Добре бе,нищо и нямаше на играта и сега си влизам да поиграя малко,но не мога да си променя графичните настройки.Влизам в играта сменям настройките, лоад-вам се ,играя и се сейвам.Излизам от играта ,пак влизам сейва си ми е там,всичко е както го оставех освен видео настройките... Как подяволите да ги сейвна тия настройки на графиката?Аз ли не мога да ги сейвна или какво... ???
maximalniq
Заглавие: Re: Проблем с GTA 4
Публикувано на: 05 Авг 2009 23:19
Сумати геъмъри,един не може да ми помогне...
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2682 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 05 Авг 2009 23:38
да, сума ти геймъри сме, но всеки влиза по различно време от денонощието. ако има бутон Apply натисни него след като си ги нагласил и за всеки случай дай скрийн да ги видим тези настройки. ако така не стане сигурно ще трябва нещо да се наглася от файловете на играта ддз.
Тука геймъри почти няма,само дървени философи.Бъгава си е играта за комп и е малко на късмет,на моя правеше мизерии също, след като покривам 2 пъти препоръчителните,не ми даваше да играя на повече от мидиум.Бийт дет
maximalniq
Публикувано на: 06 Авг 2009 00:00
Video Mde : 1280 x 1024(60hz) Aspect Ratio : Auto Texture Quality :Medium Render Qualiity :High View Distance :20 Detal Distance :20 Vehicle Density :20 Shadow Density :2
Resource Usage 384/990 MB
Това са ми настройките,сори не можах да направя скрийншот.
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 06 Авг 2009 10:13
DJ Cat написа:
Тука геймъри почти няма,само дървени философи.Бъгава си е играта за комп и е малко на късмет,на моя правеше мизерии също, след като покривам 2 пъти препоръчителните,не ми даваше да играя на повече от мидиум.Бийт дет
Едва ли имаш нужната видео карта за повече
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
R7KWHR3k
18 Юли 2009 20:54 Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
Публикувано на: 06 Авг 2009 10:49
Ми нормално,ако я пускаш в safe mode.
maximalniq
Публикувано на: 06 Авг 2009 14:00
Всички изисквания ги покривам.Когато стартирам играта не ми излиза онова прозорче дали да я пусна на сейф мод или не.Влиза си в играта нормално.Да не би някаква настройка от някаде да има да се включва на сейф мод ?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения