Enemy написа:Ако искам нещо ритмично-Продиджи. Ако искам нещо за фон...е там вече става проблем Иначе и аз не робувам само на един стил, но...бих казал, че направо не мога да понасям хаус
Твой проблем, хауса си е велик фон!
Ммм, аз го възприемам като дразнещо и еднообразно нещо, което слушат съученичките ми наркоманки(и не само). Но-хора всякакви, мнения-също!
Enemy написа:Ммм, аз го възприемам като дразнещо и еднообразно нещо, което слушат съученичките ми наркоманки(и не само). Но-хора всякакви, мнения-също!
от ония наркоманки дето припадат в дискотеките от амфети ?
Enemy написа:Ммм, аз го възприемам като дразнещо и еднообразно нещо, което слушат съученичките ми наркоманки(и не само). Но-хора всякакви, мнения-също!
от ония наркоманки дето припадат в дискотеките от амфети ?
Абе не ги знам припадат ли или не, ама една дето остана сега я пращат в Америка да се лекува от зависимост... Хами-опитвам се, опитвам
Слушам метъл и рок от няколко години и мога много да говоря по тази тема,но ще се опитам да бъда кратък.В метъла повечето пъти се пее за нещо смислено-например за живота,за справедливостта,също се пее против войните или за проблемите на хората.Винаги текстовете на метъл бандите са дълбокомислени и можеш да извадиш поука от тях за себе си. Друго нещо е и това,че за една метъл група се искат истиски майстори на соло китари,басове и барабани,а за чалгата се иска да имаш цици големи колкото футболни топки и готин задник. Също ако чалгата е по добра музика кажете ми защо тогава билетите за чалга концертите са 5 лв и отиват най-много 3000 души,а за метъл концертите са по над 50лв. билетите и се събират най-малко по 30 000 души на концерт.А на METALLICA бяхме над 70 000. Направете изводите сами.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
blackmaster, почти всичко дето каза са пълни глупости. Първо не винаги текстовете са смислени. Второ чалгарите са много повече колкото и да не ми се иска. Просто концертите са по-евтини, щото все пак това са български изпълнителки, а се събират по-малко хора, щото са по-често. Чалга концерти има сека седмица, а кога ще ти дойдат пак Металика. Трето за концерта на Металика доста се изхвърли. Принципно ги дават, че 50 хилки са били ама пак ми се вижда прекалено много, а камо ли 70 000.
Der Meister написа:blackmaster, почти всичко дето каза са пълни глупости. Първо не винаги текстовете са смислени. Второ чалгарите са много повече колкото и да не ми се иска. Просто концертите са по-евтини, щото все пак това са български изпълнителки, а се събират по-малко хора, щото са по-често. Чалга концерти има сека седмица, а кога ще ти дойдат пак Металика. Трето за концерта на Металика доста се изхвърли. Принципно ги дават, че 50 хилки са били ама пак ми се вижда прекалено много, а камо ли 70 000.
Това е поредния трол, не му се връзвай.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Оххх ...една доста пошла темичка :/// ноо какво да ви кажа ,аз съм музикално толерантен човек...не ми пречи нека си слушат хауса,техното,алармите от колите,пайнерките и всички други неща...стига да не ми тропат моята музика ((:
Nicarr написа:Оххх ...една доста пошла темичка :/// ноо какво да ви кажа ,аз съм музикално толерантен човек...не ми пречи нека си слушат хауса,техното,алармите от колите,пайнерките и всички други неща...стига да не ми тропат моята музика ((: