Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 16:46
Widowmaker, Personal action е просто заплаха. Натискаш копчето, героя ти се провиква "Не можеш да ме победиш" и всякакви такива. Готино е. ")
Идяд, под това "накъде биеш" исках да те попитам какво точно имаш предвид, защото аз лично от твоя пост разбрах следното: KoF е 2D. SF е 3D. И в двете битките са 2D. SF не може да се сравнява с 3D.
И дотам. Обикновено схващам какво искаш да кажеш, но от този пост ми стана малко мътно.
Трябва да те намеря в скайпа аз, да завържем някоя дискусия някой път...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 17:11
Знчи 2д бойче е като игрите на рундове от едно време когато нямаше 3д графика. Демек има напред нзад скок и клякане. Стриит фаитера има напред назад скок и клякане и 3д графика демек играта е 2д бой с 3д графика. Повечето нови игри от жанра са по интаресни и имат освен напрд назад и няво и надясно което прави боя по реалистичен. Примерно ониа ти се засилва с някв зверски чардж и ти само се дръпваш в страни противника ти минава покраи теб и увсива и ти го поваш с комбоси. Ако си играл игри като Текен, Дед ор алаив, Соул калибур и морталите след 3 нагоре ще ти стане ясно.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 17:27
Хм, не, пак не ме разбра. Карай да върви, ще го оставим дотука.
Иначе не прави грешката да смяташ, че съм я закъсал дотам, че да не мога да различа 2D от 3D. С тупалки се занимавам още от Cadillacs 'n' Dinosaurs (която всъщност е side-scrolling beat 'em up, но ми беше първата, последва я Street Fighter II). Ех, какви времена бяха тогава...
Отплесваме се от темата.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 17:35
Много от нещата в KoF наистина за взаимствани от SF, но с течение на времето поредицата се разви адски много(достигайки тотален връх с KoF 98`) и в момента SF-a е доста назад. Просто като геймплей SF e доста по-простоват и дори с някои персонажи почти елементарен. KoF може да го играеш с месеци и пак да има определени комбота, засечки and stuff, за които да не знаеш. Пък и се изисква skill с поне 3ма боеца, защото все пак там битките са по тройки. EDIT: Sorry, за офтопика
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 17:38
О, ако ще се състезаваме коя е по-по-най тупалка, то за мен определено е Guilty Gear ХХ. Вярно, че играта е морално остаряла, и в съвременноста не може да се състезава с новите тупалки, но бързият й геймплей (адски бързият й геймплей) остава ненадминат.
P.S. Ха, пак съм стигнал 1k постове. Ей са че ми ги изтрият и пак ше требва да почвъм отначало. xD
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 17:45
Guilty Gear-a е доста маняшки и определено си има чар. Щеше да е хубаво aко автора беше пуснал една анкета - Ken vs Ryu Oh, well ... Ken ftw anyway!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 18:04
Chipp Zanuff бе, НЕВЕРНИЦИ!!!!!!!!! Опс, по-точно Рию де. Не мога да спра да поствам. Форума хване ли те веднъж...
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 18:14
I've got one word for you - FAUST! Як офтопик стана, обаче ;[
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 21:06
Офтопик, онтопик, кеф да става. Фауст обаче е като Дан - смешен до изпростяване.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 21:17
Офтопик? Какъв офтопик? Аз не виждам никакъв офтопик.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 09 Юли 2009 07:01
you sucks ... Обаче аз с Рио с клавиатура ги бия на хардест ... (ебати звера) , ке не мога да чатна как се праят тея хватки където има чардж и някви стрелкички под думата
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 09 Юли 2009 13:59
Ако е charge и стрелки надолу и нагоре значи трябва да задържиш бутона за клякане 2-3 секунди, после натискаш скок и съответния удар. Ако стрелките сочат наляво и надясно се задържа блок, после напред и удар. Hope that helps.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 09 Юли 2009 14:53
Решихме да направим Скайп Канал , кадето да се съберат всички фенове на играта и изобщо на цялата поредица ,място където да си оговаряме мачове и да коментираме всичко свързано с новото издание на Capcom . Който има достъп до Mictosoft Live или просто сте фен на играта чувствайте се поканен СФ 4 България скайп канал : http://www.skype.com/intl/en/share/publicc...04lL5VlXg4z_Gc0
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 09 Юли 2009 15:10
Леле тая тема е пълен офтопик шегувам се
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 09 Юли 2009 15:15
MARiNZ0 написа: I've got one word for you - FAUST! Як офтопик стана, обаче ;[ ZAPPAThe real stuff.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 09 Юли 2009 18:37
SAKURA Е НАй-БЕЗДАРНАТА!!!!!!!!111
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 09 Юли 2009 18:45
The Chameleon написа: MARiNZ0 написа: I've got one word for you - FAUST! Як офтопик стана, обаче ;[ ZAPPAThe real stuff. тинтири минтири Baiken ist krieg
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 10 Юли 2009 08:18
denik съжелявам , но си пълен задник и бих се радвал да умреш от венерическа болест за да не е офтопик бих добавил няма ли алтернативи на оригиналната игра и този windows live където да играем PvP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 13 Юли 2009 21:45
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 13 Юли 2009 22:40
Sagat винаги си е бил един от най-силните в поредицата. Единствено факта, че е сравнително бавен го оправдава. Seth обаче е дразнещ до полуда. Самата идея да създадеш боец(последен бос при това), който да копира ударите на другите ми се струва твърде плоска и лишена от оригиналност. А точно тази комбинация от умения, с които разполага в момента, може да те накара да потрошиш клавиатурата. ;] Като цялостен замисъл Seth издиша яко пред култа на някогашния последен бос М.Bison.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|