? за пад

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Spiridon

? за пад

Мнение от Spiridon »

Ако си намеря преход за PS2 joypad към USB дали компа ще ми го възприеме? И въобще съществува ли такъв преход?
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Re: ? за пад

Мнение от Dexter »

WidowmakeR написа:Ако си намеря преход за PS2 joypad към USB дали компа ще ми го възприеме? И въобще съществува ли такъв преход?
И на двата въпроса: едва ли!
WeAreGettingClose
botlik3

Мнение от botlik3 »

Има джойстици за пц, които доста приличат на тези за пс. Не знам обаче дали всичко им е еднакво. :roll:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Duke

Мнение от Duke »

Може, специфичен преходник и с малко умения, но си е леко сложна операция. Погледни това и виж дали можеш да се оправиш, в краен случай потърси някой познат да ти помогне:

http://www.hardwaresecrets.com/article/149
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Duke написа:Може, специфичен преходник и с малко умения, но си е леко сложна операция. Погледни това и виж дали можеш да се оправиш, в краен случай потърси някой познат да ти помогне:

http://www.hardwaresecrets.com/article/149
По принцип не е трудно да се направи, но проблемът е в другата букса (DB25 male). Това би трябвало да е букса от стар принтер, а такива вече почти никой няма. Преди време питах от училището дали могат да ми дадът един принтер (а те имат много счупени и неизползваеми), но ми излезоха с оправданието, че всичко се водело в някакъв доклад. :x

BTW процедурата е абсолютно същата, като тази да си нагласиш Nintendo NES контролер за PC, само че тук трябва да свържеш малко повече жички. :)

Едит: Това показва, че няма нито да ми го разчете компа, нито има специфична букса. :lol:
zeratul_xsd

Мнение от zeratul_xsd »

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534375

Страхотен джойстик става и за pc и за ps2.Wireless е и цената му е супер.При първа вазможност бих си взел такъв
Spiridon

Мнение от Spiridon »

zeratul_xsd написа:http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534375

Страхотен джойстик става и за pc и за ps2.Wireless е и цената му е супер.При първа вазможност бих си взел такъв
Занам, разглеждах ги и останах доста впечатлен от някои, но попитах просто за да видя дали ще може да мина по по-ефтина тарифа. :D
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Абе контролерите за Гитар Хиро не са ли точно така? С накрайник за пс, но да им слагат преходници за пц?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Да ! Има такива кабели, лично аз имам. Работи с PS2 волан, предполагам, че и с Dual Shock 2 контролер ще работи, но не съм пробвал :- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Дади, дай някакъв сайт за такива неща. Ако знаеш такъв де. :D
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

За сайт не знам, но принципно ако имаш техномаркет/технополис/друг голям магазин за техника около себе си бягай там и ги питай дали имат такъв кабел :- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Жалко, нямам. :(
Публикувай отговор