Проблем с видео картата
Проблем с видео картата
За първи път ми се случва, но мисля, че видео картата ми се е прецакала.Така:Играя си Combat Arms и изведнъж цветовете се прецакват и ми казва, че има проблем с картата(Geforce 8500GT)И че като рестартирам ще се оправи.Рестартирах, но щом излязох в менюто на юзерите-същото(пиша от лаптопа).Дали е за смяна?
П.П.Имам драйвери и сканирах за вируси час и половина преди това да стане
П.П.Имам драйвери и сканирах за вируси час и половина преди това да стане
Can't just say I'm good - I'm the best.
Re: Проблем с видео картата
Можеи да е нещо рам-да се слепили плочки т.н. ама едва ли.Другия вариянт е пробвай да я извадиш и да я вкараш пак ба ли го аз не съм от специалистите само предлагам 
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
- prince of persia
Ъпдейтвай драйвърите на видео картата по възможност с най-нови.
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
-
The.Rampage.Rado
Толкова ли не можете да се сетите защо има 3-4 теми само за това последните 2 седмици?
Хванете си почистете компютрите и недейте да задавате тъпи въпроси... И ако вече ти се е прецакала картата - новички има и за по 50 лв...
Хванете си почистете компютрите и недейте да задавате тъпи въпроси... И ако вече ти се е прецакала картата - новички има и за по 50 лв...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
- GEGATAFLL
- В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2 - Местоположение: Бургас
- Обратна връзка:
И няма да е зле да държиш отворена кутията...
- Kaizerkiel
- В момента играе: NFS
- Обратна връзка:
Хората го казаха - като се отвори кутията се нарушава вентилацията. По-добре да вземе някой силен вентилатор или да пусне климатика на студено за да се охлажда компютъра.
Need for speed Junkie
-
The.Rampage.Rado
Що не земеш да нарушиш вентилацията на форума и да излезнеш и да спреш да идваш повече...?!Kaizerkiel написа:Хората го казаха - като се отвори кутията се нарушава вентилацията. По-добре да вземе някой силен вентилатор или да пусне климатика на студено за да се охлажда компютъра.
НЕ ДАВАЙТЕ тъпи съвети като нямате практика... Някой може да е достатъчно прост да си издумка компютъра...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
- Kaizerkiel
- Обратна връзка:
Аз опит може и да нямам,но хората,които са го казали имат.
Need for speed Junkie
Тва с вентилацията ти тряя само малко логика за да ти прозвучи тъпо.Не е нужен опитKaizerkiel написа:Аз опит може и да нямам,но хората,които са го казали имат.
- Kaizerkiel
- Обратна връзка:
Всъщност ако следвам елементарната логика наистина ще ми се стори тъпо. Бтв,защо по дяволите на компютрите им трябват кутии? Защо направо не натъпчат чарковете в нещо по компактно и не му пуснат един голям вентилатор да ги охлажда ами правят гигантски кутии които в по голямата им част са празни?!Една скъпа щайга за чаркове може и да изглежда като една евтина такава,но е направена с цел.
Да не говоим че като се махне кутията компонентите бързо се напрашават и положението даже се влошава.
Да не говоим че като се махне кутията компонентите бързо се напрашават и положението даже се влошава.
От уикипедия.Poor airflow including turbulence due to friction against impeding components, or improper orientation of fans, can reduce the amount of air flowing through a case and even create localised whirlpools of hot air in the case.
Need for speed Junkie