Я кажете яка Browser игра
Я кажете яка Browser игра
Доиграло ми се е някаква яко готина браузър игра, да е стратегическа (строене, ала бала) или RPG, не е задължително да е на Български, само че да няма опция за купуване на ресурси, напредък или каквото и да било с РЕАЛНА ВАЛУТА. Тоест искам в играта всички да са равни а не тея дето са пращали SMS или са плащали стотачки през кредитни карти да са най-горе.
Слушам ви......
П.П. Ако може интерфейса да не е претрупан, че като видя такива със всичко на едно място напрао затварям браузъра....
Слушам ви......
П.П. Ако може интерфейса да не е претрупан, че като видя такива със всичко на едно място напрао затварям браузъра....
DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Re: Я кажете яка Browser игра
Travian,Global Wars....няма много яки игри(относно втората е малко претрупан интерфейса ама се свиква)
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Охх много ви моля без Travian, тая иагра е възможно НАЙ-СПАМЕНАТА в интернет !!!
Даже веднъж бях прихванал някакъв spyware или незнам какво който през определено време отваряше сайта на играта... (да вирус някакъв беше, а не програма която да го отваря автоматично)
Даже веднъж бях прихванал някакъв spyware или незнам какво който през определено време отваряше сайта на играта... (да вирус някакъв беше, а не програма която да го отваря автоматично)
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Еми какво да ти предложа аз самият Травиан я играх 1 седмица(нередовно)отдавна(повеч от година)и не я погледнах повече...Ама не се сещам за други,просто тая и мафията са най-спамените игри...Иначе аз признавам само Conquiztador.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Bulfleet,Conquiztador,Quake Live,Imperia Online,Hanovete,Global Wars...
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
Късмет с това.[SpeC] написа:само че да няма опция за купуване на ресурси, напредък или каквото и да било с РЕАЛНА ВАЛУТА
Иначе препоръчвам Fallen Sword и FreeSky
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Наистина благодаря за вниманието, ама моля ви четете какво пиша :
Conquiztador и Quake Live не са нито RPG нито стратегически....
А и както казах, БЕЗ плащания с реална валута...

Conquiztador и Quake Live не са нито RPG нито стратегически....
А и както казах, БЕЗ плащания с реална валута...
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
наскоро попаднах на това рпг и в момента го играя http://www30.imperialhero.org/game/homepage.php
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
РПГ ала Диабло --> tanoth (танот) има я на Български.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
War of nations
http://www.warofnations.com/
http://www.warofnations.com/
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
http://www.warofdragons.com/
Майка ми и сестра ми се спукват да го цъкат това секи ден. Доколкото знам социално играта е мн добра. Определено можело да си намериш човек за приказки там (Освен пердах) ПвП-то е определено мазало (специално като се съберат 100 души на едно място)
Майка ми и сестра ми се спукват да го цъкат това секи ден. Доколкото знам социално играта е мн добра. Определено можело да си намериш човек за приказки там (Освен пердах) ПвП-то е определено мазало (специално като се съберат 100 души на едно място)
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
- GEGATAFLL
- В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2 - Местоположение: Бургас
- Обратна връзка:
Ами аз Global Wars я играя от 3-4 месеца и в началото ми беше ултра тъпа ама не се отказах... още я играя и ми е интересна...
- Xelian
- В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Нямаше ли такава тема преди 2 седмици.
Иначе - Naruto-arena.com. Доста зарибена игрица ама задължително прочети мануала преди това. Щото иначе ще седиш като теле и ще кликаш на рандом докато се научиш как се играе.
Иначе - Naruto-arena.com. Доста зарибена игрица ама задължително прочети мануала преди това. Щото иначе ще седиш като теле и ще кликаш на рандом докато се научиш как се играе.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Till.Lindemann
ikariam играй бе 
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Това е пълна глупост,майка ми играе травиан от близо година и един вирус не е хванала.Аз също я играх по едно време,играта наистина е много добра и зарибяваща.Освен това есемесите не играят кой знае каква роля.[SpeC] написа:Охх много ви моля без Travian, тая иагра е възможно НАЙ-СПАМЕНАТА в интернет !!!
Delta Draco единствено съм играл, от стратегическите. Добър арт има и мен лично ме зарибяваше.
Добре мислиш че лъжа ли ?Орк - Паладин написа:Това е пълна глупост,майка ми играе травиан от близо година и един вирус не е хванала.Аз също я играх по едно време,играта наистина е много добра и зарибяваща.Освен това есемесите не играят кой знае каква роля.[SpeC] написа:Охх много ви моля без Travian, тая иагра е възможно НАЙ-СПАМЕНАТА в интернет !!!
Не беше точно от сайта на Travian, отнякъде другаде го фанах, ама със сигурност не отваряше random уеб сайт...
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
ottoman tribes fate away
izgrai bgmafia , ogame , tanoth.Qki sa