2. 17,2
гг
Абе самият факт, че има още области под турско е обезпокоителен, но по-добре крадливо българско, отколкото турско турскоМажоритарният вот - ГЕРБ доминира в 27 района, ДПС взима Кърджали, Силистра, Търговище и Разград.
Sturm написа: къв ханс бе...
Може би защото голяма част от българите са достатъчно... да речем незаинтересовани, за да вникнат отвъд тези личности, които споменаваш. Гледат опаковката с други думи. Отивам да гласувам за ей тоя, щото ми е симпатичен...Enemy написа:Добре бе, някой може ли да ме проясни относно това защо има толкова голяма подкрепа ГЕРБ? За мен, те разчитат само на личности, даже личност...
Не казвам обаче, че БСП или ДПС са ми по-симпатични, истина е в РЗС и точка![]()
![]()
![]()
Та, моля някой да ми отговори на въпроса!
бтв, точно РЗС не ми ги хвали. Цветан Цветанов го каза - хората, които имаха агентурно минало и не бяха приети в ГЕРБ по тази причина, си създадоха РЗС и копираха идеите им. А Яне Янев ми е убийствено смешен.Enemy написа:Добре бе, някой може ли да ме проясни относно това защо има толкова голяма подкрепа ГЕРБ? За мен, те разчитат само на личности, даже личност...
Не казвам обаче, че БСП или ДПС са ми по-симпатични, истина е в РЗС и точка![]()
![]()
![]()
Хаха, това с РЗС си беше майтап...абе,май никой не става...Sirius написа:бтв, точно РЗС не ми ги хвали. Цветан Цветанов го каза - хората, които имаха агентурно минало и не бяха приети в ГЕРБ по тази причина, си създадоха РЗС и копираха идеите им. А Яне Янев ми е убийствено смешен.Enemy написа:Добре бе, някой може ли да ме проясни относно това защо има толкова голяма подкрепа ГЕРБ? За мен, те разчитат само на личности, даже личност...
![]()
![]()
Е що не им скри личните картиReLoADeD написа:Аз все още не мога да гласувам,ама баба и дядо гласували за БСП-то!
Ти за кого гласува?denik написа:Кво ми ревете бе мама ви О.о
Ревете против БСП и ДПС - ето готово!
Сега пак недоволни...
аман вече
+1denik написа:Не съм длъжен да ти отговоря, но лесно можеш да се досетиш.
И с пълното си съзнание съм гласувал и сега няма да се оплаквам 4 години каквото и да става. Ама ми писна - всички сипем помия по БСП и ДПС (и аз включително, а и с право) и ето - появи се трети вариант и айде пак да сипем помия.
Бе който и да беше, щяхме да сипем помия. Българщина![]()
![]()