Такава игра не бях играл от много месеци насам (на дотата, камо ли на ХоН)
Бахти!!!!
Аз бях с любимия ми скаут и долу-горе вървяха равностойно нещата до първите 40 минути. После от техния отбор War Beast-a и Night Hound-a се пооядоха и нещата взеха да придобиват нови измерения, интриги и интересни развръзки на всяко едно меле. Ту ние имахме надмощие, ту те.
Лека-полека къде честно, къде не, ги направихме мега (разрушихме им и шестте бараки), обаче здравите копеленца не се даваха! (имаха и един Devourer също така) Да им го натикам в на майките им путките!
Вече 80 минути минават - те не само че успяват да блъснат мега крийпа, ами и правят някакви опити за пуш. Ние през това време решихме малко на бд да им пръснем дръвчето и отиваме... наточихме го на 1/3 и ни избиха (без мен, щото имах инв все пак).
Това се повтори още веднъж и след като ни ометоха, решиха докато моите 4-мата са мъртви да ни пушнат. Аз през това време в инв-а спринтирам по картата да доубия дървото на бд (което беше останало на много малко... на 1/3) и гледай само какво става вече надпревара кой пръв ще изнесе другите - аз дървото им, или те базата ни (заедно с оня смотания пентаграм там)...
Вече се кефя бия си дръвчето викам гг и бааам право у гъзо
Дръвчето ми остана точно на 1 удар бе! На health bar-a дори нямаше червена линийка - смятайте на колко да е било! Сигурно не повече от 20-30.... и ни изнесоха
Баси, чак не се ядосвам, защото такива мачове правят този тип игри (dota, hon) толкова популярни и играни. А и адреналина си е на макс в края на мачове като моя!!!