Проблем с The KMPlayer

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Voivodata

Проблем с The KMPlayer

Мнение от Voivodata »

Наскоро си взех лаптоп. На персоналния компютър винаги съм бил с KMPlayer и никога не съм имал проблеми с него. Чете абсолютно всичко и мога да кажа, че съм много доволен. Та реших да си го кача и на лаптопа, но като си пусна някой филм субтитрите ми излизат като йероглифи. Качвам същия филм със същите субтитри на персоналния компютър и всичко си е наред. Някой може ли да ми каже от къде става така и евентуално как бих могъл да го оправя? :)
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
zonda

Re: Проблем с The KMPlayer

Мнение от zonda »

:D :D :D
Аватар
Voivodata

Мнение от Voivodata »

Мерси, брато, златен си. Имам чувството, че само ти влизаш във форума. Благодаря.
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
JUNGLEb0Y
В момента играе: CS 5vs5
Обратна връзка:

Мнение от JUNGLEb0Y »

install Flex type - restart your computer - OK OK OK OK subs on
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

JUNGLEb0Y написа:install Flex type - restart your computer - OK OK OK OK subs on
Ходи се гръмни с тоя флекстайп!!!

Човека като не си е нагласил локалните настройки, ако ще и на иврит ще му излизат...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Публикувай отговор