Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Туш за временни татуси
Публикувано на: 21 Юли 2009 12:56

Към къната може да се прояви алергична реакция, както очевидно е станало при вас, Рекс.
Временен татус, който да не е къна няма. Било то органични бои, които се разлагали, или пък татуиста щял "да боде с пистолета много плитко, кожата сама ще си я изхвърли". Всичко са скам и глупости.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Публикувано на: 21 Юли 2009 13:14

чувал съм,че временните татуси(става въпрос за тези за по 1-2 години) могат да предизвикат алергии.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2009 21:52

Един перманентен маркер за надписване на цд-та(тънък), с повече повтаряне докато рисува. Държи 1 ден, ако подържаш личната си хигиена на "ниво"(да се къпеш). Проблема е изпотяването, но ако сте решили да си нарисувате нещо и да ходите на басейн няма от какво да се притеснявате издържа.
Това по-долу е "татус" направен с обикновен маркер от мен на гърба на една приятелка, за да добиете горе-долу представа как изглежда, нюанса разбира се зависи и от самия маркер. Не съм горд с произведението си защото си виждам грешките всеки път като го погледна, ако има някой заинтересуван все пак мисля, че мога да изровя нещо по-старателно направено.

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2009 01:18

Безалкохолна бира. Супер против съм такива глупости. На който не му стиска да си направи истински татус, няма кво да си прави пичи татуси.

Временен татус- на стъпалото. За месец вече няма да го има... ако преживеете болката, хъхъ

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2009 19:26

Undead Dude написа:
Безалкохолна бира. Супер против съм такива глупости. На който не му стиска да си направи истински татус, няма кво да си прави пичи татуси.

Няма какво повече да се каже :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com