Здравейте отново.
Пак се обръщам към вас с молба да помогнете.Главната причина е,че при стратегиите,когато се опитвам да играя мултиплеър,не се осъшествява връзка.От двете страни тегли едни и същи версии,пачове,модове и.т.н,пробваме с Хамачи,Firewall няма...но връзка просто не става.Игра в прозореца не излиза.Моля помогнете.Случва се при AoM и WC 3 TFT.
Благодаря предварително!
Стратегии(проблем).
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Стратегии(проблем).
ами сигурно е защото някой от вас е с нереално ИП и тогава не може да хоства игри (предпологам)
TheChosen1 написа:даджайците
Аз по приницп имам.Пробваме и двете страни да хостват,а и с хамачи.Резултатът е същия,Предполагам проблема е в мен,тъй като,както писах,друг път при опит за игра на AoM,с друг човек,нещата пак не се получиха...
пробва ли да си махнеш файъруола
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Е,да,естествено.Написал съм го в заглавния постdenik написа:пробва ли да си махнеш файъруола
-
¦•••SHERIFA•••¦
Разбери ports на дадената игра и виж дали са отворени. Най-лесно от тук се проверява: http://www.utorrent.com/testport?port=80 - 80 заместваш с ports от играта, които ще ги намериш в manual/readme/forums/support/etc. на дадената игра ИЛИ чрез програми за следене на процесите.
аз винаги търся най-лесния начин първо така , че за wc3 пробваи с гарена аз съм на бтк и мога да си хоствам там за аом намери някой съсед който да е на същия нет и цъкаите лан.Чао !
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Имайте предвит, че не всички игри стават на хамачи 
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Специално двамата,които искаме да играем сме на един нет,даже сме и съседи.Како и да е,благодаря на всички за отговорите,мисля обаче,че проблема ще е в портовете.все пак ако имате други идеи пишете!EcTeTa написа:аз винаги търся най-лесния начин първо така , че за wc3 пробваи с гарена аз съм на бтк и мога да си хоствам там за аом намери някой съсед който да е на същия нет и цъкаите лан.Чао !