Трети човек търси една игрчика :D
Трети човек търси една игрчика :D
Преди 9 години, ако не и повече, ми беше попаднала една игричка, ако не ме паметта беше от някаква колекция от '98. Имаше някакъв шаман и разни други войници, които можеха да танцуват около огъня. Имаше не лоши битки, ама не я помня. Тези, които са я играли сигурно са се сетили за коя става въпрос.
Re: Трети човек търси една игрчика :D
Populous
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Тя е от около 90-та година.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Добре де, Populous: The Beginning, третата част, тя е от 98ма.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- ManicSubsidal
Има издание и от 98...Tiny написа:Тя е от около 90-та година.
А, именно...Сентри си знае работата