Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Heroes of Might and Magic: Online
Публикувано на: 10 Юли 2009 11:57

Цитат:
Heroes of Might and Magic Online: Golden Edition officially entered its open beta at 15:00 July 8, 2009. NetDragon Inc., the leading Chinese online game developer and publisher who has gained the exclusive license of Heroes of Might and Magic Online from France-based Ubisoft, spent the past 5 years developing and testing Heroes of Might and Magic Online, a MMOPRG dedicated to bringing the classic Heroes of Might and Magic series back to life on the internet. Based on the classic Heroes of Might and Magic 3, Heroes of Might and Magic Online reproduces the well-known scenes such as the Enroth continent, the kingdom of Erathia etc, and presents you with an epic battlefield comprising of 4 magic systems, 8 races, 32 heroes and 56 types of units. With a massive epic quest system inherited from the single-player series, Heroes of Might and Magic Online allows you to retrieve the lost memories, and brings you into a world of revenge, betray, confrontation, castle, strategy and battle.

source(more info+screenshots)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Heroes of Might and Magic: Online
Публикувано на: 10 Юли 2009 12:00

Хм,интересно дано има развитие,че ще ми хареса да го цъкам :)

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Публикувано на: 10 Юли 2009 13:43

Яко,дано няма месечни такси и не е на китайски :)

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2009 14:01

The procesor написа:
Яко,дано няма месечни такси и не е на китайски :)

Нито едното, нито другото!
Е, всъщност за китайския не знам, но при всички положения е безплатна, а доколкото знам и браузър-базирана.
Само дето 'манията писаха, че ще е готова през "пролетта на 2008", а то едва сега почва бетата...

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 13 Юли 2009 13:35

Е та това животно го чакам от как обявиха че ще я правят.... малко ме притеснява факта че ще е "web базирана" ама знам ли може пък и да излезе нещо читаво.....

п.п: така и така сме на тема Heroes ..... доигра ми се малко 5-цата и се сетих че имаше и бг пачове за оригинала и Hammers of Fate /надявах се и за Tribes of East да направят ама.../.... за оригинала го изнамерих ама другия...... аре ако някой го има да даде линк или ако може да прати

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2009 14:50

Web-базирана? Някой погледна ли дори линка, който дадох?

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 13 Юли 2009 17:10

Подозирам, че става някакво объркване. Това не е същото като ето товa, нали ? Защото майче туй е уеб-базирано :- )

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 14 Юли 2009 11:05

Дади написа:
Подозирам, че става някакво объркване. Това не е същото като ето товa, нали ? Защото майче туй е уеб-базирано :- )

дам очевидно съм сбъркал... което може само да ме радва :rockon: е нищо де ще ги пробвам и 2-те.... Sentry от линкчето кадето даде /много благодарско за което/ видях че screenshot-тите са на китайски/ корейски/ искренно се надявам че ще има и английска версия.... а open beta-та май започва от утре или пак бъркам :IMNOOB:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com