Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 09:11
WidowmakeR написа: Swiftblade написа: Бтв тоя Магнус е много шибан герой, цял ден ме тормози. Иначе аз да питам, кой е SpineShank? Освен, че е "най-добрия в света" Драк, утре пак една игричка към 8? SpineShank е един много, много добър приятел. По някога говори пълни тъпотии и дори дразни, но е свястно момче. Също така е много добър, както на DOTA, така и на HON. Надявам се, че нямате нищо против, че е в клана, макар и да не е от форума. Ооо, въобще не се оплаквам от Спайн-прав си, че говори пълни глупости, обаче стане ли въпрос за действия-играхме 3в3, той с Кийпъра, и горките момчета дори не разбраха откъде им е дошло...Извод-баси прото-само да не играе с/у теб Драк, днес имам малко размотавания насам-натам, но предполагам, че към 9 ще успея да се пласирам.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 10:08
Sooo... довечера в 9? п.п. Не съм играл от близо седмица
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 10:13
Tiny написа: Sooo... довечера в 9? п.п. Не съм играл от близо седмица Еми да, обаче се оказа, че ще съм на линия и по-рано тъй че може и в 8!
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 10:44
Имам напредък.Мога да играя с Arachna,Scout,Hammerstorm,Thunderbringer,Electrician,War Beast,Pestilence,Magmus,Blacksmith,Polywog Priest и Pyromancer.Смисъл с тия съм най-добрия и с другите мога да играя но не чак толкова добре
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 11:45
ам гледам тук някав го хфалите че бил добър на DoTA i HoN та ако неидва от хоффа може да драсне някои маил да цакнем 1 сфесна дота
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 12:15
Казваме 21:00 ч. и спираме дотам, няма смисъл да влезем в игра и да се чакаме един друг цял час...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 12:16
Здр на всички, играя дота страшно отдавна, видял съм почти всичко възмножно, но вече взе да ми омръзва, та един познат с който играя дота имал кей за тази игра и ме зариби да я видя, та някой ще може ли да ми даде кей ?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 12:21
Дай си на лично съобщение мейла и ще ти пратя покана.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 12:28
Дадох ти го, в момента спамя ф5 като не видял
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 13:14
Seigar -X- написа: Ти каде живееш меите ? Тук, в Етрополе. Още е бавен нета беее. Ебало си е майката гадна!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 15:16
оу оу плеас пратете и на мен покана
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 15:42
Аз си направих един нов акаунт(заради поканите) тъй че имам 3 нови-който иска да пише. Бтв Soulhunter45-добавете ме, ако ме мернете.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 15:52
Swiftblade написа: Аз си направих един нов акаунт(заради поканите) тъй че имам 3 нови-който иска да пише. Бтв Soulhunter45-добавете ме, ако ме мернете. Ей я прати една че синът на един приятел иска да играе drak00@abv.bg
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 16:32
Хъм, май не мога да пращам, щото ми дава, че лимита ми е достигнат.Въпреки, че съм с друг профил
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 18:01
Swiftblade написа: Tiny написа: Sooo... довечера в 9? п.п. Не съм играл от близо седмица Еми да, обаче се оказа, че ще съм на линия и по-рано тъй че може и в 8! Ако играете в Гарена,да ми кажете на кой пач че искам да се зарибя на ДоТа
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 18:20
не играем дота...
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 18:33
Гледам - има голям интерес към тази игра - заслужава ли си наистина? Преди две години играех много ДотА в хедофф, сега съм позабравил, но още си ме бива и смятам да я пробвам. Играта самостоятелна ли е или иска ВеЦе3 ?
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 18:39
Играта си е самостоятелна, обаче две години да не си играл...нито предметите ще помниш нито нищо. Вероятно ще ядеш бой докато свикнеш, но нищо не ти пречи да я пробваш!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 19:00
Докато поразуча играта, доста падах и доста си влоших статса, затова имам нов ацц, с който вече ще цъкам сериозно - Pzy Моля бармана да ме адне и да делне старото ацц от клана
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 19:10
denik написа: Докато поразуча играта, доста падах и доста си влоших статса, затова имам нов ацц, с който вече ще цъкам сериозно - Pzy Моля бармана да ме адне и да делне старото ацц от клана Стария ти профил не е никак зле. Не виждам нужда от нов, но ок, ще те адна като те засеча в играта.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|