Това е, защото СИ идиот.Emanuil написа:Почнах да пиша. Но нямам думи, защото ТОВА СИ Е ЧИСТА ГАВРА!
Не , сериозно, чувствам се като идиот. Защото през цялото време имам чувството, че чета някви фейкове и че всички иронизирате написаното. Просто всичко ми звучи твърде нелепо. Объркан съм.
Новият експанжън на УоУ?
Re: Новият експанжън на УоУ?
evil knows no good
- NeO_Zealot
Че аз не ги защитавам. Начинът, по-който Близард създават игрите си е пределно ясен от доста години. Поздравления, че най-накрая успя да го осъзнаеш ! Нека обаче вметна нещо. Близард пощипват идеи (направо пооткъсват), вярно е. Вярно е също обаче, че и всяка една друга компания прави/се опитва да направи същото, което за съжаление не се отдава на всички. Истината е, че една добра хрумка - хит не прави. Изисква се известна доза талант, умение и дарба, за да вземеш идеята на хартия, да й вдъхнеш живот, да я изгладиш и в крайна сметка - да връчиш на масите един перфектно шлифован диамант. Пък вие продължавайте да си вярвате в промиване на мозъци, 25 кадър, вуду магии и зона 51. Факт е, че Близард нямаше да са това, което са, ако игрите им не биваха одобрявани от глобалното геймърско общество.Seigar -X- написа:Quirk трудно е да защитаваш БлизардСлед като знаеме какви са всъщност
Това се опитвам да ти обясня, ама явно не схващаш (или по-скоро не искаш). Anyway, изместихме солидно темата, сори :/
Можеш да си купиш само първия и да играеш до 60 левъл, после TBC до 70 и Врата до 80.elianbg написа:але хора може ли некои да ми помогне начи искам да играм ЛоЛ в оригиналните сървари ама не ми се плащат 100 и кусур лева за всички експанжини та вапроса ми е могали да си сваля ехпанжините от некаде и да си направя оригинален акк с сд кеи които ще се опитам да намеря(или някои ще дари)и да си плащам само месечни такси или да си купя оригиналната лол да си направя акк на нея(тя е ефтина ся ша става 20-30 лева)да сваля от некаде др 2 ехпанжина и някакси да си ъпгреидна акк нз някои моля да ми помогне
Раг, мълчи. Близард кучка..
Emanuil написа: Раг, мълчи. Близард кучка..
Близзард кучка... толкова си зле, че и ти не знаеш какви ги приказваш!
evil knows no good
И ти не ми отспътваш много, не се заблуждавайRaggnarokh написа:Emanuil написа: Раг, мълчи. Близард кучка..
Близзард кучка... толкова си зле, че и ти не знаеш какви ги приказваш!
А сега, чибаааааа. Кучко.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Някой трябва да погледна думата кражба в тълковен речник ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Опитваш се солидно да ги защитиш ако това искаш да ми кажеш ?Quirk написа:Че аз не ги защитавам. Начинът, по-който Близард създават игрите си е пределно ясен от доста години. Поздравления, че най-накрая успя да го осъзнаеш ! Нека обаче вметна нещо. Близард пощипват идеи (направо пооткъсват), вярно е. Вярно е също обаче, че и всяка една друга компания прави/се опитва да направи същото, което за съжаление не се отдава на всички. Истината е, че една добра хрумка - хит не прави. Изисква се известна доза талант, умение и дарба, за да вземеш идеята на хартия, да й вдъхнеш живот, да я изгладиш и в крайна сметка - да връчиш на масите един перфектно шлифован диамант. Пък вие продължавайте да си вярвате в промиване на мозъци, 25 кадър, вуду магии и зона 51. Факт е, че Близард нямаше да са това, което са, ако игрите им не биваха одобрявани от глобалното геймърско общество.Seigar -X- написа:Quirk трудно е да защитаваш БлизардСлед като знаеме какви са всъщност
Това се опитвам да ти обясня, ама явно не схващаш (или по-скоро не искаш). Anyway, изместихме солидно темата, сори :/
Джордж Лукас както всички знаеме е човека създал поредицата Star Wars. Целия свят там е вдъхновение от различни култури , филми , фентъзи и тн. Примерно джедаите са малко като японските самурайте но в бъдещето. Бързото разсичане на самурайския меч е зходно като разсичането с Light Saber на джедаите. Силата на джедаите (Push , Pull , Lightning и тн.) наподобява магийте във фентъзито. За технологийте в филма , Лукас е бил вдъхновен от различни Sci-Fi филми и книги като новелата на H.G. Wells War of the Worlds (Walkers са вдъхновение там), Metropolis (1927) (Вдъхновение за дизайна на С-Трипио), Flash Gordon (1936) (Началния Opening Title). Други филми от който Лукас е черпил вдъхновение са лестърните като The Searchers (1956) (Сцената кадето Люк намира дома си изгорен и родителите си убити е точно от там), The Good, the Bad and the Ugly (1967) (Han Shot First сцената в бара). Дори можем да кажем, че Хан Соло е нещо като каубой в бъдещето.
Лукас определено е бил вдъхновен, но огромната разлика между Лукас и Близард, е че Лукас е дал уважението си към тези идей докато Близард си веят патката на открито и претендират, че са оригинални.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Близзард напълно УСРАХА! Уаркрафт вселената...Детуинг освен това мисля, че го унищожиха завинаги в Денят на Драконът.Ониксия виси на портата на Стормуинд-много приятно място за завръщането и а?Трал оставя Ордата на...Гарош Хелскрийм??Кой е тоя??Таурен паладин и гном жрец?!?!
ти пък кво се вживявашradi_bomb написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Близзард напълно УСРАХА! Уаркрафт вселената...Детуинг освен това мисля, че го унищожиха завинаги в Денят на Драконът.Ониксия виси на портата на Стормуинд-много приятно място за завръщането и а?Трал оставя Ордата на...Гарош Хелскрийм??Кой е тоя??Таурен паладин и гном жрец?!?!
- marinkov
- В момента играе: Lotro
- Обратна връзка:
Новият експанжън е манджа с грозде... особено при класовете.
Верно съвсем са се изчерпали и вече си смучат пръстите и се чудят какво да измислят.
Верно съвсем са се изчерпали и вече си смучат пръстите и се чудят какво да измислят.
LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Thank you, Commodore ObviousQuirk написа: Факт е, че Близард нямаше да са това, което са, ако игрите им не биваха одобрявани от глобалното геймърско общество.
Язе оттук-оттам попадам на някаква информация, тааа Близ смятали да счупят посредата Азерот и да променят сума вече установени местности в играта с някакъв Катаклизъм? И вие обяснявате, че не смеели да рискуват с нови идеи
Пък другарят Сейгар, дека хули Близардци -

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
(Иронично) Мдааааа ... определено няма за какво да ги "хулим" Близард нали ? Те са чисти и невинни като кокиче след лятно рамене... Дади , сбъркал си тематаДади написа:Thank you, Commodore ObviousQuirk написа: Факт е, че Близард нямаше да са това, което са, ако игрите им не биваха одобрявани от глобалното геймърско общество.![]()
![]()
Язе оттук-оттам попадам на някаква информация, тааа Близ смятали да счупят посредата Азерот и да променят сума вече установени местности в играта с някакъв Катаклизъм? И вие обяснявате, че не смеели да рискуват с нови идеи![]()
Пък другарят Сейгар, дека хули Близардци -
US Release: Call of Duty: Black Ops
- NeO_Zealot
Не за всички е толкова "obvious" май, с оглед на определени индивиди, разписали се в темата.Дади написа:Thank you, Commodore Obvious![]()
![]()
Тоя катаклизъм ми се вижда малко "марка куче" , но бих предложил да изчакаме и да видим за какво ще става на въпрос и тогава да съдим.Ажара деатъинг (въпреки че няма данни да си мъртви) и компания ми се виждат съмнителни а гоблин боец с Т7 ми се вижда най-малкото смешно но и гнома не е по-малко смешен все пак ще поживеем и ще видим.
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
Seigar -X-
всичко което написа за близард освен че е жалко е и доста невярно.
фактите и цифрите показват 4е близард са наистина добри, така 4е играй си мижавия Warhammer и спри да го изкараваш едва ли не при4ината за Warcraft, особено в тема за УоУ
всичко което написа за близард освен че е жалко е и доста невярно.
фактите и цифрите показват 4е близард са наистина добри, така 4е играй си мижавия Warhammer и спри да го изкараваш едва ли не при4ината за Warcraft, особено в тема за УоУ
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Това, че близърдци крадат и по никакъв начин не са оригинални не означава, че не са велики, сеш' се. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Еби го експажана БОЛТ туко що счупи световния си рекорд на 200 метра!!!!
Граматика от злато да това ти е познато.
19.19 момчетааа.Ако е зимал допинг няма да излизам от нас 1 месец.Сори за отклонението.
Граматика от злато да това ти е познато.
Белф warrior и като drain 20 rage => не мерси.
Някои да знае дали от ПЦМ следят BLIZZCON-а ?