Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: GH:World Tour или как парата прави играта
Публикувано на: 16 Юли 2009 20:41

Не знам кога излезе последната част на Guitar Hero,предполагам че е отскоро,дръпнах я днес.

Според уикипедия датата е 30 септември 2009та.Както и да е,това не ме интересува.
Моите лични очаквания бяха за Guitar Hero 3 с нови песни и леко променена графика.Това,което получих наистина бяха нови песни и леко променена графика,о,да и то какви песни и каква графика.Върху стария GH3 енджин,добавени малко светлосенки ала Doom 3,подобрени модели на групата,за да се премахне комикс-усещането и добавен отвратителен блър,който накара рс-то ми да се държи сякаш не играя Guitar Hero,а Crysis(на Crysis имаха повече фпс,бтв).Дори след като сведох графичните настройки до абсолютния минимум кадрите не мръднаха.Нещо,което недоумявам още от 3ката - ЗАЩО АДЖЕБА МИ Е ЯКА ГРАФИКА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЦЕЛТА НА ИГРАТА Е ДА СЕ СЛЕДИ ГРИФА?Естествено,ако играта беше за конзола това щеше да бъде един чудесен бонус към якия геймплей,но при РС версията е абсолютна клизма.Щеше да бъде добре,ако не влияше на кадрите на грифа,но в случая ако имаш нещо по-слабо от 4 гигабайта рам и GF8800 прави игрането невъзможно.И докато при GH3 все пак се играеше на 512 RAM и R9550,то сега на 1.5 GB RAM и GeForce 8600GT на новата част ми идеше буквално да разбия клавиатурата в компютъра.Не бях пуснал Fraps,но съм сигурен че FPS-то се колебаше между 4 и 5.
И като заговорихме за клавиатура най-голямата клизма за РС феновете след тежката графика са контролите.Те не могат да бъдат променяни от менюто,а трябва да имате инсталиран GH3,да намерите един файл,който е буквално в на майка си гъза да копирате едни цифрички,да намерите един друг файл,който е също в на майка си гъза и да ги заместите там и въпреки че го направих поне при мен НЕ СТАНА.Така че,дори и да преодолеете високите системни изисквания и играта ви върви с нормални кадри,дефолт контролите са си буквално оловна стена.
Добре,някой от вас ще си каже "Е голяма работа!Ще свикна с контролите все някак,нали има яки песни в тая игра!".Да,ама не.Iron Maiden,Pantera,Metallica,Slayer,Scorpions и прочее велики групи от предишните части са отстъпили мястото си на Linkin Park,Tokio Hotel,Korn,Michael Jackson и Coldplay.
Първите три групи са просто срам и позор,според мен те нямат никакво,ама НИКАКВО място в игра,която има претенциите за рок симулатор,ако не друго,то поне защото в песните им се повтаря по един и същи риф до края,а пък китаристите им са прекалено сакати и соло посмъртно не могат да изсвирят.Но явно "Парата прави играта" важи в пълна сила и при Activiosion.Майкъл Джексън,мир на праха му,колкото и да е талантлив и бла-бла-бла,не е титулован краля на рока,а краля на попа.И въпреки че включеното парче Beat it е добро за тази игра,то далеч можеше да бъде заместено от къде-къде по-добри песни на Мегадет,Мейдън или дори Чилдрън ъф Бодъм.А Coldplay не ги знам какъв метъл ми свирят,че да ги набухат в игра с китари и барабани.
Абе като крайна оценка на тази игра просто бих цитирал един френд:
[21:05:13] Любо написа:pulen KUR

За съжаление,парата окончателно започна да прави играта.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Guitar Hero : World Tour впечатления
Публикувано на: 16 Юли 2009 20:44

А можеш ли да дадеш линк или нещо от сорта към трак листа?
Така като чета май въобще няма смисъл да я тегля-не ми се играе на скрийнове :x :?
А, извинявай, ама пак поне Линкин Парк не са зле толкова-вярно рифовете са еднообразни, но в сравнение с ония емота и Корн, които и те не знаят кво свирят, са си направо много прилични!
Прав си, че Джако няма място тука, същото важи и за Колдплей...

Профил

Заглавие: Re: Guitar Hero : World Tour впечатления
Публикувано на: 16 Юли 2009 20:45

Enemy написа:
А можеш ли да дадеш линк или нещо от сорта към трак листа?
Така като чета май въобще няма смисъл да я тегля-не ми се играе на скрийнове :x :?

Заповядай:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_so ... World_Tour

Профил

Аватар
Заглавие: Re: GH:World Tour или как парата прави играта
Публикувано на: 16 Юли 2009 20:48

Пфф...здраво на комерсиал мирише-приятелят ти е прав!

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 16 Юли 2009 21:03

Важното е, че има Hotel Calfornia :D

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 16 Юли 2009 21:24

Играя FoFix (модификация на Frets on Fire) с всички песни от всички гитар хирота и рок бандове - по е яко :)

Алми - поинтересувай се малко за Fofix - може би ще ти допадне

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2009 21:28

Конзола.
Знам, че има хора без конзоли, които искат да пробват Guitar Hero, но с клавиатура е кур, а и портовете (този конкретно) са ужасни.
Препоръчвам Guitar Zero:

http://zamunda.net/details.php?id=115575&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=109431&hit=1

Можеш да си държиш клавиатурата по забавния начин, можеш да ползваш китара и има пълни опции за промяна на контроли.

П.П. Rock Band FTW

П.П.2. Истинска китара FTW

ЕДИТ:
Абе, Деник, тоя FoF е нещо странно лагав... не, че сече, просто играя GH и на това нещо забелязвам някакъв изключително малак лаг м-у натискането на клавиша и регистрирането му. Може проблема да е в моя телевизор. :/

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 16 Юли 2009 21:30

fofix >>> guitar zero :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2009 21:32

denik написа:
fofix >>> guitar zero :lol:

Чшшшш, глей кво казах после! :D
Освен това някой песни са фрет-нати много сакато... но ги има понееее. :(

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2009 22:02

Leach написа:
Конзола.
Знам, че има хора без конзоли, които искат да пробват Guitar Hero, но с клавиатура е кур, а и портовете (този конкретно) са ужасни.
Препоръчвам Guitar Zero:

http://zamunda.net/details.php?id=115575&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=109431&hit=1

Можеш да си държиш клавиатурата по забавния начин, можеш да ползваш китара и има пълни опции за промяна на контроли.

П.П. Rock Band FTW

П.П.2. Истинска китара FTW

ЕДИТ:
Абе, Деник, тоя FoF е нещо странно лагав... не, че сече, просто играя GH и на това нещо забелязвам някакъв изключително малак лаг м-у натискането на клавиша и регистрирането му. Може проблема да е в моя телевизор. :/

Аз ся го пробвах тоя фофикс, сече та си е ебало майката, ся отивам да видя тва Гитат Зиро

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2009 22:09

Omega-x написа:
Аз ся го пробвах тоя фофикс, сече та си е ебало майката, ся отивам да видя тва Гитат Зиро

За Гитар Зирото обаче трябва да инсталираш PPJoyshit и на някой PC-та не зацепва. :/

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com