Колко?Gipo написа:Току що си извадих нещо от пъпа... продавам го.
Купувам акаунт на World Of Warcraft
Re: Купувам акаунт на World Of Warcraft
Малоумен ли си? Нямаш време да я играеш и ще дадеш няколко стотака?SeldoM написа: Нямам време да я играя.Искам да вляза за половин един час да направя няколко батълграунда и да изляза

evil knows no good
Приятелю ти ли даваш кешовицата или аз ?
Ти, ама то не ти пречи да си малоумен...SeldoM написа:Приятелю ти ли даваш кешовицата или аз ?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Голем тешкар да корегираш мене ама що не коригираш гешките в новините на PC Mania ? Dick...Дади написа:инстанциИSeigar -X- написа: истанций.
магиИSeigar -X- написа:[магий
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
аз като се опитах да направя топик 4е си продавам акаунта пак така като при тебе 100-тина спамера ме напълниха с оффтопик 6тото нямат какво да правят, а ина4е ако ти се играе е така за 1 4ас отиди в wow-pwnage.org и си напраи акаунт после свали уоу и смени реалмлист на: set realmlist logon.wow-pwnage.org
aз ли4но го пробвах и е мн добър сервера има 2 реалма като единия е само за ПвП, влизаш, правиш си герой и веднага можеш да му купиш дедли гладиатор гиър и да правиш арена за фйуриъс гладиатор. Има малко бъгове и малко лаг така 4е ако искаш го пробвай.
aз ли4но го пробвах и е мн добър сервера има 2 реалма като единия е само за ПвП, влизаш, правиш си герой и веднага можеш да му купиш дедли гладиатор гиър и да правиш арена за фйуриъс гладиатор. Има малко бъгове и малко лаг така 4е ако искаш го пробвай.
Ама ти нямаше орг с жувотни и затова така стана.snyk1i написа:аз като се опитах да направя топик 4е си продавам акаунта пак така като при тебе 100-тина спамера ме напълниха с оффтопик 6тото нямат какво да правят, а ина4е ако ти се играе е така за 1 4ас отиди в wow-pwnage.org и си напраи акаунт после свали уоу и смени реалмлист на: set realmlist logon.wow-pwnage.org
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Seigar -X- написа:Голем тешкар да корегираш мене ама що не коригираш гешките в новините на PC Mania ? Dick...
Освен това някъде другаде те гледах, че пишеш "незнам", като трябва да е "не знам"
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Мисля че няма нужда да се повтарям

US Release: Call of Duty: Black Ops
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Пиши ми ЛС, имам каквото търсиш.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Ахахаха wow и pvpSeldoM написа:Нямам време да я играя.Искам да вляза за половин един час да направя няколко батълграунда и да изляза