Жалка история
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Жалка история
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: Жалка история
Ха добре дошла. Някои биха казали, че написаното е доста банално, но тъй като е от лични чувства е позволено 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Хубаво е стихчето , май много си набрала на някоя фльорца . То при мене е така , един приятел го извиках да отидем при една моя позната , а той не дойде келеша . Срещам го и онзи почва да ми се оправдава , Цензура е той а не мъж . За това вече нямам приятели , само гледат нож да забият в гърба ти , нищо друго . Друг съоченик пък нищо не направи когато ме тормозеха едни келеши , и той се пиши по голям мъж от мен , педераса нещастен . Сега единствен приятел ми е кривия винкел и бокса , те не прощават на измениците .
Помни че може да намериш човек който да те уважава и да бъде до теб , аз отдавна съм изгубил надежда . Сърцето ми е отровено от отмъщение и ярост //
Помни че може да намериш човек който да те уважава и да бъде до теб , аз отдавна съм изгубил надежда . Сърцето ми е отровено от отмъщение и ярост //
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Пфф...кво се лигавите, ами не я ояждате.
Само като видя профила и ми идва на акъла една дума-емовщина!
И освен това пишеш "хоп", ама друг път- рап-стар уонаби. Надявам се да знаеш кво значи.
Само като видя профила и ми идва на акъла една дума-емовщина!
И освен това пишеш "хоп", ама друг път- рап-стар уонаби. Надявам се да знаеш кво значи.
WeAreGettingClose
А и имаше в мюзик айдала една фенка дет пееше доста брутален рап , за някакъв полов акт , ама това е по- добра има и верни неща без вулгарни работи 5- от мен жестоко
опс това бе май в друг форум

- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Леко далеко съм от емо, ама айде, щом така си решил - радвай се
Реших да споделя написаното, ама явно на някой не му се нрави.. Нема лошо, разни хора - разни идеали.. Аре със здраве 
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Вероятно си прав. Аз мислех след 2рия "куплет" да спра, обаче ме изби за още един. 
Ако не си емо тогава кавка си, тая снимчица прави впечатление?Наистина си е банално ама според мен трябва да си чел страшно много и наистина да имаш талант за да напишеш нещо добро на тая възраст.Без да четете няма да стане, а тва си е ташак(без обиди)аматьорска работа.
Граматика от злато да това ти е познато.
Мислех да прочета това, наистина, но това ме отказа:
Колко си измислена - направо ми се гади,
тоя мазен хейт, кажи, откъде извади?
Доста добро попадение, btw, много малко хора могат да ме накарат от първия ред да се осъмня в това дали имат какъвто и да е талант, а от втория да ме откажат напълно от творчеството си като цяло.
Колко си измислена - направо ми се гади,
тоя мазен хейт, кажи, откъде извади?
Доста добро попадение, btw, много малко хора могат да ме накарат от първия ред да се осъмня в това дали имат какъвто и да е талант, а от втория да ме откажат напълно от творчеството си като цяло.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Сентри може талант да няма много , ама инак хубаво пише , а си личи че мрази друго момиче - приятелка или съученичка .Поне не пише вулгаризми а и се постарала толкова дълго стихче , от мен продължавай да пишеш и ще стане и по хубаво //
-
Dexter
- Футболен разбирач
Фиърчо, проблема е, че пише безсмилици!
Както казах, рап-стар уонаби.
WeAreGettingClose
Абе, келеме, от кога ти порасна толкова пишката, ве? 15-годишно лайнце.Swiftblade написа:Фиърчо, проблема е, че пише безсмилици!
evil knows no good
-
Dexter
- Футболен разбирач
Абе ти къде се месиш, бе? Някой да те е питал? Като искаш внимание отивай да правиш цирк в детската градина. Идиот. С кво съм те предизвикал, че да обиждаш?! Аман от кретени 
WeAreGettingClose
Пишлеме, не ми давай акъл, щото го нямаш в излишък.Swiftblade написа:Абе ти къде се месиш, бе? Някой да те е питал? Като искаш внимание отивай да правиш цирк в детската градина. Идиот. С кво съм те предизвикал, че да обиждаш?! Аман от кретени
evil knows no good
-
Dexter
- Футболен разбирач
Всъщност конската муха си ти. Не аз започнах да се заядам с теб.
Аз може и да нямам акъл в излишък, но ти пък никакъв го нямаш.
И пак помисли на кого не му се получават глупостите, "бате".
Аз може и да нямам акъл в излишък, но ти пък никакъв го нямаш.
И пак помисли на кого не му се получават глупостите, "бате".
WeAreGettingClose
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Swiftblade, ще ти го кажа простичко: Млъкни!
Писна ми да ти гледам глупостите в Творческият Раздел. Ако имаш да казваш нещо - кажи го и толкова, ако ще си мериш пишката, която след всяко твое изказване все повече ме съмнява, че притежваша - направиха вече един куп форуми - отивай и си я мери.
Колкото до стиха, мацка, извинявай, но съм съгласна с мнението на Сентри, общо взето имах доброто желание да го прочета, но не можах ...
Писна ми да ти гледам глупостите в Творческият Раздел. Ако имаш да казваш нещо - кажи го и толкова, ако ще си мериш пишката, която след всяко твое изказване все повече ме съмнява, че притежваша - направиха вече един куп форуми - отивай и си я мери.
Колкото до стиха, мацка, извинявай, но съм съгласна с мнението на Сентри, общо взето имах доброто желание да го прочета, но не можах ...
Крещя, следователно съществувам!
@ontopic : Прави ми впечатление колко много време си отделила за тази твоя бивша приятелка, явно доста те е заболяла "загубата".
evil knows no good
А ти кралице може да няма пишка , ама мене ме съмнява ти да нямаш ,, Котенце ''
инак на нас мъжете ни е писано да си ги мерим , така че отивай да пишеш е онзи разказ . А пък тоз дето почна да лае има беден репертоар , това да не ти е ясла бе // За да ругаеш някого трябва да имаш ъкъл не става само с ядене
бягай в някой зоомагазин да си купиш храна Защо лиии ? Ами по евтина е , а за такива животни само това трябва да ядат , ти хляб не можеш да си купиш КАУН ЖАЛЪК //
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
fear4, какво имам и какво нямам, който трябва в този форум - знае.
А иначе и ти не е зле да хванеш да поспреш да се вреш на всякъде , защот и ти не пращиш от акъл и компетентно мнение на тема "творчество". Така, че забележките по-горе въжат за теб в двойна сила.
Повече няма да се занимавам с глупости .
А иначе и ти не е зле да хванеш да поспреш да се вреш на всякъде , защот и ти не пращиш от акъл и компетентно мнение на тема "творчество". Така, че забележките по-горе въжат за теб в двойна сила.
Повече няма да се занимавам с глупости .
Крещя, следователно съществувам!