Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Търся куестове :D
Публикувано на: 20 Юли 2009 12:35

Търся едни куестове,които си ги спомянм отпреди 10-ина години даваха ги по Евроком по едно предаване геймъри шоу мисля,че беше там се обаждаха по телефона и казваха кво да направи тоя с компа и така докато не се превърти играта.Имаше няколко много добри куест си спомянм,ако някой може да ми каже кои са :)

Освен това търся и други,ако се сещате някой подобен на тея кажете.Играл съм Monkey island,Grim Fandango,Syberia 1/2,The black mirror,Ni Bi Ru и май това са,може и още да има,де.Та аяко някой каже някой готин ще съм му благодарен :P

Профил

Заглавие: Re: Търся куестове :D
Публикувано на: 20 Юли 2009 13:03

Приключенията на Jack Keany.На мен лично много ми хареса

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Юли 2009 14:58

Ще ти изброя част от кустове които съм играл на времето малко от тях съм врътнал предвид че не бях и все още не съм запален по този жанар тези игри бяха невероятно добри
Quest of glory 4, Maniac Mansion,Day of the tentacle,King quest 4,Discworld 1 i 2 ,Simon the sorccerer 1 i 2,Prisoner of Ice,peppers adventures in time,Companians of Xanth,Bureau 13,Leisure Suit Larry 7,Legend of kyrandia 1 i 2,Sam and Max(първата част).

Подобни игри вече не можеш да намериш дори и тия които си гледал по телевизята на времето са повче пъзелоподобни къде решаваш пъзели отколкто да комуникираш с персонажи и да има добра атмосфера или да са пълни с хумор......

Профил WWW

Публикувано на: 20 Юли 2009 17:53

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 09:25

Full Throttle не е точно куест...има някакви дебилно направени екшън мини игри с лошо управление, които са част от геймплея... :shock:
Иначе комикс атмосферата е жестока.

Като стана дума за стари куестове Indiana Jones 4 беше готина. Имаше и убер яки FMV игри от сорта на Gabriel Knight 2, Black Dahlia, X-Files, Zork Nemezis и Morpheus - но мисля, че те няма да тръгнат на съвременните OS-ове, освен ако няма специални патчове за тях.
Имаше една The Flight Of The Amazon Queen, която беше нещо, като свеж рип-оф на Indiana Jones 4...Има я за безплатно теглене за ScummVM.

http://www.download-free-games.com/free ... _queen.htm

За същия емулатор я има и играта Beneath A Steel Sky.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com