Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Игра подобна на Pax Imperia
Публикувано на: 08 Юли 2009 19:25

Не знам дали някой знае тази игра доста стара е, но се отнася за космически империи, по-точно ти си правиш империя (играта е стратегия) картата е множество от галактики (макса е 100) и всяка галактика има по 5-6 планети. Играчът може да си избере някаква раса и в зависимост от расата на какви планети мове да се развива. Когато завземе някаква планета доколкото помня не е ти да си строиш сгради и тн, ами то само се развива в зависимост от ресурси условията (абе доста тактическа игра). Стигаме до корабите - ами можеш сам да си ги избираш, има многобройни упгрейди и тн в зависимост от развитието, а в битките управляваш корабите да речем както управлчваш юнити в уоркрафт3. Не ми се описва по-обстойно, но играта наистина е много добра мен лично ме грабна, а бях бая малък като я играех. Мисълта ми е някой ако знае подобна игра но по нова защото тази доколкото помня е от 90 и някоя година , а ако никой не знае подобна поне да потърси линк от където да я дръпна, защото аз бая търсих но не ч намирам.
Благодаря предварително.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Игра подобна на Pax Imperia
Публикувано на: 08 Юли 2009 21:37

Виж Homeworld, Hegemonia, Sins of a Solar Empire за RTS
Galactic Civilizations, Space Empire, Sword of the Stars, Lost Empire за TBS

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Игра подобна на Pax Imperia
Публикувано на: 08 Юли 2009 23:24

Sentry написа:
Виж Homeworld, Hegemonia, Sins of a Solar Empire за RTS
Galactic Civilizations, Space Empire, Sword of the Stars, Lost Empire за TBS

+ Master of orion.

Но погледни първо Sins of a solar empire, най-близка е до изискванията ти.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com