Утре ще преинсталвам уина... кое да избера...
Утре ще преинсталвам уина... кое да избера...
Утре ще си преинсталвам уина и се чуда кво да избера... всеки ми вика windows 7, ама всеки от тях си зе компа преди 2-3 месеца и го взема мн лут... моят е 64 бита, 3.2 гига, 160 хард и 1 гб рам, с 256 мб джифорс 6600 и като чета в замунда... за 64 бита иска 2 гб рам и не знам как ще го поддържа...другия вариант е да си сложа пак стария хр и това е... някакви мнения за 7-цата как ще върви ?
Re: Утре ще преинсталвам уина... кое да избера...
Компа ти е 64 бита, така ли?
Изчакай известно време, докато излезе 7-цата, сега е само бета. И макар тази бета да е по-добра отколкото е Виста в напълно завършен вид, аз лично ти препоръчвам да инсталираш XP SP3, за сега.
Изчакай известно време, докато излезе 7-цата, сега е само бета. И макар тази бета да е по-добра отколкото е Виста в напълно завършен вид, аз лично ти препоръчвам да инсталираш XP SP3, за сега.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
пфф не искам да ставам нахален, но може ли да ми дадеш линк от арена или замунда на свестен хр със СП3 ... защото търся и все има някакви бъгове ...
Windows 7 RTM излиза на 13-ти, аз лично бих изчакал една седмица.
Ако все пак искаш свестен XP, тегли това.
Ако все пак искаш свестен XP, тегли това.
Сигурно говори за процесораGipo написа:Компа ти е 64 бита, така ли?![]()
- Xelian
- В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Аз лично бих си качил доброто старо 32 битово ХР. Както всички знаем ВИСТА съкс. А новия уиндовс преди СП1 не бих го качил
Няма такова нещо като не-бъгава програма. Просто в началото бъговете са повече. А така като те гледам ПЦ-то ти не е нещо особено така че според мен с гушвай ХР и тва е.
- Punisher_Gada
- В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
- Обратна връзка:
За тази конфигурация която имаш , най-добре : 32-bit XP SP2 ili SP3
Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
Ема ако си с ново пц нямаш избор.64 битовото ХР е много по-злеXelian написа:Както всички знаем ВИСТА съкс.
- GEGATAFLL
- В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2 - Местоположение: Бургас
- Обратна връзка:
Братчеда си зе нов комп преди 5 месеца и си е на ХР 64 бита... стабилен е ...
Jorix написа:Ема ако си с ново пц нямаш избор.64 битовото ХР е много по-злеXelian написа:Както всички знаем ВИСТА съкс.
Глупости говориш.
64х за виста рулз бе
И пич-автор, защо като си с 1ГБ си с 64 бита
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Xelian
- В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Просто не е качвал особено много неща. А и все пак сигурно са се подобрили нещата поне малко. Но първия ми сблъсък с нещо подобно завъриш с 3 поредни преинсталации и накря качване на 32 битовата версия на ХР. Повечето от програмите не бяха оптимизирани за работа с 64 битови процесори.GEGATAFLL написа:Братчеда си зе нов комп преди 5 месеца и си е на ХР 64 бита... стабилен е ...
Иначе - Какво общо има новото ПЦ с Виста? Ако нямаш над 4ГБ рам не би трябвало да ти пука. Да не би XP да не поддържа 4 ядрени процесори? И какво разбираш под ново ПЦ изобщо?