Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблем с Far Cry 2
Публикувано на: 16 Юли 2009 21:50

Начи инсталирах си играта нормално, сложих крак нали всичко както си му е реда, но като я стартирах ми излезе съобщение, че са ми стари драйвърите, на което дадох ОК и си тръгна играта. После като почна да зарежда ме изхвърли. Предполагайки, че проблема е от драйвърите тръгнах да търся нови драйвъри. Изтеглих тия - http://www.nvidia.com/object/winxp_186.18_whql.html
Би трябвало да са най-новите. Обаче сега пък като стартирам играта ми казва, че не са съвместими с видео картата (GeForce 8600GT), въпреки че пише, че я поддържат. Какво да правя сега, някакви идеи?

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с Far Cry 2
Публикувано на: 16 Юли 2009 22:07

Ами пробвай с една идея по-стари драйвери-нали да не са най-новите...
Другия вариант е, самата игра да не ти поддържа видеокартата, което е малко вероятно, но при положение, че е зле оптимизирана е напълно възможна някаква несъвместимост с хардуера!

Профил

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Публикувано на: 16 Юли 2009 23:35

Enemy написа:
Другия вариант е, самата игра да не ти поддържа видеокартата, което е малко вероятно, но при положение, че е зле оптимизирана е напълно възможна някаква несъвместимост с хардуера!

Зле оптимизирана? Ти чуваш ли се кво говориш? Тва е играта с една от най-добрите графики,а аз я подкарах на 1280х1024 на High почти на всичко,имах стабилен ФПС и това при положение,че съм с XFX 8500GT :stooped: Сори за спама :Oooops:

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2009 15:01

Във форумите на дата бг ми препоръчаха някаква програма CCleaner, с която да махна драйвърите и наистина като изчистих регистрите с нея (не знам всъщност дали са се махнали драйвърите) тръгна играта без нито да показва съобщението, че са ми несъвместими драйвърите нито съобщението, че са ми стари, но пак както преди ме изхвърли при зареждането. Явно проблема изобщо не е бил свързан със стари драйвъри щом сега пак е налице.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2009 19:51

The procesor написа:
Enemy написа:

Зле оптимизирана? Ти чуваш ли се кво говориш? Тва е играта с една от най-добрите графики,а аз я подкарах на 1280х1024 на High почти на всичко,имах стабилен ФПС и това при положение,че съм с XFX 8500GT :stooped: Сори за спама :Oooops:

Кретен, не спори с мен-на компа на един фр-Радеон 4800, един процесор, 1 или 2 гб рам на ЛОУ му цепи!
На моята конфигурация-двуядрен 3.8гхц, 1гб рам, Гефорс 7300 ГТ ми върви на Медиум идеално!
Така че спокойно можеш да се завреш някъде с шибания си 8500!
Освен това резолюцията ми беше 1400х900-ти си намерил най-умрялата!

Профил

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Публикувано на: 17 Юли 2009 21:48

Enemy написа:
Кретен, не спори с мен-на компа на един фр-Радеон 4800, един процесор, 1 или 2 гб рам на ЛОУ му цепи!
На моята конфигурация-двуядрен 3.8гхц, 1гб рам, Гефорс 7300 ГТ ми върви на Медиум идеално!
Така че спокойно можеш да се завреш някъде с шибания си 8500!
Освен това резолюцията ми беше 1400х900-ти си намерил най-умрялата!

:lol: Изводът,е че ти и фр-да ти сте тъпаци,понеже той има добра видео карта и слаб процесор,а ти имаш добър процесор и слаба видео карта =>машините ви не са сглобени ,така че да има някъв баланс,а само сте трупали хардуер :stooped:
П.С. Резолюцията не се "намира",а се слага според големината на монитора :stooped:

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юли 2009 11:15

Да, определено си някакво лапе, което е здраво разглезено от мама и тати и което се смята за велико.
Хич не ни обсъждай конфигурациите-компа ми е от 2 години, не от тази, не е ъпгрейдван досега и въпреки това Бърнаут ми върви на УЛТРА ХАЙ с 2х антиалайзинг.
Освен това нямам неограничени финансови средства, които да пръскам за компютър!
И освен това си толкова тъп, че не си разбрал какво имам предвид под "намерил"-не се безпокой, ще пораснеш, ще поумнееш и ще разбереш! До тогава-stfu!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юли 2009 19:41

Абе ей! Стига сте спамили темата ами кажете как да оправя проблема :x :x :x

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: