), Гриша Ганчев (призна си че след Литекс обича Цска), Гигов(който през 1994 се опита да купи Цска) ; от Левски са Борислав Михайлов и Наско Сираков ( за когото вече не е сигурно че подкрепя толкова Левски) .

П.С. Значи преброй титлите на Левски и Цска след 1989 г . и пак говори кой бил шампиона.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2009 08:47

За последните три години само един отбор има шанс да влезе в ШЛ, заради такива кретени, като Сашо Томов. Това... бедствие, ще го помня доживот :lol: .

П.С. Значи преброй колко играчи на ЦСКА са играли в малки и големи клубове на запад след 1989 година :P .

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2009 09:15

Но колко от тях са от вашата школа :?: :?: :?: :?:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2009 10:10

Virty, скриий се. Живеем в 2009 година, а не някъде в промеждутъка м/у 1989/2008.
Заеби ги тия стари лаври и гледай в настоящето. Защото не историята прави един футболен клуб, а играчите му. И ЦСКА доказаха, че са по-силни през този сезон. Чакаме 20септември за излагане на фактите...
Тоя паляк Йовов пък е пълен боклук-бива ли една топка да не може да улучи.Дето имаме в Сливен един Мирослав Миндев-Йовов №2 така му викаме :lol: :lol:
И ако ще става въпрос за голове, ти знаеш ли какъв шедьовър вкара Илия Илиев вчера от пряк свободен удар?! Аз се съмнявам изобщо да знаеш кой е...
И айде да се замислим Левски колко футболисти от своята школа изкараха?! Аз сега се сещам за Домовчийски и Михайлов, ама това последното лайно е пълен нещастник. Чудя се как го търпят в Твенте.
Въобще не ми дреме за това колко футболисти сте изкарали и т.н.
Дреме ми за това с колко на нула ще ви бием след месец!( Е и дали Сливен ще се спасят :lol: :lol: )
А и още нещо-браво Левски, гениално. Как може да дадете точно Цачев бе идиоти, как може?!?!

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 23 Авг 2009 10:40

Swiftblade, да не би да сме градски с тебе? Как ще коментираш трансфера на няколко играчи от Сливен в ЦСКА? А лично според мен Коста Янев е доста добър и трябва да бъде обмислен за националния. Дано сега, когато е в ЦСКА, да му се обърне повече внимание.
Миналия сезон адски ме беше яд как съдиите подариха победата на Левски срещу Сливен. Така хубаво щяхме да ги бием на Герена, защото ги надиграхме тотално, но не би... А като се замислиш, че с мачове като този може би станаха шампиони... Но не ми се навлиза в такива спорове, не следя много българското първенство, а казват, че и ЦСКА-то ги били подпирали.

L33nddr, не разбрах точно отношението ти спрямо "истинските фенове на западните грандове". Просто ще кажа, че като не те кефи играта на тукашните отбори, а тази на някой друг отбор, съвсем нормално да го харесваш и обичаш доста повече. А особено след последните няколко години, през които много усърдно се говори, че масово има купени мачове, то сериозно се замисляш нашите отбори дали наистина са футболни клубове, или тотаджийски клубове.
Колкото до "фланелката на Челси", то според мен агитката на Ливърпул няма да те подгони, просто ще ти се подиграват. Виж, ако видят някой с фланелка на Юнайтед...

RED IN THE HEART, DEVIL IN THE MIND!

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2009 14:33

Айде сега да не се обиждаме.Първо знам за футбола доста повече от тебе ( не се съмнявай). Та за Илия Илиев - чувал съм го , но и той обиколи доста отборчета -Славия, Локо Мездра, Сливен. Относно школата Левски - продукти на Левски са както Мариян Христов, Боримиров, Миланов , Домовчийски,така и Ивелин Попов, Макриев( независимо че не играят в Левски ) . И предния сезон имахте 10 поредни победи , но като дойдоха важните мачове срещу Левски, Литекс и Черно Море какво стана ? Макар и с по слаби играчи Левски победи. И сега след като взехте най-доброто от българските отбори ( колкото и да не ми се признава) не бъди сигурен че победата е в кърпа вързана.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2009 20:29

Рекс, ако си от Сливен значи сме градски :lol: :lol:
Относно трансферите-еми глупост си беше да ги даваме, но пък ако ги засилят към чужбина ще се радвам за тях. Той Янев има един мач, Стоянов 3, ама Стоилов гледам пращам 80-90% повиквателни на "сини"(настоящи, бивши). Еми не се прави така национален отбор.
Вирту(и), то това, че "знам за футбола доста повече от тебе" съм го чувал вече и хич не ми минава тоя номер. Знаете дръжки-може и да съм пубер, но пък поне от футбол се интересувам. Тъй, кое му е "но"-то на това, че Илиев е обиколил доста отбори?! Все пак е на 35 човека, няма да играе в един и същ отбор, я!
За Левски-ти ги изкара, че половината футболисти в чужбина са оттам. А изброи 6-7.
И последните двама само доказват какви балъци сте щом ги изпускате.Същото като ЦСКА и Саидходжа...
И за победата-може и да не ни е в кърпана вързана, но все пак...убеден съм(напълно фактологически, а не на базата на фенски пристрастия), че ЦСКА ще бият Динамо.
Оня Кержаков може да се скрие...ще ми падат 3:0 от Казан :lol:
Бе както и да е-не ние паднахме от Дебрецен, не нас ни гази трактор "Беларус" и не нас тук ни переше, там ни переше :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2009 21:47

Абе мастии стига сте предизвиквали Virty или w/e,че момчето му прегря модема да се рови в гугала да търси имена на футболисти от Дунав и разни ''млади таланти'' на Левски и други футболисти от България.Стига сте го юркали,че гугъла взе да цепи, много ентусиазъм в това момче,да търси.Евала за търпението,след 2-3 години даже ще можеш да претендираш,че разбираш нещичко от футбол.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2009 08:13

:lol: :lol: :lol: Значи аз ходя на мачовете на Дунав ( домакинските) и знам почти всички в отбора :) . За Илия Илиев "но" беше не на колко години е , а защо ако е уникален играч стои още В България ? Няма спор пряк свободните му се отдават. Пък за изречението с Гугъла -no comment ;) . Swiftblade , не само ти се интересуваш от футбол - и аз съм пубер, но следя футбола от европейското през 2000 и мога да кажа че разбирам от футбол.

П.С. Не съм с рутер :D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
Публикувано на: 24 Авг 2009 09:00

Swiftblade написа:
Рекс, ако си от Сливен значи сме градски :lol: :lol:
Относно трансферите-еми глупост си беше да ги даваме, но пък ако ги засилят към чужбина ще се радвам за тях. Той Янев има един мач, Стоянов 3, ама Стоилов гледам пращам 80-90% повиквателни на "сини"(настоящи, бивши). Еми не се прави така национален отбор.
Вирту(и), то това, че "знам за футбола доста повече от тебе" съм го чувал вече и хич не ми минава тоя номер. Знаете дръжки-може и да съм пубер, но пък поне от футбол се интересувам. Тъй, кое му е "но"-то на това, че Илиев е обиколил доста отбори?! Все пак е на 35 човека, няма да играе в един и същ отбор, я!
За Левски-ти ги изкара, че половината футболисти в чужбина са оттам. А изброи 6-7.
И последните двама само доказват какви балъци сте щом ги изпускате.Същото като ЦСКА и Саидходжа...
И за победата-може и да не ни е в кърпана вързана, но все пак...убеден съм(напълно фактологически, а не на базата на фенски пристрастия), че ЦСКА ще бият Динамо.
Оня Кержаков може да се скрие...ще ми падат 3:0 от Казан :lol:
Бе както и да е-не ние паднахме от Дебрецен, не нас ни гази трактор "Беларус" и не нас тук ни переше, там ни переше :lol: :lol: :lol:

Между другото "разбирача" от футбол случайно да знае, че Рубин СА ШАМПИОНИ!!!!!!!
Тва е все едно Левски да бие Литекс – Логично е! :stooped:
Пък и вие чорбарите сте много тъпи.ЗАЩО ни обвинявате и ни се смеете за загубата като не сте там.Демек да бяхте станали шампиони(Почти ви беше в кърпа вързано)и после да се види кво щеше да стане! :stooped:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2009 10:17

Niko216 написа:
Между другото "разбирача" от футбол случайно да знае, че Рубин СА ШАМПИОНИ!!!!!!!
Тва е все едно Левски да бие Литекс – Логично е! :stooped:
Пък и вие чорбарите сте много тъпи.ЗАЩО ни обвинявате и ни се смеете за загубата като не сте там.Демек да бяхте станали шампиони(Почти ви беше в кърпа вързано)и после да се види кво щеше да стане! :stooped:

Да, много добре знам, че Рубин СА ШАМПИОНИ. Само дето не е логично Левски да бие Литекс-ти си още малък, но преди години последните се гавреха с първите(изниква ми едно 4:0 сега).
И ако обичаш, не ме причислявай към "стадото", идиот такъв.
И освен това, ако бяхме на вашо място нямаше да играем срещу Дебрецен, щото шибания ви късмет пак ви пусна срещу най-добрия избор и ВИЕ ПАК СЕ ОСРАХТЕ боклуци такива-щото сте некадърни и щото не ставате за Европа!
О и още нещо-ти да си видял ЦСКА или Левски да бие 5ия в първенството с 3:0? Не.
Динамо са некадърници и вие, нещастници, можете само да се надявате да ни елиминират. А сега със Стоянов и Маркиньос в състава направо не ги виждам.
А и още нещо-Живко Миланов няма да играе срещу Дебрецен-е току-що мисля вече изгубихте каквито и да било шансове, защото само той и Вагнер стават в Левски. Е и оня Цачев, ама какво прави в...ее забравих им името сега!?

Вирту и аз съм като тебе, само че следя най-вече Висшата лига от 2000 и чак от световното 2002 обръщам по-голямо внимание на големите форуми.С други думи-и аз претендирам, че поназнайвам туй-онуй :lol:
Обаче каза една голяма глупост-"защо Илиев седи в България още"? Ами мойто момче на 34 години е-ако ще играе в чужбина, то ще е за някой нещастен арабски отбор или нещо от рода. Но не-той е избрал България да си довърши кариерата-точно такива футболисти уважавам. Иначе е бил в чужбина преди 5-6 години в Терек за 2 или 3 сезона ако не се лъжа.
И още нещо-кой според вас е най-добрия футболист в АПФГ сега?
За мен-Камбуров.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com