Проблем с GTA 4
- maximalniq
Проблем с GTA 4
Добре бе,нищо и нямаше на играта и сега си влизам да поиграя малко,но не мога да си променя графичните настройки.Влизам в играта сменям настройките, лоад-вам се ,играя и се сейвам.Излизам от играта ,пак влизам сейва си ми е там,всичко е както го оставех освен видео настройките... Как подяволите да ги сейвна тия настройки на графиката?Аз ли не мога да ги сейвна или какво... ???
- maximalniq
Re: Проблем с GTA 4
Сумати геъмъри,един не може да ми помогне...
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
да, сума ти геймъри сме, но всеки влиза по различно време от денонощието.
ако има бутон Apply натисни него след като си ги нагласил и за всеки случай дай скрийн да ги видим тези настройки.
ако така не стане сигурно ще трябва нещо да се наглася от файловете на играта ддз.
ако има бутон Apply натисни него след като си ги нагласил и за всеки случай дай скрийн да ги видим тези настройки.
ако така не стане сигурно ще трябва нещо да се наглася от файловете на играта ддз.
TheChosen1 написа:даджайците
Тука геймъри почти няма,само дървени философи.Бъгава си е играта за комп и е малко на късмет,на моя правеше мизерии също, след като покривам 2 пъти препоръчителните,не ми даваше да играя на повече от мидиум.Бийт дет 
- maximalniq
Video Mde : 1280 x 1024(60hz)
Aspect Ratio : Auto
Texture Quality :Medium
Render Qualiity :High
View Distance :20
Detal Distance :20
Vehicle Density :20
Shadow Density :2
Resource Usage 384/990 MB
Това са ми настройките,сори не можах да направя скрийншот.
Aspect Ratio : Auto
Texture Quality :Medium
Render Qualiity :High
View Distance :20
Detal Distance :20
Vehicle Density :20
Shadow Density :2
Resource Usage 384/990 MB
Това са ми настройките,сори не можах да направя скрийншот.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Едва ли имаш нужната видео карта за повечеDJ Cat написа:Тука геймъри почти няма,само дървени философи.Бъгава си е играта за комп и е малко на късмет,на моя правеше мизерии също, след като покривам 2 пъти препоръчителните,не ми даваше да играя на повече от мидиум.Бийт дет
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Ми нормално,ако я пускаш в safe mode. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- maximalniq
Всички изисквания ги покривам.Когато стартирам играта не ми излиза онова прозорче дали да я пусна на сейф мод или не.Влиза си в играта нормално.Да не би някаква настройка от някаде да има да се включва на сейф мод ?