01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Въпрос за Red Alert 3.
Публикувано на: 01 Юли 2009 19:11
Най-общо казано не знам какво да си дръпна от Замундата. Има две РЕЛОАДЕД версии на Uprising, но не мога да разбера те само експанжъни ли са, трябва ли да имам инсталирана преди това премиер версията. От друга страна има и Премиер версия, която е без експанжъна. Бих искал като цяло да изиграя първо оригиналните мисии и после тези от експанжъна. Някой може ли да ми помогне?
Това е оригиналната игра, а това е експанжъна. Експанжъна е стенд алоун, което ще рече, че НЕ изисква оригиналната игра.
Side
Заглавие: Re: Въпрос за Red Alert 3.
Публикувано на: 01 Юли 2009 19:56
Също така Premier Editon включва разни благинки-тактики,плакат,CD с музиката от играта и т.н.
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Въпрос за Red Alert 3.
Публикувано на: 01 Юли 2009 20:06
WidowmakeR написа:
Това е оригиналната игра, а това е експанжъна. Експанжъна е стенд алоун, което ще рече, че НЕ изисква оригиналната игра.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения