Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 11:17
Вече има и нов герой Magnus който във DOTA-та е Sand King.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 12:55
най-накрая сложиха и санда гледах във форумите им имаше големи полемики относно него и римейка му, но очевидно разработчиците са успели да стигнат до консенсус с бета тестерите.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 13:51
хаха преди малко един хост разбра по-трудния начин че Magnus<<<< Legioner благодарение на мен a иначе героя е много добре направен, само улта не можах да разбера променен ли е?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 14:40
Ами във дотата Sand King-а прави същото но със земята като земетресение.А Magmus мисля че прави взривна вълна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 18:30
abe kak stava tova we nqkakva gre6ka mi dava ae pratete 1 key na dend1@abv.bg plsss ebalo si maikata
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 19:59
Дава ти грешка, защото за сега е достигнат лимита...ще се чака за нова бройка кодове за активация.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 20:42
Бтв тоя Магнус е много шибан герой, цял ден ме тормози. Иначе аз да питам, кой е SpineShank? Освен, че е "най-добрия в света" Драк, утре пак една игричка към 8?
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 21:42
Swiftblade написа: Бтв тоя Магнус е много шибан герой, цял ден ме тормози. Иначе аз да питам, кой е SpineShank? Освен, че е "най-добрия в света" Драк, утре пак една игричка към 8? SpineShank е един много, много добър приятел. По някога говори пълни тъпотии и дори дразни, но е свястно момче. Също така е много добър, както на DOTA, така и на HON. Надявам се, че нямате нищо против, че е в клана, макар и да не е от форума.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 21:45
Навит за играта, Суифт. Беше добър ден днеска.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 22:12
разгеле оправих си тъпия коефициент
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 22:53
Аз се мотая между 48-50-52 процента, просто всеки път, когато вляза, или печеля, или губя... никога не е било или три победи, или три загуби.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 23:00
Днеска цъках една игричка с accursed. Доста добре бяха почнали да се разиват нещата - долу с моя не ги оставяхме да се развиват, бързо направих 6-1, на 20 мин имах батъл фюри (не му знам името на новата - това е оная брадва, дето дава сплаш демидж), всичко беше розово... събраха се, пушнаха ни през средата и ни изнесоха
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 23:18
Accursed e много добър хиро килър в мid game, но като цяло не помага много на отбора. повече му върви да си чакали самотни херота и като види такива-> ult, 2-ра, 1-ва и gg aз пък не трябва да играя след 24:00 защото очите много ми се изморяват и виждам само половината екран xD като свърши бетата трябва да започнем да си правим хиро гайдове и да ги публикуваме тук за да си помагаме взаимно с тактики и съвети
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 23:36
Ще карате без мене в бетата... Какъв беше тоя тъп шибан български късмет, бе да еба, няма начин да не вляза в игра и всички нуубове веднага да се съберат при мене.
Ей сега играем двама на двама. Избирам си аз Defiler, моя идиот си избира Slither. Другите бяха Arachna и Madman. Ей, ще си кажеш че нашия човек непомирисвал компютърна игра изобщо бе... Никакъв съпорт от негова страна, само си сложи два-три wards на земята смотаняка и се дръпне назад да пафка цигарки. Викам му аре бе, давай напреде, давай да ги изнасяме докато не са се охранили, той не. Е, нахранихме ги, минаха ни хората с по 5-6 нива и това ми беше. Излязох си, не можех да издържам повече.
Иронията беше, че онези курвета бяха 1 level. "УЖ" че сега започват да играят. А всъщност си се държаха като истински професионалисти. Как иначе ще си направят рецептите за Sacrifical Stone и по два Sustainer-a докато аз още не съм взел Abyssal Skull?
Аман от тъпи идиоти, дето все ми се падат, отсега нататък ще си чакам за отборна игра с вас след 8 часа, няма да се занимавам с рандъм путки. Отдавна да ми е 1700 коефициента, ако не се падах само с глупаци....
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Авг 2009 23:45
виж сега, много хора могат да имат по 2 изиграни игри в профила си, но това не означава че до вчера не са блъскали като ненормални дота по гарена и бнет
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 00:34
И аз се падам само с глупаци,вече от 30 игри имам 11 лийвания заради такива идиоти и половината ми игри в гейм листа са заключени >.< Aз предлагам вече да играем сериозно и като клан,с тийм спийк,с всичко. Обожавам да играя съпорт герои,но ако моите са пълни идиоти аз кого да съпортвам?Крийпа ли?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 00:45
Знам, Пресаторе, знам, прав си, естествено, но не мога да разбера какво ще е извратеното удоволствие да си направиш нов профил, само и само за да дразниш хора, които тепърва се учат да играят.... Окей, деца, нов дефинитивен и безрезервен фаворит - Soulstealer... Glacius да се ебе в ледения задник. Тоя Крадец на души просто ако го развиеш както трябва, не ти трябват магии, само с обикновени удари ги мачка. Пример - току-що изиграх една игра, в която бяхме четирима на петима. Аз играх със (of course) Soulstealer, на моя страна бяха и един Pebbles, Blood Hunter and Slither. Играхме срещу Torturer, Scout, Madman, Magmus and Pyromancer. Такъв бой не бяха яли, горките, веднъж да се падна и аз на свестни хора... (нашия човек, петия, напусна играта, след като ни напсува... негова грешка). Та започваме ние, естествено, изнемогваме, защото ония са навсякъде по картата, а ние не можем да тичаме като балами от единия до другия край... Обаче ни дойде малко злато хем от крийпове, хем от кули, хем Blood Hunter-a (страшен персонаж, обичам го) почна много да бие (ако видите някъде jhospinho, и той се падне от вашия отбор, спечелили сте мача, много се бие това момче, португалец) и като се охлебихме малко, почнахме такъв бой да им хвърляме, че забогатяхме тотално. Аз си взех малко items за atk.spd. и dmg, и чистия ми dmg надхвърляше 318, не помня колко ми е бил atk.spd.-a, щото и не погледнах... Ама помня, че (адреналин, ще ме прощавате, не мога да пиша от задоволство) последния ръш бяха избили всичките ми съотборници и аз останах сам срещу трима баш в тяхната база, ама без да губя време, почнах директ атаки върху кулите им и докато се усетят (адски бързо биех, бе, казвам ви, не можеха да ми се видят атаките един вид (шега, ама не съвсем)) и им срутвам кулите. През това време моите се respawn-ват, ама докато додат, и аз убих World Tree-то. GG ALL!!!!! Пу, от време на време като дойдат ей такива мачове, и ти идва да благословиш добрите душици, с които си бил. Малък едит за Алми - ми прав си, да еба, аз доскоро много обичах да играя с Glacius, ама той е по-скоро support ориентиран, а като няма кого да съпортваш, как се играе, кажи ми... Тъй че си взех Soulstealer-a, да прави малко повечко dmg, и тва е... Няма само с нуубове да се занимавам, я. Иначе, като играем кланови битки, го заплювам, за да мога да ви подпомагам с Mana Aura-та. Освен ако Алмо не го поиска, тогава съм със Soul (ха, игра на думи, схващате ли? )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 01:39
Мамка му! 3 дни не съм имал интернет, а сега като си го платих той е супер бавен и в играта много ми лагва. Ебаси шибаното! Нито ми се спи, нито ми се играе нещо друго, но не мога да играя HoN. А като казах на тия от интернета, че е бавен, те ми казаха, че не може да е бавен. Ебаси шибаняците!
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 05:52
WidowmakeR написа: Мамка му! 3 дни не съм имал интернет, а сега като си го платих той е супер бавен и в играта много ми лагва. Ебаси шибаното! Нито ми се спи, нито ми се играе нещо друго, но не мога да играя HoN. А като казах на тия от интернета, че е бавен, те ми казаха, че не може да е бавен. Ебаси шибаняците! Ти каде живееш меите ?
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 09:08
There has been an error in your submission! Please fix the following issues and re-submit. Capacity: Invite limit reached. Sorry.
SON of a bitch някой да си е направил 2 ацц-та ^^
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|