Коя книга четете?
Re: Коя книга четете?
На Ървин Уелш "Креватните тайни на майсторите готвачи" препоръчва се на хората,които се кефят на неговото творчество 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
В момента чета "Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет" от Робърт М. Пърсинг, ама напоследък нещо турдно я разбирам, трябва да препрочитам всяко изречение по 4-5 пъти
.
„Фантастиката и фентъзито са като спортен уред за мисълта - не могат да те отведат никъде, но тренират мускула, с който можеш да стигнеш навсякъде.“ Тери Пратчет
Божествена комедия от Данте Алигиери
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
Дума КИ на Стивън Кинг
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
Сега съм подхванал Cryptonomicon на Нийл Стрфънсън.
За сега е доста доста добра, а от това което съм чувал нататъка става още по-добра.
За сега е доста доста добра, а от това което съм чувал нататъка става още по-добра.
Reaching aural nirvana...
chigot написа:В момента чета "Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет" от Робърт М. Пърсинг, ама напоследък нещо турдно я разбирам, трябва да препрочитам всяко изречение по 4-5 пъти.
Това е книгата, която най-бавно съм чел, въобще. Чак препрочитания не, но се чете бавно с обмисляне
Преди малко дочетох трилогията за Небесните Господари на Броснан.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
аз книги не чета само PCmania за мен 
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Предястие:

Основно:

Десерт:

Основно:

Десерт:

The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Аз Хобит пробвах да я чета в Дист-а една вечер, щот не мога да спя и да се приспя, но не ми издържаха нервите и я оставих.
В момента чакам да излезнат следващите части на: "Песен за огън и лед" и последната книга на "Ерагон" и се чудя какво да захвана да чета в момента....
В момента чакам да излезнат следващите части на: "Песен за огън и лед" и последната книга на "Ерагон" и се чудя какво да захвана да чета в момента....
Крещя, следователно съществувам!
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Нем, бъркаш се
. Казах, че сами трябвали 2 години за да се натуткам да започна да ги чета, въпреки, че имах първите книги.
Но принципно не харесвам поредици, които излизат в момента, точно по причината, че трябва да ги чакам.
Но принципно не харесвам поредици, които излизат в момента, точно по причината, че трябва да ги чакам.
Крещя, следователно съществувам!
-
JUNGLEb0Y
- В момента играе: CS 5vs5
- Обратна връзка:
zemlemoriq
-
Steel
- Обратна връзка:
IceQueen написа:Аз Хобит пробвах да я чета в Дист-а една вечер, щот не мога да спя и да се приспя, но не ми издържаха нервите и я оставих.
Правилно, и аз не можах. И ми стана адски тъпо, че съм дал 40 лв. за нея
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
On Basilisk Station на Дейвид Уебър. Някакво много симпатично военно сай-файче, въпреки че стила на автора е малко сухичък и скучноват.
Ще се възползвам да препоръчам на всички фенове на научната фантастика трилогията за Войната на старците на Джон Скалзи. Това е едно от най-готините фантастики, които някога съм чел. Самият Скалзи пише супер готино, историята вътре е яка, героите са забавни и интересни. Силно се препоръчва
Ще се възползвам да препоръчам на всички фенове на научната фантастика трилогията за Войната на старците на Джон Скалзи. Това е едно от най-готините фантастики, които някога съм чел. Самият Скалзи пише супер готино, историята вътре е яка, героите са забавни и интересни. Силно се препоръчва
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Hammer of the Gods
- prince of persia
Harry Potter and the deadly hallows.
Diablo 3
Легионите на Цезар
Diablo 3
Легионите на Цезар
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Азатот
Дагон
Зовът на Ктхулу
Пълзящият Хаос
Дагон
Зовът на Ктхулу
Пълзящият Хаос
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"