Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга
Публикувано на: 14 Юли 2009 00:05

Абе никога не съм бил особено добър на такива игри. Имам си и геймпад и всичко. Пробвах 4-5 битка... Освен филмечета в началото всичко беше голяма тъпня... А героите са ги направили като анаболни говеда. (Краката на Чун Ли няма да ги коментирам изобщо).

Профил

Публикувано на: 14 Юли 2009 02:59

Старали са се да направят един вид комиксова графика хората. Ако ще се залавяме и за най-малките подробности...

Както и да е, това, че ти не харесваш жанра изобщо не значи, че трябва да го плюеш автоматично, приятелю.

Относно краката на Чун-Ли, те са си мускулести открай време.

По темата - карам полека, но засега съм се застъпил до 17 ниво на "Survival" и на 18 на "Time Trial". То в тях е истината, ако искаш да се тренираш... сега на Hardest ми се струват мишки. :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 14 Юли 2009 09:59

Xelian написа:
(Краката на Чун Ли няма да ги коментирам изобщо).

Аха, те са по-големи от на мъжете :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
Публикувано на: 16 Юли 2009 10:13

Chun Li си има супер баджаци :roll:
Само аз ли имам проблем със Сагат.
На хардест немога да го мина с КЕН :devious:
Някой да го е бил с кен на хардест ?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 16 Юли 2009 11:22

Братле, казвам ти, ако искаш да се тренираш, минавай Challenge Mode-a директ. Гаранция, че докато стигнеш 15 мисия на Survival или Time Trial, Hardest ще ти се струват мишки.

Аз сега само като си вляза и си ги бия ей тъй за норматив, пък смятай някой наистина добър, имам предвид някой като световните шампиони. Сигурно само на Perfect си ги минават гадовете... :devious:

Профил

Публикувано на: 16 Юли 2009 14:07

Punisher Кен е много добър вс сагат заради опростените му комбота и магии просто когато сагат започне да хвърля болове почти сигурно е , че не можеш да ги пускаш по-бързо от него защото има горен и долен.Аз често като играех в началото пускам тая въртележка с краката обаче с high kick за да е възможно по-надалеч тоест той като пусне tiger strike ти я пропускаш с въртенето и му джаскаш един кик след като падне веднъж може да му причиниш много щети focus strike, ъперкъти , да го хвърлиш на някъде и к'во ли още не , малко повече изобретателност и ще го биеш

Профил

Публикувано на: 16 Юли 2009 16:10

Всъщност, има и по-лесен начин да набиеш Сагат на Hardest.

При претупания изкуствен интелект на противниците (затова малко по-късно) е почти винаги сигурно, че при по-голяма дистанция Сагат ще прави Tiger shot почти непрекъснато. При тази ситуация просто прескачаш изстрела му, удряш го при падането си с Heavy Kick, клякаш бързо и правиш подсечка. Повтаряш до убиването му.

Въпреки че гореспоменатия начин е малко или много чийтване, глупавия изкуствен интелект го оправдава напълно. Личи си от километри, че играта e била създадена чисто и просто за мултиплейър конфронтации. От САРСОМ можеха да се понапънат малко и да поразнообразят арсенала от движения на противниците ти при по-високо ниво на трудност, не просто да им налеят малко повечко damage и да им създадат алгоритми за постоянно използване на Special Moves.

Нейсе, игрицата и така си е яка. Само че ти прави лошо впечатление, веднъж щом хванеш цаката на всеки един противник на Hardest и оттам нататък го биеш без особени затруднения. Малко се обезсмисля сингълплейъра така.

Все пак в тупалка - какъв сингълплейър? :)

Профил

Публикувано на: 16 Юли 2009 18:35

оууу надали горен и долен тигър така , че трудно ще стигнеш до него и второ не може да не изядеш някой хит и най-вече на хард често правят блок при елементарни удари държа на тезата си , че по моят вариянт победата ти е в кърпа или пешкир вързана.Но ест не можеш да използваш едни и същи хватки постоянно все по някакав начин компа рано или късно ще ти противодеиства

Профил

Публикувано на: 16 Юли 2009 18:52

Да, прав си, че понякога тази тактика не действа, защото компютъра полудява и за отрицателно време ти вкарва огромен damage. Бих казал обаче, че в 85% от случаите, ако имаш малко късмет и сръчни пръсти, успяваш да го биеш.

Аз тази стратегия я използвам само ако искам да му отмъстя, като веднага, след като се изправи, го премятам с Normal Throw, после използвам напълно зареден Focus Attack, след което веднага EX Shoryuken, за нанасяне на максимални щети за отрицателно време. Сега обаче го бия само с нормални удари, удоволствието е по-голямо. :devious:

При Сагат много-много не използвам Hadoken и Senpukyaku, защото има неприятния навик да блокира Hadoken c Tiger shot, а Senpukyaku с противния си Heavy kick, който се разпростира през половината екран. Ебаси, Далшим няма такъв обхват, бе! :)

Най-мразя обаче нисичките бойци като Хонда, Ками и Бланка. Тях Senpukyaku не ги лови, за съжаление... :)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2009 19:35

Дайте некво предложение за Акума, че здравето ми взе. Слагам го дори над Фей Лонг, Ками, Зангиф, Балрог и Абел за най-кофти противници( и Ел Фуерте, ама само като се разтича много)

Профил

Публикувано на: 16 Юли 2009 20:59

Четох, че обичаш да играеш с Абел, Сагат и Рию. С Рию и Сагат го дебни съответно с Shoryuken и Tiger Uppercut. С Абел е въпрос на избегване на атаките му с претъркулване покрай тях и добър тайминг на Wheel Kick-a, за предпочитане е докато Акума прави Hadoken.

Внимавай повечко с Абел обаче, понеже повечето от нормалните му движения и със сигурност гореспоменатия Wheel Kick го оставят отворен за части от секундата за контраудари. А такива Акума ги владее с много, заради невероятната си скорост на Hardest.

Брат му Gouken обаче ми е малко по-труден, заради навика си да те хваща точно на приземяването ти след скок с Forbidden Shoryuken. Внимавайте за това движение.

Относно Балрог - на Hardest той е най-лесния противник. Клякаш и почваш да се набираш на Light Punch бутона. На това ниво на трудност той само се хвърля към теб с Turnaround punch, който се спира лесно с барикада от леки юмручни удари в клек. Малко нуубска стратегия, ама какво да се прави.

ЕDIT: А, да, забравих -Аkuma's Wrath of the Raging Demon - скачате. Ако ви хване, особено на пълен Revenge meter - смъква ви кръвта за секунди. Подобни щети нанася само ултра комбото на Зангиеф.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Юли 2009 21:35

Играя само със Сагат, ма найсе. Рию е гей:> Оправих си Джелинджа, но Гоукен определено е интересен персонаж, но нищо не се изправя пред мощта на Краля - SAGAT.

Как да е, отнесох се. Искам да се похваля(колкото и лейм да звучи), че направих първата си победа с/у Акума на хардест :>

Профил

Публикувано на: 22 Юли 2009 22:14

Ами да те поздравя, наистина бая време те мъчеше тая гад. :)

Каква стратегия използва?

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Юли 2009 22:19

Никаква, освен ако по-честото ползване на Тайгър ний, може да се нарече стратегия, а и едно лъки вкарано Супер. Ся ме мъчи 10 Тайм челиндж :(

Профил

Публикувано на: 22 Юли 2009 22:23

Аз строших един геймпад именно на тоя Time Challenge.

Да, докато стигнеш 17-ката, ще си използвал всички псувни от "инвентара" си по сто и дванайсет пъти, но повярвай ми - след Survival и Time Trial на Hardest ще ти се струват нищожества.

Изиграй и индивидуалните предизвикателства. Оттам се научих на ЕХ Focus Cancelling-a, Dash Cancel и Repeated Strikes.

Ако ги минеш и трите, ставаш Бог. Повярвай ми.

Профил

Публикувано на: 22 Юли 2009 23:36

абе аз от доста време не съм я играл тая игра и въпреки , че не съм я играл с гейм пад може би с клавиатура наистина се играе по-леко въпреки нуждата от малко по-бързи реакции заради повечето бутона които трябва да натиснеш за комботата.Някой ако е играел и с клавиатура и с гейм пад да каже с кое му се е сторило по-приятно за игра

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юли 2009 23:50

По приятно е с джоипад, по лесно с калвиатура, а най лесно и приятно е с една спецялна ръчка за 200 лева дето струва продава се за хбокс и за пс3 може и за пц да има некаде

Профил

Публикувано на: 23 Юли 2009 01:45

Хем по-приятно, хем по-лесно ми е с геймпад. И с клавиатура мога, ама не е същото.

Профил

Публикувано на: 24 Юли 2009 20:43

имам проблем с играта покривам изискванията с виста 64 бита сам..това ми излиза http://store.picbg.net/pubpic/53/69/713 ... 935369.bmp някви идеи :(

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Юли 2009 17:44

АЕ МАМКА МУ СТАРА С КОЕ КОПЧЕ СЕ ДАВА CONTINUE :x :x :x :x :x :x

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по