Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кои сте от тези:
Анкетата свършва на 04 Юли 2009 12:11

БСП    7%  7%  [ 3 ]
 ДПС    4%  4%  [ 2 ]
 НДСВ    2%  2%  [ 1 ]
 Атака    17%  17%  [ 8 ]
 Синята коалиция    37%  37%  [ 17 ]
 Герб    17%  17%  [ 8 ]
 Ред Законност и Справедливост    2%  2%  [ 1 ]
 Лидер    7%  7%  [ 3 ]
 Друг    4%  4%  [ 2 ]
 Аз съм гей (за къде без това)    2%  2%  [ 1 ]
Общо гласове : 46
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Парламентарни избори 2009, 5 юли
Публикувано на: 17 Юли 2009 20:00

@Enemy ти си някакъв заблуден СДС-ар. Толкова смешна партия няма, направиха огромна рекламна кампания и спечелиха супер мизерни проценти. Слава богу, че народът не е забравил кражбите на Костов. След това същата тази мизерна патрия се държа като победител с мизерните си проценти и обясняваше как е златното ключе за създаване на правителство :lol: Аз лично не съм гласувал за Бойко, но доста се изкефих как прееба Костов и мазника Яне.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2009 20:12

zip0 написа:
@Enemy ти си някакъв заблуден СДС-ар. Толкова смешна партия няма, направиха огромна рекламна кампания и спечелиха супер мизерни проценти. Слава богу, че народът не е забравил кражбите на Костов. След това същата тази мизерна патрия се държа като победител с мизерните си проценти и обясняваше как е златното ключе за създаване на правителство :lol: Аз лично не съм гласувал за Бойко, но доста се изкефих как прееба Костов и мазника Яне.

Ъъъъ....никъде не съм казал, че съм привърженик на Сдс, но пък ти поддържам мнението!

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 21 Юли 2009 21:13

ДПС

Профил

Публикувано на: 21 Юли 2009 21:21

При едни предсрочни избори и Сините, и РЗС изпадат (последните съм напълно сигурен) и Герб пак ще са мнозинство, но гладна кокошка просо сънува. Генерала с медийния си комфорт и предпазливост внимателно диктува играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 23:29

Чушки диктува. Може би съм доста неук и доста има да чета относно политика, но поправете ме -> Бойко е или твърде сигурен , че кабинет на малцинството ще издържи 4 години, или е глупав и наивен, та да смята, че кабинета му ще издържи 4 години.

Oт една страна е добре, че поне хората, които са гласувализ а Сините, РЗС и т.н няма да могат да кажат , че са недоволни от кабинета, понеже там няма да участват толкова активно техните избраници :)

Дано не се изакат като всички останали

Профил ICQ

Публикувано на: 22 Юли 2009 00:14

Диктува, диктува, поне засега. Не е от най-умните, но всичко зависи от специалистите, които ще назначи.
Иначе и аз съм скептичен, но така или иначе алтернатива на статуквото поне засега се води той, а РЗС и ДСБ/СДС искат-не искат нямат капацитет и достатъчна подкрепа, пък и заявяват, че биха подкрепили правителството при определени "условия".

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 22 Юли 2009 16:38

Аз лично винаги съм бил против това Сините да се коалират с Бойко. До колкото на мен лично ми стана ясно, Бойко Борисов иска да управлява сам. Не желае коалиция нито да дели министерски постове с никого. За сметка на това предлага някакъв нищо не означаващ меморандом за подкрепа, който Сините с право не подписват. Като цяло не виждам в какво има да обвинявате Сините. Те си потдържат своята принципна позиция и са точни.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Юли 2009 17:02

точни в какво ???
единия хем не иска сам, хем не иска да даде и един пост
другите хем не могат сами, хем пък искат министерски постове ?!
не съм гледал телевизия и не чета новини, но останах с такова впечатление от горенаписаното...я да се хванат за ръце, да се целунат братски и да направят нещо хубаво :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юли 2009 22:39

Освен политическа Оргия да си направят друго не виждам хубаво да могат :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2009 18:18

Всичко се повтаря.Ще видим Бойко за колко дни ще ни оправи ...

Профил Skype

Публикувано на: 15 Авг 2009 14:35

Диктатор си е Бойко както някои казаха и е супер популист ама поне ше направи нещо за спорта това са ми единствените по реалистични надежди.Родителите ми гласуваха за "Синята коалиция", но според мен сините са твърде жалки!Иван Костов е ми е толкова противен вече, а тоя дебелогъзец Мартин Димитров не става за лидер на партия, даже само отблъсква тея коите се колебаят между "сините" и ГЕРБ.Ташака беше на тея избири и на изборите за Евро парламент е че се хвалеха за резултата и говореха за възраждане на "синята идея" :RTFingM: :RTFingM: :RTFingM: :RTFingM: :RTFingM: !!!Щях да гласувам за зелените.

Преди 1-2 години намаше да имам толкова крайно мнение тях, но това което ме подразни беше дебилната им кампания и дебилният Мартин Димитров.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2009 21:47

Осъзнаваш ли, че тука има подръжници на Синята Коалиция и с тоя пост си осигури поне 4-5 поста хулене от сорта на "Пишката не можеш да си фанеш за политика ще ми говориш", и престанете да бълвате лайна от сорта на "ще гласувам за зелените" , че си личи колко ви е и зряла тиквата да направите избор, щом смятате, че една организация за защита на приодата може да направи нещо повече от всички сульовци във властта ? :shock:

Профил ICQ

Публикувано на: 15 Авг 2009 21:50

gadmc,

Първо, хвани прочети един Буквар и една Граматика на българския език(книжарницата на Хеликон на бул. Витоша и Патриарх Евтимий е много хубава, днес минах да скивам как са преиначили бившото кино), пък после ще говорим за диктатори, популизъм и спорт.

Второ (вземайки предвид първото) преди 1-2 години нямаше да имаш "крайно мнение тях", а щеше да си шести клас, ако не беше повтарял пети.

Бегай от тая тема, че ми се гади като ти гледам псевдоаналитичната диария.

ЕДИТ: Mad Hatter, вземи и ти си набави препоръчаните четива, че нищо не ти се чете.

Профил

Публикувано на: 15 Авг 2009 22:45

Съгласен за пубера, но, пх34к, от бързането си Мад е пропуснал една буква, което и аз правя, понякога, дори често в изблик ан емоции - и вече твърдиш, че му трябва граматика :shock: Айде не се прави на много тежък :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2009 23:05

Аз, не си прави труда човече. Такива wannabe форум критици с лопата да ги ринеш. Няма с какво да се занимава и дай да покажем какви сме оригинални и компетентни личности, правейки забележки относно граматика и пунктоация на форумци.

phr34k
като си толкова компетентен по граматика и т.н, запиши една българска филология в СУ, стани даскал и поправяй децата в училище. Да избиваш комплекси във форум, където основната идея е забавление и споделяне на гледна точка, е меко казано тъпо ;)

Профил ICQ

Публикувано на: 15 Авг 2009 23:45

Аз: не е едната буква, а безобразно нехайните свръзки между отделните прости изречения. От заебаната граматика (и правопис) на един сравнително интелигентен човек (чел съм му постове, знам, че знае да пише) правя извода, че индивида две лайна не дава за чуждото мнение (в съответния пост) и пише колкото да изпелтечи нещо в септичния хор на форумово.

Mad Hatter: Да ти пука за четливостта на чуждите постове не е избит комплекс, а форумова хигиена. Нищо лично, може би се поувлякох с храненето на дребния та и ти намаза от праведния ми хейт.

Относно висшизма (да съм ходил в СУ и т.н.), еби го, зубря математика в чужбина, а точното и ясно изразяване са въпрос на култура и старание.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2009 00:48

Не е , че 2 човешки изпражнения не давам за личноста преди мен. По-скоро бях обзет от емоция и не мислех много за препинателни знаци и т.н. Сори ако и аз съм прекалил. Мерси все пак за думите ;)

Лека вечер и peace

Профил ICQ

Публикувано на: 20 Авг 2009 00:37

:lol: Всички форуми са едни и същи....

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 20 Авг 2009 13:31

gadmc написа:
:lol: Всички форуми са едни и същи....

да бе

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 21:43

Смешно е как повечето хора прекарват часовете по история. Седят блеят , броят мухите по стената и тук таме чуят какво приказва откачената/побъркания даскал. А трябва да се учим от историята, защото ако се погледне в далечната 1396 , България е била разделена на сумати части. Никаква единност и братство. Не се знае какво щеше да бъде ако тогава бяхме по сплотен народ. Може би пак щяхме да паднем, но да имаме по-голям шанс, ако не да паднем като народ , а не отделни царства ...

Та положението сега не е по-различно. Различни епохи , възгледи и идеали, окей . Сега има общество, което е крайно разцепено. Няма такова нещо като общество ако трябва да сме точни. И едни ДПС-ари дето набират популярност и електорат с нарстващи темпове, които само точат лиги за властта. .

Разбира се , пресилен е примера и много хора биха сметнали, че е лишен от смисъл, но наблягам главно в/у това , че и тогава и сега сме били разделени. Никого не му пука за ближния, "к'во ме бърка политиката " ,"няма да гласувам , защото няма за кого ... " следствие на всичко това ДПС потъркват доволно ръчички, докато ние ще го издухаме (с извинение) и ще чакаме някой "да ни опра'и "

Както каза High_Voltage , правителството на Борисов трябва да намери начин да отстрани "изборния" туризъм на ДПС.

Останах с впечатлението, че с стъпването си на власт , Бойко каза категорично, че първото нещо , което ще се разгледа като законопроект , това е именно номерата на Доган и компания.

Ще пожиеем пък ще видим , каквото сабя покаже. Но определено повтарям, понятието общество (сплотено и единно) в България e съвсем лекичко загатнато. Когато това стане начин на мислене на всеки един гражданин на България и се правят протести дори за увеличение на парното с 0.1 % чак тогава ще видим родината да върви напред.

П.П обзет съм от патриотични помисли и разсъждения :) Ако на някого не му се нрави , да бъде спокоен и нека храни псува на воля :)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com