Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Левски - Баку 28 юли 2008
Публикувано на: 28 Юли 2009 19:54

Ами ето прост пример - в България няма нито един професионален треньор за вратари :). Всичките уж треньори на вратарите са някакви бивши вратари със спорни качества и минало. Кажи речи най-добрия български вратар в момента (Гошо Петков) е напълно самоук. Само дето вече като по-възрастен е минал през школата на един от въпросните бивши вратари със спорни качества и минало :lol:.

Хората са го казали - голям талант без добра обработка в ранна възраст си остава само талант :).

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Публикувано на: 28 Юли 2009 20:41

Дет' се вика на побългарен френски - Мерси Баку ;Р

Супер куц мач. Странното е, че онези момчета доста се стараха. Правеха някои хубави атаки, заучени пасчета.. тук вероятно пак ще се отвори темата с "Да сме българи пред Европа", ама .. сори. Ако сините са отбор с претенции за качество, титла етц. трябва да помитат подобни отбори. Пак ще се излезе с "Евробойците", но надали е битка особено много да не може да победиш отбор от калибъра на Баку (ала после да извадиш торбата с претенции).

Мен ми е интересно какво стана с играча им, който беше нокаутиран от мангалчето Рабех. Признавам си, изтръпнах като дадоха близките кадри на падналия играч.. Потрес.

А иначе - успех на реванша. Ще видим какво ще направим ние на 30-ти..

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2009 20:56

Ами с ръка на сърцето мога да кажа, че повечето отбори в А група са по-слаби от Баку(поне ако съдя от показаното в днешния мач). Нивото на футбола ни като цяло е много ниско, за това и не казвайте, че е редно шампиона ни да премине през отбори като Баку безпроблемно :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2009 21:02

Така си е, Гипо, обаче по лично мнение това няма да бъде само следващите няколко години, както и всичко останало, типично по балкански, това е нещо хронично. И когато някой път случайно симптомите отминат само за миг... ето на! "Оправихме се"... Ама то е всеизвестно... човек преди да умре внезапно се подобрява :wink: .
Аз да си призная, че лично мен ще ме хване огромен яд, ако Левски успеят да отсранят Баку и влезнат в Шампионската лига... Първо, защото по мое лично скромно мнение не го заслужават и второ, абсолютно неоправдано, ще се започне някакво възвеличаване.
Гипо, та проблема всъщност е някакси с претенциите на българските отбори да са нещо "повече" от това, което са...

Профил

Аватар
В момента играе: Mafia.
Публикувано на: 28 Юли 2009 21:39

Българския футбол е една формалност,която съществува колкото да казваме,че имаме отбори и първенство.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 28 Юли 2009 22:52

Абе Facchetti, отборът на народа е много по-стойностен от ЦСКА, много по-добре звучи, много по-добре играе. ЦСКА не ми се нравят защото навяват асоциация с СССР, комунизъм, некадърни негри. Левски е по-вероятно да отстрани Баку, понеже според мен играха малко по-добре, с повече "пасчета и т.н."

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 07:42

Отбора на народа ли? Я, питай Батков на кой е отбора :lol: . Аз веднъж не съм чул да назове Левски по име или нещо, той винаги казва "отбора ми", какъв отбор на народа те гони... Да не те чуе Батков, че... :lol: И как може да ми говориш за некадърни негри при положение, че всичките пополънения на ЦСКА това лято са българи? ( факт от който съм много горд, защото ми писна от незнайни негри и чернилки, със съмнителни качества, аз смятам, че ЦСКА е български отбор, не африкански :wink: )А асоциации всякакви може да си правим, аз не възразявам :) . А пак лично мнение ( това го казвам за да подчертая, че може да е субективно ) Левски общо взето се държи и допуска малко голове, заради Петков... искам да ти кажа, че ако не беше той... Щяхте да сте доста назад. А ако пасчета срещу Баку те задоволяват, не възразявам... мен обаче не ме. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 12:02

Ми те Баку си направиха "турне" в България. Прециниха каква е класата, според мен бяха подготвени срещу Левски. Няма да се учудя ако им натресат 1-2 гола в София, ако ли не, ще се радвате на невероятната победа от 1:0, гол на Йовов с ухо или рамо, щото с крак няма да уцели топката.

Профил

Публикувано на: 29 Юли 2009 12:30

На реванша ще е тежко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 13:08

Както винаги съм казвал лефски са про турски отбор,винаги са гледали да петнят името на Апостола и се справят много,много успешно с тази задача,навярно Доган е доста доволен.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 29 Юли 2009 14:16

Не аз, а вие викате кур за Левски, с което, извадено от контекста, петните името на Апостола. Иначе Батков е боклук, Йовов наистина е педераст, не ме кефи още от мача България-Англия, където изпусна да поведем с пас от Стоичков сам на празна врата!

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2009 21:35

progata написа:
...

Аз пък мога да кажа, че е редно да те застрелят. И това не е, за да не се мъчиш(защото едва ли на някого му пука за теб), а за да спреш да ни занимаваш с тъпотиите си :roll:. И се радвам изключително много, че си от ЦСКА, защото щеше да ми е много неприятно да симпатизираме на един и същи отбор в България.
Сигурен съм, че вашите обмислят бягство в чужбина, за да не те гледат повече.

Профил

Публикувано на: 30 Юли 2009 21:43

creator написа:
Не аз, а вие викате кур за Левски, с което, извадено от контекста, петните името на Апостола. Иначе Батков е боклук, Йовов наистина е педераст, не ме кефи още от мача България-Англия, където изпусна да поведем с пас от Стоичков сам на празна врата!

Не следя футбол, не знам кои са зле, но едно нещо не мога да игнорирам - как левскарите са надраскали целия стадион "Васил Левски" с надписи "Кур за ЦСКА", при положение че вторите не са писали нищо против "Левски".

Смятай колко тъп гъз трябва да си, за да го направиш това :shock:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2009 21:46

Ами то по тази логика Левски никога не трябваше да влиза в групите на ШЛ... защото ЦСКА никога няма да успее :lol: :lol: :lol:.
Бъзикам се.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 31 Юли 2009 07:00

Това горното сигурно е защото ЦСКА играе на тоя стадион веднъж годишно ;р И то срещу Левски, така че нямат време да драскат :D

Левски але але алеее :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2009 13:03

Типично за говедото е след 1:17 и още 2 години евро "подвизи",да продължава да си блъска рогата в стената!КНК си е точно шампионска лига и там ЦСКА не само са влизали,но са и наказвали за разлика от някои други анти рекордьори(1:17).

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2009 13:05

Типично за прасето, да коментира места, където никога не е било и няма да бъде(в случая ШЛ) :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2009 13:40

Нека и аз да изплющя мнението си за мача нагло-нагло :lol:
Първо да почна с това, че не симпатизирам на Левски(само Сливен), ама все пак се надявам пак да влязат в групите...
Така, за мача-първо коментаторите-ми то такава пристрастеност няма просто-единия от двамата идиоти през цялото време твърдеше, че Левски бил по-добрия отбор, че Баку не бил никаква пречка и дрън-дрън! Тоя тъпак очевидно е сляп, след като(по спомените ми де-се пак бях с 38 градуса температура :oops: ) Левски играха на контраатаки, а пък колко вкараха...
Баку имаха повече положения и да, вярно, доста заучени комбинации(пасчетата им бяха готини), но все пак ги изпълняваха! Муджири им еба майката обаче май малко е кривичък :lol: Ама капитана на азерите си беше най-добрия и туй то-ако не бяха контузили Алмейда(нали така беше?!) със сигурност сините щяха да се приберат с 2-3 гола от глава-просто центриранията бяха убийствено точни!
А и да питам-някой все пак разбра ли какво стана с нападателя им?

И някой по-горе беше писал, че ЦСКА взели само българи-ок, това е супер-обаче обраха Сливен и Ботев и айде по живо, по здраво.
А някой забеляза ли, че Стоянов и Янев им правят играта?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2009 13:51

Еми нормално е такова нещо-Цска и Левски да обират звездите на по-малките отбори в България,Байерн Мюнхен правят същото в Германия,като тяхното е направо нагло,всеки отбор в бундеслигата,който ги доближи или задмине,те съблазняват най добрите им играчи и пак са първи.

Профил

Публикувано на: 31 Юли 2009 14:00

На тоя Алмейда като го видях с какъв финт се опита да мине през Топузаков през първото полувреме направо щях да умра от смях :D Върти си краката около топката половин час и накрая корнер :D
Единствено притежаваше скорост и добър контрол върху топката,нищо друго.Пасовете не му бяха пасове,изстрелите не му бяха изстрели.Както беше и с целия отбор на Баку.
Левски се държаха на терена в пъти по-добре и само сгъстената защита на домакините им попречи да отбележат гол.
През второто полувреме на момчетата им писна и за малко щяха да паднат по същия начин,както паднаха и от БАТЕ-с някъв супер случаен гол,напук на показаното от отбора до момента.
Защото БАТЕ наистина играха зле тогава,даже адски зле.Като гледах мача се биех по главата и се чудех как тия може да са толкова сакати,та те цялата игра направиха 3 точни паса и едно центриране и тва беше.И в двата мача.Бият топката напред пък каквото стане.И Левски тогава (както и сега) не че играха зле,просто нямат типичен таран и голаджия от типа на Рууни,Тевез,Божинов,Роби Кийн,Гонзо и прочее - човек,който с един изстрел ще разкъса мрежата и няма да се поколабае нито за миг пред вратата.А ние с какво разполагаме?С Дениран Ортега,който през първите 15 минути тичаше като муха без глава и впоследствие се умори до такава степен,че не можеше да си спре топката,a също и човека качил топка на луната Христо Йовов.Вярно е,техничен е,умен е,ама като остане сам срещу вратаря или на празна врата можеш да бъдеш сигурен,че някой от публиката ще си тръгне от мача с топка,изритана лично от него :doh:
Йовов някъде по фланга (или по-добре Ники Димитров),противоположната страна Зе Суареш, в средата Тасевски и на върха Жоазиньо и Георги Христов според мен ще е много удачно.Естествено аз не съм велик разбирач какъвто е уволненият от 5 клуба в последните 2 години Ратко Достанич :roll:

И като заговорихме за Тасевски мисля,че той е един много добър играч и заедно с Рабех и Зе Суареш са трима наистина класни футболисти, с които Левски има голямо превъзходство над Баку, пък и над всички отбори от А група и повечето от югоизточна Европа.
Чисто технически на Левски въобще не би трябвало да им е проблем да отстранят азерите :roll:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com