Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 19:12
под 50% успеваемост и под 1400 пср - абсурд
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 19:17
Да питам - задължително ли е да имаш бета кий - сега се опитах да рикуестна един и ми изписа, че вече не дават бета кийс. Възможно ли е само като направиш акаунт на втория линк от първия пост на темата да играеш?
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 19:31
Не може,най-долу не видя ли полето за бета кия ? Ако не напишеш кия просто няма да продължи нататък.Ако някой има останала покана ако може моля да прати на vilefrosty@yahoo.com
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 19:35
И на www.jonney@dir.bg или скайп madmitko51.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 20:00
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 21:34
Цитат: Lord_Vampyre has left the clan WTF are u doing?
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 21:35
отчаяхте ме... в headoff-а има по-добри от вас след последната игра ми се искаше да се метна през прозореца. никакъв тийм плей всеки си back-ва когато му скимне, играете за себе си... и защо по дяволите трябваше наистина да вкарате random ретард в игра за да влоши нещата?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 21:39
Не го обвинявам, хич ни няма.
Първо Мекицата отиде afk, после оня Чофен не помогна много-много. Най-ме е яд на себе си обаче, и в частност на тебе. Защо за Бога го пусна на Random, бе да еба, с меле герой даже и не искам да се видя... мразя да играя с тях...
Както и да е. Аз също се отказвам от играта. Писна ми.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 21:43
виж нямам нищо против random mode и melee херотата. ако ти играеше малко по-добре тези 2-мата щяхме да ги смачкаме, но не можахме. и като ви се паднат толкова шитави герои че да не можете да играете с тях ги репиквайте... то ебаси смисъла от тоя клан, аз като играя с random хора правим по-хубави игри и имаме по-добра координация... 2 игри подред 4-ма "clan members" да падат от random guys, това ми дойде в повече sry.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 21:44
Раднома влеззе защото мислех, че сме петима, а не ми се правеше нова игра. Пуснах рандом защото ми се играеше рандом, а и написах че ще е рандом и не видях възражения. А това, че не сме/съм добър не ми пука особено и не се ядосвам като падам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 21:47
Към пресатора - Както казах, не те обвинявам, човече. И си прав, но не мога да играя добре с мелета, просто не мога. Освен това каква беше гаранцията, че след репик няма да ми се падне пак меле? Както и да е, ако ще играете за в бъдеще, разтурвайте клана, че след като натрупате коефициенти, пак се съберете. Той пресатора е прав, четирима да падаме от произволни играчи... Срам. Ами казвай го на всеки поотделно следващия път, Widow, защото в тоя сменящ се чат не се вижда нищо. Особено когато отидеш някъде за половин час и сме почнали да си пишем без тебе, малко трудно се забелязва с тази феерия от цветове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 21:55
Ета аз си виждам деа. И това с цветовете е мега удобно. Винаги можеш да видиш кой какво е казал.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:17
Соул понеже сте паднали и се махате от играта?Ако е така мога само да кажа ХАхахХАХхаххахХххАХХАХХАХАХхахХАхахХАХАХАХахХАХхПаднали сте един път-голям праз,не сте правили тийм плей и тва е ебаси
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:19
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:27
Thunderbringer написа: Соул понеже сте паднали и се махате от играта?Ако е така мога само да кажа ХАхахХАХхаххахХххАХХАХХАХАХхахХАхахХАХАХАХахХАХхПаднали сте един път-голям праз,не сте правили тийм плей и тва е ебаси Ми хората си правят rage quit остави ги
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:31
Не разбирате. Да е имало някаква голяма битка, в която онези са спечелили със зъби и нокти, разбирам. Не. Онези, макар и никога да не са се познавали, и в двата мача си се събраха хората и за две (ДВЕ!!!) минути ни пречупиха. Уж сме от един клан, а явно само с тотални непознати се движим добре. Координация, стратегия и отборна игра никакви. Все пак, след всичко казано, не, не се махам от играта и не, не се махам от клана. Просто си изливам яда в думи, това е. Правя го понякога. Все пак не мисля, че тази вечер ще вляза пак. Е, може би по-късно.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:34
Аз днес ще ходя да гледам метеоритният дъжд, но от утре и аз се включвам. Дайте повече да играем като клан и по-малко соло. Ако има някъде общ чат - вкарайте ме, защото не знам как се уговаряте.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:42
denik написа: Аз днес ще ходя да гледам метеоритният дъжд, но от утре и аз се включвам. Дайте повече да играем като клан и по-малко соло. Ако има някъде общ чат - вкарайте ме, защото не знам как се уговаряте. Ах как ме е яд, че при мен има облаци. И вчера и днеска... Не се оговаряме, влизаме в играта и ако има някой от клана почваме да играем. И аз съм на мение "никакво отказване". Кви са тия - губим и се махаме от клана?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:43
Уговаряме се тука, но и в клан чата, ако се срещнем. Отляво на Message Board-a e.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:48
ок, ок утре пак ме invite. просто аз съм си създал представа от предишните ми дота изяви че щом си с mates, clan members и т.н. трябва да се представяте по-добре отколкото в random тийм-ове.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|