Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кои сте от тези:
Анкетата свършва на 04 Юли 2009 12:11

БСП    7%  7%  [ 3 ]
 ДПС    4%  4%  [ 2 ]
 НДСВ    2%  2%  [ 1 ]
 Атака    17%  17%  [ 8 ]
 Синята коалиция    37%  37%  [ 17 ]
 Герб    17%  17%  [ 8 ]
 Ред Законност и Справедливост    2%  2%  [ 1 ]
 Лидер    7%  7%  [ 3 ]
 Друг    4%  4%  [ 2 ]
 Аз съм гей (за къде без това)    2%  2%  [ 1 ]
Общо гласове : 46
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: с баща ти
Заглавие: Re: Парламентарни избори 2009, 5 юли
Публикувано на: 26 Юни 2009 17:05

из депутатите на герб в бургас...
http://www.gerbburgas.com/evrodeputati.php
вижте номер 6
ето го същия - http://www.youtube.com/watch?v=jkL9-5svR-Q

:rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 26 Юни 2009 17:29

Уви, изборната ни система е такава, че вот за малка партия/вот с празна бюлетина не важат и де факто всъщност отиват като вот за големите партии, които вкарват представители в НС. Затова и вотът за най-малкото зло е единственият логичен избор, въпреки че съм безкрайно съгласен с това, което High_Voltage каза. И все пак като гласуваш за малките партии нищо не постигаш, докато вот за сините или за ндсв чисто и просто наистина означава вот по-малко за бсп, дпс или герб.

Не мога да гласувам. Изпускам ги за 11 дена, мамицата им :x Иначе - щях да гласувам за сините, може би. Щях да се поинтересувам повече, де, да видя листите с представители и т.н., но изборът ми щеше да е между тях и ндсв.

Профил WWW

Публикувано на: 26 Юни 2009 17:46

BlahBlahBlah написа:
из депутатите на герб в бургас...
http://www.gerbburgas.com/evrodeputati.php
вижте номер 6
ето го същия - http://www.youtube.com/watch?v=jkL9-5svR-Q

Издигнал се е от рапърското гето и е станал мениджър. Еваля :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 26 Юни 2009 20:21

Цитат:
Използване на терора като средство за налагане на управлението и премахване на политически противоречия. Тотален терор- физически или морален, лишаване на гражданите от основните човешки права и свободи и ежедневна пропаганда на партийната идеология и политика.Забрана на свободата на словото и печата, системата елиминира демокрацията; парламентите са само фасада, грим за прикриване на истинското лице на диктатурата; политическата полиция е под прекия контрол на водача и следи всички, включиетлно и най- висшето ръководство на партията.

Извинете ме, че намирам нещата от горния ми цитат за далеч по-приемливи от съмнителните свободи, които описахте.
Всъщност, колкото по-малко ми се обръща внимание, толкова по-добре, тъй като очевидно представите ни за държавните управления се различават тотално.А че съм келеш - келеш съм си, както и ще изляза от назрелия спор като путьо, просто защото каквото и да кажа, ще ми бъде отвърнато само с псувни, които, признавам, може и да си заслужавам.
Най общо казано, която и да е политика=лайна.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2009 23:30

Мен ме "радва" факта, че след крилатото изказване на Доган все още се намират хора, които не искат да гласуват. А в думите му има толкова истина , колкото и идея си нямаме. Не не го защитавам, но е ПРАВ ;) Естествено, че всичко той ще ръководи и финансиите на държатава и какво ли още не , при положение , че има стабилен електорат. И вместо сега народа да се вдигне и да му покаже колко греши, всеки ще си намери повод да си почеша дядовия на 5 юли с мизерното оправдание "няма за кого да гласувам всички са едни и същи маскари". Еми хубаво "подарете" вота си на турчин ... "страхотна логика хм хм ... "

В тази държава НЯМА такова понятие като празна бюлетина и управление на малцинството. Да , прекрасно е и много bright and shiny като идея , но get real ...

High Voltage , харесва ми, че действаш както би трябвало да се действа в нормална държава и съм съгласен с метода ти , но нашата не спада в тази категория. България е парадокс на абсолютно всичко, което може да се нарече демократично , а такива прояви само пълнят гушката и подкрепят думите на хора като Доган.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2009 01:11

атака=победа

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2009 13:21

Till Lindemann написа:
атака=победа

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2009 17:56

High_voltage написа:
...

За жалост говориш нищо друго освен истината. Самочуствието на Бойко ще му подложи много подло крак.

Сега го гледам по "На 4 очи" този човек си вярва , че ще спечели мажоритарните избори. Виждам колко повърхносто и малоумно разсъждава. Цялата идея на ГЕРБ е да отидат самостоятелно на изборите за НС и да спечелят достатъчен брой гласове, че да създадат самостоятелно правителство. Или така или никак :stooped:

Съфорумници, приятели , братя българи, спестете си реплики и мисли от сорта на "няма за кого да гласувам всички са маскари" направете всичко възможно да не позволим Доган и Станишев за още 4 години да се разполагат с България , кой както намери за добре. Не ни чака добро, ако тези двамата си лепнат кирливите ръце в/у властта. Всеки сам за себе си да направи всичко необходимо ... :wink:

Профил ICQ

Публикувано на: 28 Юни 2009 19:35

Нов бардак със стари курви не става. :!: Мисля, че единствено сдс-то са доказвали, че са по-малкото зло, въпреки и че те са сган. :/

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 29 Юни 2009 01:26

Гадното е, че масово хората ще подкрепят сините, а от ЦИК искат да им подложат крак. Вижте дори анкетата. Помпаха за Герб, после топеха до БСП приблизително, а Сините никой не ги слага в сметките :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 11:29

Имам само едно нещо да кажа - Гласувайте. Не си търсете извинения а просто гласувайте. И всичките да са маскари, поне си направил нещо. Защото после да говориш колко е малоумно и колко краде управлението без да си гласувал е най малкото лицемерно.

Пък дано повече хора да гласуват за сините. Чудя се кой трезво мислещ човек би гласувал за червените или ДПС, а на вас атакистите ви се чудя също честно казано - като гледам изявленията на довединият син на Волен и ми става трагикомично. Все едно гледам начинаещ Хитлер. Герб няма да ги коментирам.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 29 Юни 2009 11:52

Ако сините влезнат в 41-то народно събрание ще е успех. Според мен те не трябва да се коалират с Герб, тъй като те са просто друго лице на БСП. Сините трябва да продължат да вървят нагоре и да демонстрират единство и сигурност, целейки се в победа на следващите избори (президентските). Ако това стане те ще могат да си върнат позицията на първа дясна политическа сила.

Обратно, ако се коалират с Герб ще отнесат негативите от едно лошо управление.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 30 Юни 2009 15:06

Абе вие представяте ли си колко пари са събрали БКП-то чак до сега не могат да ги окрадът и още се борят за власт.После Соц България била бедна да еба глупостите.

Всички ще крадът.НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ВЛАСТ!
Доган само каза истината не е излъгал евалата най-накрая някой да има смелост да каже истината.

Доган президент-Азис министър на културата и просветата-Чалга турци и джамии!Ето това е едно красно бъдеще!

Профил Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 30 Юни 2009 15:19

Vermic написа:
Абе вие представяте ли си колко пари са събрали БКП-то чак до сега не могат да ги окрадът и още се борят за власт.После Соц България била бедна да еба глупостите.

Всички ще крадът.НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ВЛАСТ!
Доган само каза истината не е излъгал евалата най-накрая някой да има смелост да каже истината.

Доган президент-Азис министър на културата и просветата-Чалга турци и джамии!Ето това е едно красно бъдеще!

Хах,Доган казал истината... приказки на изкуфял старец...Вермо, на моменти се изумявам колко си тъп :stooped:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 03 Юли 2009 13:08

Мисля, че дни преди вота е добре да се обърне внимание на това:

Цитат:
Комисията по досиетата оповести, че 142 от кандидатите за депутатите в следващия парламент са сътрудничили на Държавна сигурност, предаде bTV.

В списъка преобладават кандидатите за народни представители от ДПС и Коалиция за България. Хора с досиета има сред кандидатите за народни представители от левите партии "Обединение на българските патриоти" и „Българска лява коалиция".

За службите са работили и кандидати на младите формации - „Лидер", ГЕРБ и НДСВ.
1163 от листите за 41-я парламент не подлежат на проверка, което означава, че са родени след 16 юли 1973 г.

Около 60% от обявените за сътрудници на Държавна сигурност вече няколко пъти са чували имената си. Сред тях се открояват Ахмед Доган, Валери Цветанов, Лютви Местан, Рамадан Аталай, Юнал Лютфи, Божидар Димитров, Таско Ерменков, Красимир Каракачанов.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2009 13:46

www.otgovori.eu :idea:
А тия които ще гласуват за Атака най-много ще навредят на Родината си те ...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 04 Юли 2009 09:33

Да еба къде е БНС гвардия в анкетата? :x

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Юли 2009 16:55

Кой го еня за тях?

Гледате ли по нова ? :lol: Голямо шоу, много добре са завоалирали всичко (понеже все още не е свършил изборният ден и нямат право да обявяват имената на партиите с предполагаеми резултати, то кръщават всяка партия с име на песен и целият разговор в студиото е една огромна метафора... :D)... та както и да е - според техните данни за момента ГЕРБ има 38, а БСП - 18% - разликата е голяма и съм доволен :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2009 17:00

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=371778

пожар бе хххахахахаха

Профил

Дидко Бандитко
Аватар