Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Re: Star Craft II - без LAN
Публикувано на: 30 Юни 2009 23:55

хмм голям удар за тези които мислят да се изтарикатят :D
но от друга страна- затова ви казвам че всичко се прееба след warcraft 3...
тези хора сега само парите ги интересуват, въпрос на време е да издадат някакъв боклук и да слязат на земята.
то бива бива лакомия ама няма такава като тази на blizz.
затова аз ще ги запомня с старкрафт 1, диабло 2 и уаркрафт 3.

П.С. очакваме диабло 3 която няма да има сингъл плеър, ще бъде разделена на 7 части- по 1 за всеки герой и отделно ще се плаща за експанжън за да се убие всеки 1 главен бос и да се свърши chapter-a... :notfair:

Профил Skype

Публикувано на: 01 Юли 2009 00:44

Telba написа:
да пробвам дали става в ЛАН / хамак / ИП,и ако става,да я купя.

За какво да "става" !? Не си гледал видеотата й ? Не си гледал Battle Reports ? Ексклузивни интервюта, BlizzCon Live Broadcast Streams ? ... ? Не си се записал в Beta-та ?

the_presator написа:
хмм голям удар за тези които мислят да се изтарикатят :D
но от друга страна- затова ви казвам че всичко се прееба след warcraft 3...
тези хора сега само парите ги интересуват, въпрос на време е да издадат някакъв боклук и да слязат на земята.
то бива бива лакомия ама няма такава като тази на blizz.
затова аз ще ги запомня с старкрафт 1, диабло 2 и уаркрафт 3.

П.С. очакваме диабло 3 която няма да има сингъл плеър, ще бъде разделена на 7 части- по 1 за всеки герой и отделно ще се плаща за експанжън за да се убие всеки 1 главен бос и да се свърши chapter-a... :notfair:

Еха, те щом Blizzard ги интересува само пари, значи EA ги интересува... злато, платина, но в десетократно по-голям размер. Бива ли такива изкази ? Лакомия, но като плащащи, ЗНАЕШ за какво плащаш. А не като някои мили дамички, плащат за игри, които имат САМО Singleplayer, БЕЗ Achievements, БЕЗ екстри някакви.

Относно D3, щом няма да има LAN в SC2, очаква се и е логично и в D3 да няма, ЗАЩОТО ще направят Battle.net 2.0 да е ПРИГОДЕН за това СЪЩО. Т.е. И там да ви "изядат" хляба на пиратските сървърченца.

П.С.: За софтуер от рода на Hamachi, Xfire, GameSpy Arcade вече не съм сигурен 100% дали няма да става, понеже те други алгоритми, технологии и свързаност правят, и не случайно "става чудеса" при доста игри, които отдаааавна нямат и не се поддържат официални сървъри за тях, НО... хората си ги цъкат през тези програми с години... на "LAN". Така че надеждата винаги умира последна.

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Юли 2009 00:48

" П.С.: За софтуер от рода на Hamachi, Xfire, GameSpy Arcade вече не съм сигурен 100% дали няма да става, понеже те други алгоритми, технологии и свързаност правят, и не случайно "става чудеса" при доста игри, които отдаааавна нямат и не се поддържат официални сървъри за тях, НО... хората си ги цъкат през тези програми с години... на "LAN". Така че надеждата винаги умира последна. "

Добре, че го добави тоя Пс.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2009 00:56

Мдаа, много лоши хора са Blizzard. Как може така да ни карат да им купуваме игрите, върху които са се трудили с години. Не може ли просто да си ги дръпнем и да ги играем без да плащаме, ебаси!?

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 01 Юли 2009 02:13

Мда... тъжно. Диабло също го очаква подобна съдба, почти сигурно е.

Сега... това не ми харесва, защото е в ущърб за мен. Искаше ми се да мога да играя с старата си старкрафт компания, а те нямат намерение да плащат за играта. Аз щях да си я приордърна, точно както смятам и сега да направя... но никога не се знае как ще си с парите след няколко месеца... сещата се - студент, самоиздръвка, финансова криза (която се очаква у нас октомври-ноември...)...

........................

Но! Това е добър ход и определено ще им помогне с продажбите на играта. Също така обещава един много добър батълнет, подържан и редовно обновяван.

Та не ми харесва, ама съм съгласен. Нещо като да те хванат да крадеш - не искаш да лежиш в затвора, ама знаеш че така трябва. Нали де, нещо такова :lol:

Профил

Публикувано на: 01 Юли 2009 03:10

Иначе чак вчера разбрах защо ще се КУПУВАТ и другите 2 игри от трилогията. Ще се купуват не щото без тях няма да можеш да цъкаш в Battle.net 2.0, а защото Singleplayer кампаниите като ги минаваш пак ще има някакви Awards/Achievements. Е, като не си закупил играта, ще ги получаваш, ама някой ДРУГ път :). Е, ето и разиграна ситуация:

Купуваш си Wings of Liberty и си мислиш, че Heart of the Swarm и Legacy of the Void частите няма нужда да си ги купуваш, а ще можеш и пиратка да им играеш Singleplayer кампаниите. Поне тарикатите така мислеха до сега. Е, явно някои по-умни хора и това са го измислили, като ПАК ще трябва да си ги купиш, за да ти се отчитат точки/awards или каквито там бонуси, съответно и да ти се записват в профила. Съответно и класации, и "надпревари" с friends "о-о-о, виж, тая мисия супер бързо, добре и перфектно я завърших, имам повече точки от теб, нях нях, n00b".

Така че информацията, която дава Blizzard тея дни ( опс, миналият Monday на журналистите официално, тайната се пази седмица, т.е. до сега :) ), малко и през редове трябва да се чете, защото из нея подсказват и доста други неща, които "без" да искат, нарочно или не, се 'изпускат'.

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2009 03:22

Пха, боли ме кура.

Некви оправдания от сорта на "ама ако нямам нет", "ама искам лан парти" или най-нелепото до сега- "приятелите ми няма да си я купят" са абсолютни извинения за пиратстване. И без тва PC гейминга замира, не бих се правил на цървул за любимите ми поредици.

Абсолютно ги подкрепям близардци, тряа да си знаят интересите.

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 01 Юли 2009 12:24

¦•••SHERIFA•••¦ написа:
Иначе чак вчера разбрах защо ще се КУПУВАТ и другите 2 игри от трилогията. Ще се купуват не щото без тях няма да можеш да цъкаш в Battle.net 2.0, а защото Singleplayer кампаниите като ги минаваш пак ще има някакви Awards/Achievements. Е, като не си закупил играта, ще ги получаваш, ама някой ДРУГ път :). Е, ето и разиграна ситуация:

Купуваш си Wings of Liberty и си мислиш, че Heart of the Swarm и Legacy of the Void частите няма нужда да си ги купуваш, а ще можеш и пиратка да им играеш Singleplayer кампаниите. Поне тарикатите така мислеха до сега. Е, явно някои по-умни хора и това са го измислили, като ПАК ще трябва да си ги купиш, за да ти се отчитат точки/awards или каквито там бонуси, съответно и да ти се записват в профила. Съответно и класации, и "надпревари" с friends "о-о-о, виж, тая мисия супер бързо, добре и перфектно я завърших, имам повече точки от теб, нях нях, n00b".

Така че информацията, която дава Blizzard тея дни ( опс, миналият Monday на журналистите официално, тайната се пази седмица, т.е. до сега :) ), малко и през редове трябва да се чете, защото из нея подсказват и доста други неща, които "без" да искат, нарочно или не, се 'изпускат'.

това мяза досущ като xbox 360 live услугите ама за пс :D
там за всяка игра има такива работи които ти се отключват когато направиш дадено нещо и ти се дават точки.

Профил Skype

Публикувано на: 01 Юли 2009 12:46

Така е и при Steam :). Не всички имат Achievements обаче. При Xbox Live Arcade е под Leaderboards.

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2009 14:29

За тоя, който каза, че е беден:
Колко пари ти дават ваш'те на месец/изкарваш сам?
Ако ми кажеш, че не можеш да заделяш по 20 кинта на месец (от стипендията, която със сигурност си изкарал, щот си много беден и 20 кинта са си 20 кинта (21) и ще си скъсаш гъзо, за да ги получиш) ще ти се изсмея.
Лан партита пак могат да се правят, просто игрите ще се правят през батъл.нет, пак ще го има фъна, просто трябва да имате оригинални игри.
Ебаси, купете си ги. Не може да дадеш 2к + за компютър, а една оригинална игра да нямаш.

За тоя, дет каза, че щял да я дръпне и да разцъка лан да види дали става:
За какво си мислиш, че има сингъл плейър, игра с компютри, клипчета, батъл рипорти, както казаха, демо версия, за бога, демо версиите на близард имат мулти...

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 01 Юли 2009 16:30

Dheart написа:
За тоя, който каза, че е беден:
Колко пари ти дават ваш'те на месец/изкарваш сам?
Ако ми кажеш, че не можеш да заделяш по 20 кинта на месец (от стипендията, която със сигурност си изкарал, щот си много беден и 20 кинта са си 20 кинта (21) и ще си скъсаш гъзо, за да ги получиш) ще ти се изсмея.
Лан партита пак могат да се правят, просто игрите ще се правят през батъл.нет, пак ще го има фъна, просто трябва да имате оригинални игри.
Ебаси, купете си ги. Не може да дадеш 2к + за компютър, а една оригинална игра да нямаш.

За тоя, дет каза, че щял да я дръпне и да разцъка лан да види дали става:
За какво си мислиш, че има сингъл плейър, игра с компютри, клипчета, батъл рипорти, както казаха, демо версия, за бога, демо версиите на близард имат мулти...

Undead Dude написа:
Пха, боли ме кура.

Некви оправдания от сорта на "ама ако нямам нет", "ама искам лан парти" или най-нелепото до сега- "приятелите ми няма да си я купят" са абсолютни извинения за пиратстване. И без тва PC гейминга замира, не бих се правил на цървул за любимите ми поредици.

Абсолютно ги подкрепям близардци, тряа да си знаят интересите.

Лицемерствате, господа, и затова ми лапайте хуя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2009 21:16

Мен лично ми е все тая дали ще има лан или щя нема. Аз играта и без това ще си я купя оригинална. Лан за какво ви е при положение че клубовете отдавна замряха, а и дори и в клуб да цъкате пак ще е възможно посредством battle.net. Net-a ми е супер бърз така че лаг няма да има... Аз лично не съм цъкал в лан от близо 3 години.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2009 21:22

И кво трябва да ми пука.Така и така ще си я купя какъв е проблема :roll:

leaving me to pull the strings

Профил

Публикувано на: 01 Юли 2009 23:50

Пролемът им е, че ОСВЕН че няма да могат да я цъкат в Multiplayer пиратка на LAN, НО и Singleplayer-а ще изисква да НЕ е пиратката играта, че да имаш Awards :).

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 13:55

И аз продължавам да не разбирам за какво е проблема :lol:

leaving me to pull the strings

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 02 Юли 2009 14:20

Вие пък се насрахте с тези awards и achievements. Голям зор като няма да ги има, единицата с награди и постижения сте я играли.
п.п. не, че няма да си я взема оригинална и да им се наслаждавам :oops:, но вие ги изкарахте все едно ти расте хуя от тях.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 02 Юли 2009 14:26

On a second thought : Подкрепям решението на Близард с 2 ръце!!!

*zombie hypnose on*

--

ДА ЖИВЕЯТ БЛИЗАРД, НАЙ-ВЕЛИКИТЕЕЕ!!!!

:lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com