какво значи чийтване?
-
мира
какво значи чийтване?
Може ли някой точно да ми обясни какво значи чийтване?И какво трябва да направим за да нямаме БАН?
-
¦•••SHERIFA•••¦
Re: какво значи чийтване?
Създателят на темата не е уточнил точно за кое място ( сайт, гейм сървър, чат, etc. ) става въпрос, за да се слага URL до текущите форумни правила.
Е във форума не може да се чиитва тъй че едва ли говори за тука :Д Предполагам за някоя игра пита => 80% шанс тва да е УоУ.Тъй че обще взето не ползваш ботове/хакове/афк и тн. и нема да те баннат.А за пиратски сървари и някои скилове са забранени
-
¦•••SHERIFA•••¦
Как да няма как да се "cheat"-ва у форума ? Една камара ясно, откровено и ПРОДЪЛЖИТЕЛНО във времето си abuse-ват ли abuse-ват, а санкциии - така и не съм видял. Докладва ли се - докладът е затворен или пък се чакат няколко дни за реакция ( съответно стоят "pending" ). Други пък нарочно НЕ докладват, щото... виждат, че няма смисъл. Да, но няма и смисъл от гласуването по изборите, що ходите тогава !? !? !?
Та така де, "cheating" е доста разтегливо понятие, в зависимост от конкретната сфера и разбиране. Като си тръгнал да обясняваш ( все пак ), за да е отговорът ти пълен, длъжен си да напишеш всички възможности варианти или 99.99% от тях да ги покриеш. Знаеш ли колко текст и време ще са ти нужни, за да ги изпишеш ?
Та така де, "cheating" е доста разтегливо понятие, в зависимост от конкретната сфера и разбиране. Като си тръгнал да обясняваш ( все пак ), за да е отговорът ти пълен, длъжен си да напишеш всички възможности варианти или 99.99% от тях да ги покриеш. Знаеш ли колко текст и време ще са ти нужни, за да ги изпишеш ?
Чийтване,буквално до колкото знам значи да измамиш по някакъв начин-било то в игра,форум гласуване и т.н.
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
-
мира
Благодаря Ви хора за отговорите...
Стана ми напълно ясно какво значи и какво не трябва да правя..прочетох правилата.
PS; А по принцип питах, какво значи чийтване във връзка с тегленето на филми от различни сайтове...
Стана ми напълно ясно какво значи и какво не трябва да правя..прочетох правилата.
PS; А по принцип питах, какво значи чийтване във връзка с тегленето на филми от различни сайтове...
-
Гост
Извинявам се, че не уточних въпроса си във връзка с какво питам за чийтването...
si_monna@abv.bg-психолог.
si_monna@abv.bg-психолог.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Stealth написа:...след като е писал(а) тук, приемам че пита пак за тук...
мира написа:...А по принцип питах, какво значи чийтване във връзка с тегленето на филми от различни сайтове...
- ManicSubsidal
Stealth написа:Окей, окей, you smug bastard...
Шерифе, вярно че прекаляваш с тез обяснения...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ахах, Кирето каза тежка дума.
Аз пък ще чийтна:
/godmode
Аз пък ще чийтна:
/godmode
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Аз пък Щъ банна щот съм админ
amx_ban creator reason: щот тъй
amx_ban creator reason: щот тъй
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."