Ох,хамелеоне(доста тъп ник,бай дъ уей),за пореден път ти го казвам-ходи и си гледай детските филмчета с претенции и не се опитвай да проявяваш чувство за хуморThe Chameleon написа:Ама ти и ирония ли можеш да използваш?JFK написа:
Ти леко май не ми усети иронията,а?![]()
Прощавай, не съм го очаквал от теб.
![]()
--
Станеее, баща ти учи там, щото е бавноразвиващ!
СУ vs УНСС vs НБУ
Re: СУ vs УНСС vs НБУ
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Еби си майката, моето момченце, не ми се прави на интересен ( не си ).JFK написа: Ох,хамелеоне(доста тъп ник,бай дъ уей),за пореден път ти го казвам-ходи и си гледай детските филмчета с претенции и не се опитвай да проявяваш чувство за хумор
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Сериозно,почваш да ме кефишThe Chameleon написа:Еби си майката, моето момченце, не ми се прави на интересен ( не си ).JFK написа: Ох,хамелеоне(доста тъп ник,бай дъ уей),за пореден път ти го казвам-ходи и си гледай детските филмчета с претенции и не се опитвай да проявяваш чувство за хумор
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Не мисля, че е нужда друга, това си идва от вътре! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
младите в уасг са супер даскали, обясняват яко и не са дръпнати, а дъртите манафи са изкуфели не само там, а в СУ, в НБУ и където си поискаш. тъпанари са и професорите, и доцентите и асистентите. като си тъпанар, нищо не може да те спре.Googel [bot] написа:Аз позавърших НБУ и да, има си проблеми, далече е, но преподаването е много добро. Даскалите обикновено работят по специалността си, а не са изкуфели мумии от социализма, както е на други места, например УАСГ.
Една качествена статистика е много трудно да се направи. Пропускате, че всеки университет си има сила в дадена/и специалност/и. Също така, не може да се дава една и съща тежест на базата и на преподаването. Понякога базата е от голяма важност, но има специалности за които почти не се изисква кой знае каква база. Докато преподаването е еднакво важно за всички специалности.
Не съм бил в нито един от трите, но тъй като миналата година второто ми желание беше СУ гласувам за СУ.
Не съм бил в нито един от трите, но тъй като миналата година второто ми желание беше СУ гласувам за СУ.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
- Albert Einstein
- Albert Einstein
В НБУ били по-добри преподавателите от СУ... абе вие хабер си нямате кой какво преподава и все пак си чешате езиците... това че се плаща много нищо ама нищо не означа 
Ми ако искаш да стане нещо от тебе - СУ естествено.В унсс и нбу не се учи,там се плаща.И все пак ако искаш да учиш икономика няма начин - унсс.В су има супер малко места в стопанския.Иначе като цяло хуманитарни науки - СУ;икономика - унсс;инженерство - ТУ;строителство и архитектура - УАСГ;медицина и фармация - МУ тва са университетите
И аз да се включа по най-оригиналния начин
Ум Няма - Студент Става
Ум Няма - Студент Става
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Абе мн е гадно в НБУ понеже всички оценки се нанасят в някакви сайтове и повечето преподаватели незанят кво правят и нети нанасят всички оценки и после ходи се оправяй. Мен лично ми липсват оценки от пурвия и 2 рия семестър на магистартурата ми и една от последния
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Икомоника по-добре да се учи в СУ. УНСС направо никой не го зачита за нищо... е тия дни видяхте защо 
Чакай и аз да направя като теб:denik написа:И аз да се включа по най-оригиналния начин
Ум Няма - Студент Става
Утре Носете Съответната Сума
Ум Нема... САМО СМЪРТ
ахахахахахах 
!Nocturno написа:Ум Нема... САМО СМЪРТ
Умри, Но Стани Счетоводител
@Nocturno, добре
- shub niggurat
- Обратна връзка:
нема ти кажем
- shub niggurat
- Обратна връзка:
дръпаш се като жена, ама аз видох стари поустове и стигнах до заключението, че не си

джумерки
По дяволите, бях брутално разконспириран