Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 21 Юли 2009 20:06
Писна ми да чета простотий и педофилски тъпотий в тоя форум така че и аз пускам нещо , дано да ви хареса , поне един да го прочете все ще файда , пък после може да постна и някоя друга част . **************** Ноща бе в епогея си , няколко светлинни снаряда озариха небето и на някой можеше да му се стори че са фойверки . Джералд стоеше в окопа , мириса на смърт и вонята на разлагащи трупове не го притесняваше вече . Биеше се още когато бе хлапе , товареше боеприпаси за корпорация Биотекс , но от тогава бяха изминали 10 години , корпорацията не съществуваше , но други бяха заменили мястото . Той бе стока , наемник за корпораций с милиони кредити спорещи за парчета земя , които оставаха след това само напоени с кръв . Вдигна автомата си, доста добро оръжие , изпозващо 50, 75 или 120 патронни пълнители , засега имаше от всички пълнители и това не бе проблем . Друго бе лошото , твърде тихо си беше , гадната тишина го побъркваше . Напредна слуха си и чу хриптене , сякаш някой имаше емфизем , погледна с нано оптиката на автомата . Червеникавата броня на войник на ,,Ормгъст'' , това бе от техните , май нямаше ръка трима войника се спустнаха и се опитаха да му помогнат . Джералд не го стори , поклати глава това бе най - стария номер - натъпкваха тялото на някакъв нещастник с експлозив и после го взривяваха - войната бе наистина гадна . Мощен тътен го изкара от унеса и той видя как окоп 42 гореше , пламъците осветяваха разкъсаните пламъци , след няколко минути се чуха и писъци . Гадовете от ,,Салварал ООД '' бяха жестоки и изобретателни , но ще ше да им види лицата когато дойдеше сутринта , тгава със сигурност ще има щурм . Джералд се спустна към другата част по далеч от писъците , причината бе съвсем друга искаше да намери други войници , самотния пост го съсипваше . Чу смях и се зарадва , приближи се имаше двама човек , андроид със снайпер и един доста едър извъземен с киселиннахвъргачка , поздрави ги до един и седна до хората . Вече намаше разделение между расите , а между видовете . Извъземни си говореха със свой , андроидите също , хората пък мразеха и двата вида . Преди когато бе станал на 20 и за първи път му дадоха автомат , Джералд познаваше един стар мутант - ветеран , бяха станали доста добри приятели . Но мутанти вече нямаше , умряха в сблъсака между корпорацийте ,, Меларан "' - родната компания на извъземните , и човешкия еквавалент ,, Вулкан ", тя бе управлявана от последния дракон , наречен от извъземните ,, генетичен ерес '' . - Хей момче доста се умисли , май нещо си навлязъл много в тази помия ? - Нищо ми няма , от коя част сте ? - 22 - ри пехотен полк , половината от наште загинаха преди три дни , май онези искаха бърза победа . Виж какво съм запазил от нашия скъп командир не е ли очарователно . Брадатия войник извади от една торба прогнил череп на човек , Джералд се отдръпна и не бе отвратително , имаше доста по гадни неща което правеше един войник - рязането на уши на вражески войници и слагането им на метална верижка , вадене на златни зъби или пък изкуствени очи . Даже познаваше едно момче което носеше откъснат пръст на един сержант убит от него . - Стига бе човече стига си плашил хлапето , ей извъземния имаш ли малко наркотикс , а стоиш и кво ме гледаш искаш ли да ти пръсна черепа а ? Знам че си пълен с дрога , мръстник . - Седни си човеко , за да не си изпросиш изтрел в главата . - По слушай андроидката и се успокой , знаеш ли може при онези копелета горе да има дрога , даже и за цял живот има. - Пич когато ще отидем там ? - Изчакай още малко , до сутринта . Джералд веднага разпозна зависимоста към медикаменти и други неща в този войник , имаше доста такива , но те не оцеляваха дълго на бойното поле , всичко се променяше тука . Но той имаше план за тази групичка , искаше да действа а не да чака в кълта .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 21 Юли 2009 20:30
Корпорация Корпорации Простотия Простотии Тъпотия Тъпотии ... you get the picture.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 21 Юли 2009 20:57
Да бе човече малка е тъпо в началото , ама после се оправя , бях го писал цяла нощ това , а тук е съвсем малка част , ама нещо ми умря мерака //
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 21 Юли 2009 21:11
Сори че пиша още един пост след моя , ама вие ще ми простите . Този разказ е по една книга - игра ,, Войната на сенките '' има и втора книга ,, Роди се сянка " доста интерестни ми бяха и затова постнах разкезчето , мога да го допълня по някое време .
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 21 Юли 2009 21:58
Продължавам да не разбирам какво имате против педофилтие Най-малкото никой не е тръгна да изнасилва петгодишни, amrite ? За разказът - две неща. Поработи върху правописа и граматиката и поработи върху стилът. Освен нещата, които Стийл изтъкна има бая други правописни грешки, кофти използвани времена. Туй се оправя с количеството часове по български език и прочетени книги, няма страшно, но е хубаво да си препрочиташ нещата преди постване - най-малко "typo" грешките ще ги изчистиш ;-р Другото нещо е оформлението. Олял си се с шпацията То че след препинателен знак има поленце - ок, ама не е нужно и преди него да слагаш ;- ) Разтяга се текста и изглежда разхвърлено, иначе принципно не пречи, но никъде не се пише така ;- ) Другият проблем е стилът, но аз със сигурност не съм в позиция да критикувам там Единственият съвет, който мога да дам е продължавай да пишеш и, което е по-важно, продължавай да четеш. Намери си някакви военни фантастики да четеш, примерно на Скалзи "Войната на Старците" или разни други книжлета, за които ще намериш препоръка тук и чети, пък после ако трябва директно копираш :Р Така или иначе стилът не е нещо, което се пръква само - всички почваме от нулата и бавно драпаме нагоре. Единици са тези, които още от началото имат уникален и грабващ стил и като цяло е безсмислено да се сравняваме с тях :Р В твоя случай важното е да имаш интересна история и да успееш да я разкажеш по някакъв увлекателен начин, затова - дерзай
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 21 Юли 2009 22:01
Дади написа: Продължавам да не разбирам какво имате против педофилтие Най-малкото никой не е тръгна да изнасилва петгодишни, amrite ? млъкни
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 21 Юли 2009 22:12
Забележи, че поне глупостта си я замазах с що-годе ентелигентен и стойностен пост Поздрав - Beauty and the Beast OST - Gaston
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 00:42
Много ти благодаря за напътствията , чел съм доста книги но фентази - Хари Потър , Властелина на пръстените , диабло и уркрафт поредиците . Но съм изостанал по граматиката и правописа защото в първи и втори клас класната искаше да ме мести в училище за деца с увреждания / заради целебралната парализа и леката умствена изостаналост / ала преборих се и завърших обикновено училище и даже гимназия затова и много добре не се справям с правописа , но се опитвам да оправя нещата . Иначе си пиша повече за удоволствие , отколкото за някаква цел просто не искам да мисля че съм болен . А колкото и лекари съм обиколил , все ми казват че други с такива увреждания даже не пишат , е десния ми крак ми е малко изкривен , но това не е болка за умиране . Айде пич и пак ти благодаря че писа тези препоръки . Виж те как се разбираме без псувни , то малко си описах живота ама айде , нали трябва да се запознаем
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 09:43
fear4 написа: Много ти благодаря за напътствията , чел съм доста книги но фентази - Хари Потър , Властелина на пръстените , диабло и уркрафт поредиците . Но съм изостанал по граматиката и правописа защото в първи и втори клас класната искаше да ме мести в училище за деца с увреждания / заради целебралната парализа и леката умствена изостаналост / ала преборих се и завърших обикновено училище и даже гимназия затова и много добре не се справям с правописа , но се опитвам да оправя нещата . Иначе си пиша повече за удоволствие , отколкото за някаква цел просто не искам да мисля че съм болен . А колкото и лекари съм обиколил , все ми казват че други с такива увреждания даже не пишат , е десния ми крак ми е малко изкривен , но това не е болка за умиране . Айде пич и пак ти благодаря че писа тези препоръки . Виж те как се разбираме без псувни , то малко си описах живота ама айде , нали трябва да се запознаем Амии, идеята не е лоша, разказа се получава по-добре от онова недоразумение със Старкрафта, а грешките преебават всичко... Пробвай с частни уроци-може и да са ти от помощ?!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 13:46
.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 14:39
Nocturno написа: fear4 написа: некакъв малоумен старкрафт-цъкач, дето живота му се осмисля с биенето на лошите на екрана Троль.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 17:31
Ти си чекеджия , ноктурно , мактурно или там дето викаш . Заври тая китара в там дето не ти огрява мен , поне да ти стане живота по хубав . Аз старкрафт не съм играл , уркрафт също , диабло също съм подминал . Книги по тях съм чел , а според пиша по завартян сюжет от тези в книгите мен . Щях да напиша още една част ама нещо се скапа нета . Ех ако знаеш какво ми осмисля живота . Чел съм Свен Хасел , трите му книги , той е германец бил се в Русия и Италия през Втората световна война . Не съм бил никакви лоши бе тъпанар , само такива като тебе на живо , ейде че вече ми се изчерпаха псувните , и е тъпо само да се псуваме , ама иначе това отпуска . Ще започна да пиша нов чаптър на разказа , тоя май нещо не му втрви , ноктурно със здраве пи4 .
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 18:17
fear4, мислех да не ти се обаждам в темата, ама след последният ти опит - ще се наложи.
Подкрепям идеята да си оправиш правописа, това какъв си, какво си преживял или не си - няма абсолютно никакво значение и не е извинение, ако ще да нямаш ръце и да цъкаш копчетата с молива в устата си. Почнал ли си да пишеш и още повече, да го показваш или го правиш като хората и приемаш написаното като критика или - не го. Точка по въпроса. Колкото до начина ти на писане - извинявай ама май вярно имаш нужда да повториш 1-4 клас, освен за правопис и за смислена подредба на изречението. Да не говорим, че много думи си ги използвам неподходящо, сякаш колкото да лепнеш нещо. Искам също така да ти отбележа, че за 3 дена глава няма как да почне да прогнива, да не говорим до толкова, че да е ужасно. Другото което е, говориш за своят герой все едно е млад на около 20-25г в най-добрият вариант, аз даже си мислех, че е на 18-19, после казваш, че е почнал като хлапе, което навежда на възраст 9-14г. след това казваш, че се бие от 10 години, а на края казваш, че за пръв път е хванал автомат на 20г. възраст, което автоматично го слага на възраст от 30г. в момента, което ще ме прощаваш, ама не е младеж ми клони към средна възраст, а 20г. не е хлапе.
Като цяло се присъединявам към призива да четеш повече книги, ама много и не се хвали какво си бил чел, повечето от нас тука са прочели толкова много и далеш по-стойностни неща от книгите по игри.
А, да за малко да забравя. След като искаш толкова много да се завреш в задника на Нокти, може да му се обясниш на лично.
Но, като цяло мога да ти кажа, само едно. Докато изкараш, нещо което да си струва да го четем, ще мине бая време - години...
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 20:06
.
|
|
|
|
|
The_Martian
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 20:41
Цитат: пламъците осветяваха разкъсаните пламъци Сериозно ли бе, човек?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 21:11
Наистина повечето неща не чета след като ги напиша , има и някои неточности . Но писането не е само букви и пунктуация , това е нещо което изграждащ и извайваш, като скулптор а не само да напишеш нещо . Плюс това постнал съм това просто като да си имам нещо написано тука // айде не ми пука колко неточности има или грешки , просто си убивам времето // ама вие станахте като някакви проверяващи , ако моя живот не е смислен то вашия не знам какъв е , честно пичове съжалявам ви //
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 22 Юли 2009 21:22
fear4 написа: ....това е нещо което изграждащ и извайваш, като скулптор а не само да напишеш нещо . .... Такам, до колкото съм запозната скулптура работи с материал и се старае точно да извае и да разкара всички несъвършенства от творбата си. За разлика от скулптура, който прави дадена склуптура, писателят вае своята творба точно с думи и ако тези думи са написани грешно, не са точни или са калпави, това все едно скулпурът е взел чука и е млатил, колкото да има нещо. Точно това си направил и ти. Щракал си по клавиатурата, "колкото да има нещо", а когато ти казваме, че това е така, ревеш "Ама правописа не е всичко" и сам се закопаваш и опровергаваш с по-горният цитат. Както казах и по-горе, ако ще пишеш - пиши. Никой не го интересува дали живота ти е хубав, смислен или си на дъното на общественият кенеф, това не са смекчаващи обстоятелствата факти. Да не говорим, че още по-малко сме ти притърсили съжалението, но виж ти си съжален, защото явно сам не се разбираш, а искаш другите да те разберат. Колкото до напускането ти от форума, не може да напуснеш място, от което не си част, но пък може да ни спестиш хормоналният си дисбаланс, имаме си достатъчно като тебе. Ще те помоля още, ако искаш да обясняваш, колко щастлив и смислен живот имаш и търсиш разбиране, бягай в тиинпроблем, тук никой не го грее и не мисля, че ще се заинтересува, особено в ТВОРЧЕСКИЯТ ФОРУМ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 23 Юли 2009 07:43
Я не ме пращай при надрусаните и пияни тийнове , дето не знаят как да се срешат . Разказах че съм болен и как съм успял да се справя не да търся съжаление а да покажа че съм постигнал нещо . Защото повечето деца с мойте заболявания са оставени в домове , а другите отиват в някое загубено училище за увредени , това е . Не ме интерисува , можете да плюйте колкото си искате разказа , аз и без това си го завърших и не ме интерисува вече . Вие оплюхте онова допълнение че това няма да плюте , мислих във форума има интелегетни хора , ама вие сте по зле и от тийновете . И не съм на дъното , май вие сте там и аз ви гледам от там , айде пичове благодаря че не ме приехте във вашата клоака //
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 23 Юли 2009 08:22
Аз пък отново ще ти потретя, че в Творческият, никой не го грее личният ти живот. Тук е място за творчество и ако толкова искаш да покажеш, че си постигнал нещо, направи го като пуснеш нещо, което си струва изгубеното време за четенето му. Но вместо това пускаш нещо, по-осакатено и от ударен от бомба чове, претендирайки, че правописа и смисленото подреждане на думи не е важно за един писател, контрирайки се сам с изказването, че като един скулптур трябва да си извайваш творбата и ненужно навирайки факта "че си постигнал нещо". Е, имам лоша новина за теб, повечето тука са постигнали неща по един или друг начин, които са си важни за тях, а това, че ти не си бил отишъл в дом до голяма степен се дължи на родителите и роднините ти и в по-малка степен на теб. Защото те ако са искали да те метнат в дом, щяха дори да си и напълно здрав. Така, че спри да си избиваш комплексите за малоценност навирайки "колко си успял и как си се преборил" и ни освободи от присъствието си, защото явно не разбираш какво ти се говори, дори и да е написано в прав текст. "Малоумните" тиинове от проблема, поне чат пат им стопля реотана като им обясниш като за бавноразвиващ се, на теб явно и така ти е трудно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на Корпорацийте / пилотно заглавие / Публикувано на: 23 Юли 2009 11:57
Абе факай се чикиджия нещастен , шибаняр си и такъв ще си останеш , вървете със свойте приятелчета в африка със спин да се заразите . Умрете и живота ще бъде по - хубав , кретени , въобще не ме ебе за вас . Много ви е гот да плюйте инвалид , дано и вие станете такива , хората да ви задминават и подиграват , айде пожелавам ви го от сърце , въобще няма да се извинявам за думите си , дано някой ден да се срещнем в ада . А аз да бъда ваш инквизитор , келеши долни //
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|