да не са те баннали
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
^ Хамзо ? х.Х
да не са те баннали
да не са те баннали
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Поизнапсувах дузина хора, които си го заслужаваха. 
evil knows no good
аз съм единствения дето няма бан поради тази причина 
аз имам и за двамата. :Д
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Nocturno написа:аз съм единствения дето няма бан поради тази причина
не дръпай гявола сега ... требва да черпим админа, че хем сме най-простите у форума и пишем най-много глупости, хем още ни търпи
джумерки
Има хора в сянка, дето ми мислят само злото. Крият се и ме проклинат, чакат удобен случай да ми забият кама в гърба!Nocturno написа:аз съм единствения дето няма бан поради тази причина
evil knows no good
некой пишльо те е репортнал ли ?
Бързо загряваш, аре стига сте го правили на тема.
Едно гейче направи тролска тема за Джако, сплаших го с админа, промени си темата на " ок рандом тема " и после той или някое друго олигофренче ме е репортнал, щото ги храня наляво и надясно. Обикновено знам кога ще ме баннат, тъй като познавам добре правилата на THE GAME. Все тая.
едит : кофтито като си баннат е, че нямаш достъп до самия сайт -> новини, ревюта и т.н., не само до форума.
Едно гейче направи тролска тема за Джако, сплаших го с админа, промени си темата на " ок рандом тема " и после той или някое друго олигофренче ме е репортнал, щото ги храня наляво и надясно. Обикновено знам кога ще ме баннат, тъй като познавам добре правилата на THE GAME. Все тая.
едит : кофтито като си баннат е, че нямаш достъп до самия сайт -> новини, ревюта и т.н., не само до форума.
evil knows no good
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Докога ще смучеш банана?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Маце Борко
Даже ако си изтриеш кукитата и се логаутнеш?едит : кофтито като си баннат е, че нямаш достъп до самия сайт -> новини, ревюта и т.н., не само до форума.
Бруно, аз лапам понякога, ама само на хора, които веднъж през живота си съм видял да казват нещо смислено.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
От днес нататък ще броя колко грозни шведки съм видял. Защото са изключителна рядкост. Разните шовинистчета с некомпетентните мнения, че Българките били най-красиви да си заврат кухите глави отзад. Ако бях с неколко години по-млад, та още не можех да си контролирам ерекциите, щех по улиците да ходя одървен постоянно. Ебаси... Даже контрольорката във влака беше секси!
Тук вместо гълъби има гарвани, бтв. Заобичах го това място... Прекрасна страна, наистина. Казват, че имало и кофти места, кофти квартали, etc. Но мястото на което съм, и това, което съм видял наоколо е...утопично. Проявих интерес и относно държавата тук. Бях дочувал, че Швеция е социална страна, но не очаквах да чуя разни факти като че в социалните помощи се включват и пари за културни мероприятия. Няма начин да подкупиш полицай, глобите не падат под 150 евро, министри, и дори на президента баща му биват глобявани. Изуми ме как група от 10 коли значително намалиха скоростта като ни видяха да доближаваме пешеходна пътека, и като усетиха, че ще пресичаме - спряха. Всичките. По български навик застанах до бордюра да изчакам да минат или да ме пуснат. Всички около мен преминаха и без да се огледат. Митът у нас за "гражданското общество" тук е напълно изграден и функциониращ. През главата ми минават мисли дали искам моите деца да израснат в помията, в която аз съм брал възраст, или евентуално мога да им осигуря прекрасно място като това... Затова ме беше страх да огледам света. Патриотичните ми възгледи се топят и изчезват стремглаво.
Довечера ще посетим кръчме наречено Rumpenbar. В превод - "голият гъз".
Всичко е много скъпо тук. С моите "български" приходи трудно се оправям да се глезя както трябва.
Тук вместо гълъби има гарвани, бтв. Заобичах го това място... Прекрасна страна, наистина. Казват, че имало и кофти места, кофти квартали, etc. Но мястото на което съм, и това, което съм видял наоколо е...утопично. Проявих интерес и относно държавата тук. Бях дочувал, че Швеция е социална страна, но не очаквах да чуя разни факти като че в социалните помощи се включват и пари за културни мероприятия. Няма начин да подкупиш полицай, глобите не падат под 150 евро, министри, и дори на президента баща му биват глобявани. Изуми ме как група от 10 коли значително намалиха скоростта като ни видяха да доближаваме пешеходна пътека, и като усетиха, че ще пресичаме - спряха. Всичките. По български навик застанах до бордюра да изчакам да минат или да ме пуснат. Всички около мен преминаха и без да се огледат. Митът у нас за "гражданското общество" тук е напълно изграден и функциониращ. През главата ми минават мисли дали искам моите деца да израснат в помията, в която аз съм брал възраст, или евентуално мога да им осигуря прекрасно място като това... Затова ме беше страх да огледам света. Патриотичните ми възгледи се топят и изчезват стремглаво.
Довечера ще посетим кръчме наречено Rumpenbar. В превод - "голият гъз".
Всичко е много скъпо тук. С моите "български" приходи трудно се оправям да се глезя както трябва.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
Grim, ако имаш представа как ти завиждам... Мечта ми е да посетя някоя от скандинавските страни.
Продължавай да пишеш като имаш време, че ми осмисляш цялото влизане във форума
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Grim коментара ти много ми хареса
Пиши повече 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
+1.Моридин написа:Grim, ако имаш представа как ти завиждам... Мечта ми е да посетя някоя от скандинавските страни.
Искам да отида в Норвегия.
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Аз бях.Raggnarokh написа: и после той или някое друго олигофренче ме е репортнал
Признавам си да не ми тежи на съвеста.
П.П Вземи тоя БАН,Хамзо .!.
-
Маце Борко
Заредил съм една камара филми и аниме в лаптопа и сега тръгвам за село
Там няма кръчми, гарвани и русокоси девойки (не че последните ми трябват де, аз съм гей), но пък има магарета и природа. И цигани, с лопата да ги ринеш.
Но доматите, дето ги гледа баба ми компенсират всички недостатъци, дееба!
Там няма кръчми, гарвани и русокоси девойки (не че последните ми трябват де, аз съм гей), но пък има магарета и природа. И цигани, с лопата да ги ринеш.
Но доматите, дето ги гледа баба ми компенсират всички недостатъци, дееба!
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Home sweet home!
Изкарах си днес изпита по Гео в София. Падна се приемлива тема - Туризъм (другата беше Черноморие - ташак). Очаквах, че ще напиша малко и че ще си изляза със сведена глава на първия час още, но драскотих там разни 10 страници... трябва ми около 3,5 :/ Дано ми стигне.
На връщане към Русе ме кара шофьор с 1 месец стаж - беше голямо шоу, но си дойдохме живи и здрави
ВЕЧЕ СЪМ ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изкарах си днес изпита по Гео в София. Падна се приемлива тема - Туризъм (другата беше Черноморие - ташак). Очаквах, че ще напиша малко и че ще си изляза със сведена глава на първия час още, но драскотих там разни 10 страници... трябва ми около 3,5 :/ Дано ми стигне.
На връщане към Русе ме кара шофьор с 1 месец стаж - беше голямо шоу, но си дойдохме живи и здрави
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- ManicSubsidal
Исландия още по-яко-300 хил. души в цялата страна, много пари-живееш си живота!Стилян написа:+1.Моридин написа:Grim, ако имаш представа как ти завиждам... Мечта ми е да посетя някоя от скандинавските страни.
Искам да отида в Норвегия.
Ееех мечти, мечтиии
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз пък нищо не направихdenik написа:Home sweet home!
Абе то 10 страници, ама беше до голяма степен свободно съчинение :>
Примерно, нито една цифра от тази тема не бях запомнил и замествах всичко с "много от", "значителен брой" и т.н.
бтв коя стая беше? аз бях 224
Примерно, нито една цифра от тази тема не бях запомнил и замествах всичко с "много от", "значителен брой" и т.н.
бтв коя стая беше? аз бях 224
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel